In i hörselgången bara


 Well. Det senaste har jag hållit mig på mattan när det gäller otur. Faktum är att jag haft det riktigt bra. Jag har inte ens slagit i höften i någon vägg eller bordskant.
 Jag åkte till Orsa förra torsdagen, 06.00 och hookade upp med en snubbe ifrån Chile som ville att jag skulle följa med honom till Stockholm istället. Det slutade med att han skrev upp sitt mobilnummer på min biljett. Jag kunde dessvärre inte ändra mina resplaner för den skojarens skull. Tack dock för inviten. Stockholm är ju en förbannat bra stad så sett. Behöver nog bege mig dit snart också och hälsa på frugan Ana, som jag inte sett sen hösten – 76 (Känns det som i alla fall).


Jag är tillbaka till Göteborg efter en jävligt skön vistelse i Orsa, även om jag missade Sandra men jag och Mathias planerar en ny resa till Orsa v. 28.


Det senaste har jag lyckats samla på mig lite stålar och jag vet inte riktigt vad jag vill göra med dem. En cover up på en tatuering i nacken vore inte helt fel, i tanke på att jag fucking hatar den. Tonårs- fasoner bör förbjudas för en säkrare framtid. Sen tänker jag göra en tragus men det borde jag ha gjort för flera år sedan. Det har aldrig blivit av men jag är mycket för att smycka ut öronen nuförtiden. Dermal Anchor har också intresserat mig men alla har det nu såatte.. Jag tappade intresset. KUK på mainstream- prylar, om du frågar mig.


Dagens citat: (Apropå att höra dåligt)

Han: ”In med magen och ut med brösten!”
Tant: Va? In med prästen?

---

Tant: ”Är det tisdag idag?”
Jag: ”Ja, alldeles riktigt. Du har ju stenkoll.”
Tant: ”Va? Stekboll?”
     


Kommentarer
Postat av: Angie

sv: ja tycker också det men uppenbarligen är hennes restylanefyllda läppar, botoxbehandlade kindben och haka samt hennes silikonfyllda bröst endast "ett bevis på hennes självförtroende att våga förändra sig själv." hah yeeeah right

2010-05-27 @ 15:49:59
URL: http://begforit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0