Allt handlar om karma


 Det var det jag först trodde. Gör gott, få gott. Simple as that, huh? Kan då någon vänlig själ förklara för mig varför vecka 10 var som att mellanlanda i helvetet? Inte nog med att jag har gått runt som The Terminator i tre dagar och sett ut som om jag frusit ihop med axlarna. Igår slog jag ut ett juiceglas när jag skulle sätta på mig en morgonrock. Jag kan alltså inte ens klä på mig utan att det går åt helvete. Glaset går i tusen bitar, varav en av de största bitarna fastnade i sidan på min fot. Därefter hade jag blodspår i hela lägenheten. Överallt. Badkarskanten, köket, hallen, vardagsrummet. Det såg ut som om jag försökt slakta ett djur som lyckats komma undan. Sedan fastnade strumporna i det där också men.. Ytterligare i- landsproblem. <- Mitt problem alltså. Jag har problem. Helt underbart! Så vet man att man lever. Things that come too easy are not worth having.


Idag har jag haft det bra. Först ägnade jag hela förmiddagen åt att slänga gamla gardiner och lakan. Lakan med Harry Potter på (Helt otroligt att jag vågar erkänna det så offentligt..) Nu är det sopor i alla fall.


Sen åkte jag och Mathias till Olga & Dennis på födelsedagsfirande. Hon fick ett stort påskägg som innehöll lite godis och resten med hygienartiklar såsom tandborste, tandkräm, hårnålar, hårspray, hårsnoddar, listerine, tvål osv. Det är alltid lika roligt att träffa dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0