Jag har gjort det.. IGEN!

Kära dagbok!

Jag har ljugit öppet i bloggen. Jag sa någonting om att jag inte ens har slagit i höften på ett tag och det gjorde jag visst när jag skulle hälsa på Hillevis pojkvän Anders. Sträckte fram handen och slog sedan höger höft rakt in i en byrå som stod där.
Igår höll en flaska Flux på att bli min död. Den står oftast uppe på badrumshyllan och bredvid den finns hårstyling- produkter som t ex hårspray. När jag hade använt hårspray och skulle ställa tillbaka flaskan tittade jag inte så noga på vart jag ställde den och sen hörde jag bara hur det började rassla till ovanför huvudet på mig och sen kom en stor jävla flaska farandes mot mig. Vad gör jag? DUCKAR med händer ovanför huvudet, istället för att bara flytta mig åt sidan. Jag klarade mig dock undan blåmärken eller hjärnskador.
 
Idag har jag tvättid – Något vi alla gillar, eller hur? Efter första maskin gick jag ner och hängde upp tvätten inne i torkrummet när jag hör fotspår kommandes emot mig. Jag tittade ut genom dörren och där stod min granne. Jävlar vad paff jag blev! Han tänkte tydligen stänga dörren för att det kommer in damm där. Sen försvann han. Jag gick upp till lägenheten och efter en timme gick jag ut genom dörren, ner mot källaren iförd i endast morgonrock och ett par tofflor. Mitt framför dörren står min kända äldre Skåne- farbror till granne och skrämmer vettet ur mig, IGEN. Han såg hur överraskad jag blev och sa något i stil med: ”Deu feeeår sleeeuta haaauw seeeuuu myckeut annat ei heuvedeut.” Jag fnissade mest till och sa: Men att jag aldrig lär mig!
Det är inte första och knappast sista gången han skrämmer mig. Och varför har man ett kikhål på dörren om inte för att snoka på sina grannar när de befinner sig i trappuppgången eller inte, för att slippa sådana här företeelser? Jag glömde använda den.. Den här gången också. 
NYA GLAJJOR, folket. Jävligt coola.


Kommentarer
Postat av: Vermon

Du känner mig inte, men fan vad snygg du är.

2010-05-28 @ 06:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0