Raggningsteknik som fungerar, uppenbarligen


 Jag åker buss. På bussen lägger jag märke till en blond tjej. Söt tjej. Hon håller en mapp med papper, troligtvis papper till en undervisning i skolan eller något liknande. Mitt emot henne sitter en kille. En kille som uppenbarligen lägger ner sin tid på att träna. Den slutsatsen drog jag när jag ögonmätte hans biceps som nådde en omkrets på 200 cm.
Bredvid dem står en pappa med en barnvagn och en tant med en rullväska full i chips (Jag skämtar inte.)
 Någonting händer medan jag tittar bort. Den blonda bruden, träningsnarkomanen, tanten och far till alla barnen började hålla en konversation om någonting som får alla att dra på smilbanden. Jag sitter med min mp3 och ser hela händelsen utspela sig. Mitt i fucking allt börjar den blonda och tränar’n få kontakt med varandra, precis som om de kände varandra. Sådär avslappnat, naturligt. Han frågar om han får sätta sig bredvid henne (Jag är idel öra. Större öron finns inte på den som egentligen inte ska höra)
Efter 7 minuter, ganska exakt, frågar han efter hennes telefonnummer och får det (!) Av det jag kan se med mina kanske cyniska ögon passar dessa två människor inte ihop. Hon verkar redig, smart, charmig. Han verkar vara dum. Lite som den Magnus Uggla talar om i låten ”Iq”. Om man får lov att vara ytterligare lite cynisk skulle man kunna tro att  han är en sådan snubbe som letar efter en brud med kanske lite mindre biceps men med silikon- pattar med en omkrets på 200 cm. TJI FICK JAG!
 Snacka om old- fashioned- kind- of- way att få ett telefonnummer. Det är precis sådant där jag älskar. Gammalt, hederligt kommunikationssätt som kräver varken e- legitimation eller chattrum. Så all cred till de fördömdas prins som lyckades charma kungens prinsessa och snuva mig på Nemi- konfekten.

Spott på mig som är så fördomsfull men det här kommer jag säkert dra nytta av vid ett annat tillfälle. Man lär så länge man lever eller hur?


clowncunt


Kommentarer
Postat av: mitsukai

härligt =)

Jag älskar verkligen när människor tar kontakt sådär! Även om jag med brukar kunna var snabb med att dra mina slutsatser.Buren är köpt på Skene Järn. Var tyvärr bara en tillfällig sak de hade inne, men det kanske finns något exemplar kvar =)

Takkronan som ses i helhet här:http://mitsukai.blogg.se/2010/january/draft-jan-21-2010.htmlkommer från halens i Borås.

2010-03-24 @ 22:40:20
URL: http://mitsukai.blogg.se/
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

Imponerande! :D

2010-03-25 @ 07:31:16
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0