Dödsfällan

Jag vet inte hur roligt det jag har att berätta är på en skala från ett till tio men om jag själv får svara så skulle jag nog hävda att det är en tolvpoängare rätt av.

Man tittar ut, inser att det är glashalt ute. Väl ute tassar man runt på tå som Fred Flinta i bowling och försöker undvika att döda sig själv. Det har hittills gått väldigt bra. Jag lever fortfarande och jag har inte ramlat.. Utomhus. Däremot är min egen lägenhet rena dödsfällan.
Jag vandrade runt i min egen bonad häromdagen och fann en satinblus på golvet (Den har givetvis gått och lagt sig där på egen hand). Vad händer? Jag kliver på blusen, istället för att ta upp den, och lutande tornet i Pisa faller som en fura på golvet med huvudet före. Det absolut första jag kunde tänka på, när jag väl fattat vad som hade hänt, var: Nu får jag en hjärnblödning, blir invalid för livet och får spendera mina sista dagar i en rullstol. När jag insåg hur illa det lät så kastade jag upp benen och sparkade med dem åt sidorna för att kolla att jag var i skick att fortsätta gå till toaletten själv eller om jag är tvungen att ta invalidtaxi till den.
 Nu har jag nackspärr. Jag har så ont att jag knappt kan röra mig men det gör ingenting. Jag är så tacksam över att jag fortfarande kan gå.
Däremot kan hjärnan ha tagit skada av fallet, för jag kommer knappt ihåg vad en ”smörgås” betyder. En lätt hjärnskakning kanske och några hjärnceller mindre but hey. Vem fan bryr sig?


Kommentarer
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

Haha! Fantastiskt. ;P

Fast nu när jag skrattat klart: hur mår du? :o

2010-03-12 @ 08:55:10
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

Får hoppas på att nacksmärtorna ger sig snart då, för det lät inte vidare skoj.. :S

Jo fan.. Det går. Det är lite mycket att hålla reda på just nu, men det ordnar sig nog. Fick ju lov att ge upp praktiken på Konsum, så jag ska ägna mig helt åt Orsaskolan istället. Blir väl lika bra tills vikten lättat en del hoppas jag!

Det är iallafall helt fantastiskt underbart att få äta mat igen! :F

2010-03-12 @ 16:01:43
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0