Cheap Monday - Only for spinky legs


 Jag var på stan häromdagen och letade efter ett par hederliga ljusa jeans. Sådana som var populära på 80- talet. Helt jävla omöjligt. Så slog det mig att Cheap Monday bör ju ska ha någon kulör alá 80- talet. Jag har aldrig haft ett par Cheap Monday brallor och under den här dagen fick jag reda på varför.

Jag tog två olika storlekar, klev in i båset med 60w lampor som inte får en att framstå i bättre dager. Jag fick upp byxorna efter att ha praktiskt taget tryckt ner mig i dem. (Som när man trycker ner en sovsäck i dess skydd) De är inte gjorda för personer med former. Det märkte jag. Mina ben försvann med byxorna. Visst, jag kom i dem men att ta sig ur dem var fan svårare. Då hade jag redan börjat svettats efter omgång ett och provhytten var så liten att jag hoppade runt på ett ben där inne samtidigt som jag försökte vika ihop 1.78 cm dubbelt i en 0.5x0.5 m provhytt. Veckans fiasko, kort och gott.
Sen gillar jag att det är glipor vid provhyttsdörrarna så att det finns möjlighet för åskådare. Jag skulle ha öppnat dörren och bett om fem kronor för cirkusen men jag hade ju fullt sjå att hoppa ur byxorna. Aldrig mer Cheap Monday.

Våren är kommen och jag tänkte börja cykla till jobbet. I fucking looove it.


Kommentarer
Postat av: Skönhetsbloggen!

Vad tråkigt att det blev så med byxorna. :/

2010-03-25 @ 11:13:27
URL: http://frida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha. Vilken syn! :D

2010-03-25 @ 11:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0