Internationella Mongo- dagen?


 Jag drog ner på stan för att fixa några saker innan jag skulle möta upp Karl- S. Nordstan var full i folk och speciellt mongoloider inkl. några andra handikappade. Jag förstod inte riktigt.. Var det något jag missat?


Jag mötte så småningom Karl- S, vi tog spårvagnen till Slottsskogen (Det börjar bli lite av våran grej) där vi vandrade runt en stund. Vi hoppade på nästa spårvagn till Järntorget och eftersom att det bara var några hållplatser ifrån så ställde vi oss där barnvagnarna brukar stå annars. Bredvid mig satt en flicka med Downs syndrom och då slog det mig igen: Jag är på andra sidan stan och ännu en mongoloid.
Jag fortsatte prata med Karl- S och började sedan känna hur det började rycka i min handväska. Även här handlade jag rent instinktivt och sa: ”Nej!” och ryckte bort väskan utan en tanke på vad som hände. Då var det den här lilla flickan som ville stänga dragkedjan på min väska (Sa hennes assistent/mamma/någonting, som var lite besvärad över flickans handlingar).
 Jag å andra sidan skämdes ju för att jag säkert skrämde flick- stackaren.  Jag fick fniss- attacker under tiden bara för att jag tyckte att hela situationen var skev och lite lustig.
Men alltså, varför händer sådant där alltid mig? VARFÖR VARFÖR VARFÖR, DU HÅRIGA BLAND MOLNEN?

Och nu har jag precis ätit VÄRLDENS godaste qournfärssås. Färsk basilika, färska champinjoner, vitlök och lagerblad is the shit! Jag är hemma i Göteborg igen. Jag är hemma! It´s fucking great!


Kommentarer
Postat av: Emma - om man mognar ruttnar man

Äsch jag var inte förbannad innan heller. Jag formulerade mig väl klantigt bara. Men nu fattar du i alla fall vad jag menar :) det är bra! (Y) :D

2010-03-08 @ 11:05:33
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0