Oturen tog inte slut där inte

 
 Nej, självklart inte. När man trodde att botten var nådd så fick verkligheten sig en kyss i röven.

För det första sov jag ingenting i natt. Jag lät många saker störa min nattsömn men jag tar igen det kommande natt.
 Efter alla jävla saker som har hänt, d v s både bagateller som att ramla på träpluttar, spilla ut ris/kaffe och trycka sönder en stekspade mitt i matlagningen att även jag höll på att hamna i stekpannan, så fortsätter resan genom helvetet. Vi pratade om min cykel strax innan jag for ifrån jobbet, att den troligtvis behöver smörjas för att den går trögt. Att man aldrig lär sig att man inte ska prata om saker i negativ bemärkelse.
När jag börjar cykla hemåt och har kommit en bit så hoppar förstås kedjan. Jag hade sönder tre pennor för att försöka peta upp kedjan. Den satt som berget men Mathias kom och hjälpte mig. Jag hade ändå lovat honom mat så vi färdades hem mot mig. Väl hemma kom jag på att jag hade tvätt- tid, så jag hällde ur alla kläder på sängen som var i tvättkorgen sen förra omgången och tänkte inte på att tvättmedlet låg kvar där i och lyckas spilla ut allt tvättmedel i sängen över alla nytvättade kläder. Hur gillar vi det?
 Surprise surprise, people! Jag har inte skrikit, inte dragit mig i håret eller ens bemödat mig att kasta glåpord över något av det som hänt. Jag är för trött för att orka bli förbannad på döda ting. Jag har ingen energi att göra mig av med. Det är allt på sparlåga.

Men skit i det nu. Jag har inköpt mig en lampa som passar ypperligt till mig inredning. FINALLY! Nästan fulländat. Nu är det småsaker som ska göras och dessvärre måste jag fixa ett nytt underlag till soffan som fått sig en törn. Det lär bli en utmaning.. De gillar jag att ta mig an.


 

Jag har varit på Bohus fästning också.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0