Olycksdrabbad eller bara dum?

 För den som trodde att jag hoppat framför tåget får se efter nya teorier, 'cause HERE I AM!

Inte det att jag inte haft något att skriva. Jag har helt enkelt varit utan dator och kanske var det bra att få sig en semester ifrån allt surfande. Man får ju "träningsvärk" i lår, röv och till och med huvudet kan få sig en törn. Just nu känner jag mig som Quasimodo för att suttit på en hög stol vid ett lågt bord. Det blir mycket människa att vika ihop för mig som är lite längre.

 På väg till jobbet tidigare idag höll jag på att meja ner en tjej som kom gåendes med en amstaff i en liten skogsdunge. I samma veva kom jag på cykel i nerförsbacke i en sisådär 70 km/h. Allt för ett jävla träds skull. Jag fick en kvistjävel i ansiktet som gjorde att jag tappade kontrollen för ynka två sekunder och det hade kunnat kosta mig livet. Rätt ut i skogen cyklade jag bara för att jag vejde för den här bruden som bara log åt mig medan jag kom farandes: Jäääääääääävlaaaaaaar! Vad mer kunde jag säga? Det stod ju för fan en hungrig hund mitt i allt det här också. Att inte den högg mig är ju ett under. Skitbromsar på cykeljäveln hade jag också. Dåliga bromsar + grus= olycka + Bela= Helvete!

Skit i det. Jag är inte bitter. Nej då, för bara några meter fram hann jag innan jag stötte i en hög jävla trottoarkant som gjorde att vattenflaskan jag hade i cykelkorgen for all världens väg åt fanders och den orkade jag inte cykla tillbaka och hämta. Tur som fan att jag stod upp i det guppet. Det hade ju blivit tämligen otrevligt om jag fått sadeln rakt upp i härligheten.

Veckorna går och ändå same old, same old. Jag skulle inte kalla mig själv olyckskorp men oaktsam måste jag ju vara? Eller belevad kanske?

Massor av bilder kommer inom kort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0