Semester


 Nej då, folket. Jag har inte lagt ner blogganet. Min dator har äntligen formaterats om men jag har inte hunnit testa den ännu. Så allt mitt surfande sker via min arbetsplats.
Jag inväntar min kamera jag har beställt. En Canon EOS 550 D blev det med objektiv 18-200. Ska bli grymt att få hem den någon jävla gång.

Hemkommen ifrån semestern som varade i Orsa samt Östersund. Den var ju kanske inte så spännande som vi alla hade hoppats på men jag och Mathias har fått uppleva en del ändå. Vi såg en björnunge springa mitt framför snoken på oss när vi åkte bil genom Vemdalen. Det såg ut som en jävligt fluffig orangutang som sprang över vägen. Det hade ju varit om än mer spännande. Eller hur?
Vi har spenderat våra nätter i en husvagn och duschat i byggbaracker som nu infinner sig på syrrans gård, efter att deras badrum i huset brann. Vilket substitut! Det gick visserligen bra men det kändes något märkligt att springa i handduk mellan husvagnen och baracken när det åker bilar utanför gården hela tiden. Well, säkert inget bilisterna eller grannarna inte har sett förut men om jag ska blotta mig så vill jag fan ha betalt!

Nepp, people. Så småning om dyker det upp mer uppdateringar och bilder men för närvarande ser det tämligen torrt ut på den fronten. Ack och ve!
ADIOS, amigos!

Kommentarer
Postat av: Hillevi

Ja det var ju synd att vi inte hann ses nå.

2010-07-23 @ 16:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0