Skype


 Jag fick tummen ur till slut och skaffade mig ett Skype- konto. Lika bra det när jag har två av mina närmaste vänner utomlands - Irland och England. Nu kan vi ringa till varandra för noll kronor. HURRAY!


Nu hoppas vi att min mikrofon och cam fungerar.


Svart kilklack


 Det värsta med att vara lite längre än medel är alla skor man går miste om. Jag har aldrig gått i högklackat, just för att jag inte kan behärska dem men kilklack är lite lättare (Har jag inbillat mig) men den här klacken är 13 cm lång. Det skulle göra mig över 1.90 cm. Som upplagt för att falla som en fura och bryta nacken. Typ inte att föredra. Dessutom är just de här skorna billiga, snygga och i skinn/mocka- imitation. HALLÅ ELLER, till stuprörsjeans! Men nej, inte till de här rangliga benen.
Å andra sidan är det ju vinter nu och tvärkört att använda sådana där skor ute ändå.

När jag kommer till himlen ska jag be om nåd..


Rött & blått vatten i kranen


 Titta här vad jag hittade i gömmorna! Det här är ju.. Så nörd. På snudd till töntigt; Coolt sa Mathias. Det här var en grej jag beställde från Coolstuff för något år sedan. Jag har aldrig använt den och nu hittade jag den i en påse. Lika bra att pröva den då, tyckte jag och se på fan: SKITEN FUNKAR! Blått ljus för kallt vatten, varmt ljus för varmt vatten.

coolstuff

coolstuffcoolstuff


Brandutbildning - Ack så nödvändigt!

 Jag var på en 3- timmars brandutbildning idag. Fruktansvärt intressant och jag har Rolf Wahlgren från Räddningstjänsten att tacka för det. Inte bara av nödvändigt ont utan också underhållande nog lyckas han få 3 timmars historia om bränders uppkomst, åtgärder och egna erfarenheter att bli viktigt. Hur ofta tänker man; "Äh fan, tänk om kåken brinner upp nu när jag har ljus tända eller struntar i att dra ut mobil- laddaren for once?" Det där "for once" är ju en stående grej som inte alls bara blir en engångsföreteelse. Nej, man skiter alltid i att göra åtgärder för att "man har ju klarat sig hittills".
Tja, syrran vet ju hur det är att få en del av sitt hus nerbränt och vore det inte för att de stängt dörren till eldens värmekälla så hade de varit tämligen hemlösa nu.
Kan vara värt att tänka på att dra ut mobil- laddaren, som faktiskt ligger på topplistan över anledningar till bränder.

Han visade oss också en del klipp och det här är ju enastående idiotiskt; Brandmän ska visa hur man släcker en eld och det hela floppar totalt.Det tar 3 minuter att få ett rum att brinna ner till grunden. Det ni! 3 minuter tar det för mig att gå till bussen, om jag går jävligt fort eller kör en trestegs- variant. Det kan ju ses som att man inte förlorat någon tid alls. När det gäller bränder handlar allt om att JUST inte förlora tid. Alla sekunder är viktiga.
Då insåg jag just hur jävla äckligt det är med bränder. Och vad fort det går!I´ve been busy lately


 Liseberg, Du sköna!

Min passitivitet har delvis berott på min iPhone som inte riktigt tillåter bra blogging på grund av den begränsade tillgången till bildöverföring och enkel hantering av stavning (Mina stora fingrar liksom lämpar sig inte riktigt för den här dvärg- telefonen). Jag får nog helt enkelt ta bort stavelse- funktionen för att inte få "karma" att bli "larma" osv. Jag å andra sidan lägger inte ner tillräckligt med tid för att lära mig skiten. Därför ringer jag min iPhone- guru Sofia så fort det är något. 
 

liseberg i göteborg
Mamma har varit här också. Hon har åkt enda från Umeå och hit. Det var underbart. Hon är fan my second role model. Och jag säger bara det; Äpplet faller inte långt ifrån trädet inser man mer ju äldre man blir.

Jag hatar att hamna i den här åldern samtidigt som den är helt fantastiskt (Jag är ju en helt egen person med massor av kunskap och tillgångar; viljestyrka, förändring) men det är ju förjävligt när mina vänner skaffar barn, flyttar ihop med sin kille på annan ort och lämnar de yngre åren till de äldre. Gamla ska vi bli ändå so why fucking hurry, dear friends? Jag önskar er all lycka ändå! Jag är bara bitter för min egen del som har bestämt mig för att inte hamna i något VVV- träsk. Min förlust kanske. Vem vet? Kanske gör jag samhället en tjänst som låter äggen stanna hos hönan.´
- Min förlust blir ju gemenskapen att sitta med barnvagnar, flygande nappar och gapande ungar på caféer där sådana som jag (Den jag är idag) gnäller över hur snoriga ungarna är och om att de aldrig kan hålla käften. (Barn är bästa preventivmedlet!)
Mycket graciös bild på mor.

"I just love to be in love"


"Don´t you love to be in love?" - Bette Midler i The Rose.

Hur stort kan det bli egentligen? Det känns onekligen jävligt skumt. Ingenting har ju egentligen förändrats, förutom att det hela är officiellt nu. Man är officiellt inte singel längre. No more singel- boxing liksom. Jag är nöjd och för den som inte är nöjd, kan ta den mörka vägen genom skogen. Jag är ju så jävla trött på darksiders. We need the bright light, for fuck sake. 
MAKE LOVE, NOT WAR! - Spottade hon ur sig på ett icke fientligt sätt.
     

Alladin- asken


 Jag fick en Alladin- ask av Martin i helgen och den har kommit väl till pass de här två senaste dagarna som varit fulla av sockerbegär. Det slog mig då att Johan Glans teori om Alladin- asken stämmer ganska bra. Ändå är Alladin bättre än Paradis <-- It sucks man!Kolla från 4.30.


Sex dolls/Substitut för människa


 Jag och mina kära väninnor kom att tänka på Sex dolls av någon jävla anledning. Det finns ju andra namn på en sådan docka, Real Love doll osv.
 Det här ju en av de sjukare grejerna som uppfunnits för att stimluera människans libido, som är så uppenbart svår att hantera. Den här dockan skulle vara någon form av substitut för en riktig kvinna/man. Vanligast är ju att en man har den som en fru. Det är ju så fruktansvärt tragiskt också. Man kan inte hitta kärleken, man har råkat ut för slynor, komplex för kvinnor of anykind och så sitter man där med en silicon- docka med full mundering likaväl som utan plus ett par hål att stoppa in den i. Verkar vettigt tycker jag. Fullt logiskt att man lägger ner sina pengar på någon som inte kan prata, röra sig, dra i den på eget initiativ, avla fram framtidens generation, städa, tvätta, laga mat, gorma och fara. Inte heller kommer hon att vara otrogen. JIPPI! Framtida kvinnan är här!

Vilka fantasier planterar man i en människa som köper en sådan här docka, som man kan forma precis efter smak och tycke? Den här docka lär ju få uppleva ta mig fan allt. Jag kan ju hosta upp några bilder här för att få er att fatta vad jag menar.
Det är ju fan så mycket bättre att den dockan råkar illa ut än låt säga, ett barn. But still.. Det är förjävla sjukt! Den dockan behandlas ändå som en människa.
Nej, dummare affärsidé får man ju leta efter.
Sexköp är bättre!

 


Mr Postman


 Sofia och Emma har varit här idag för att umgås. Sofia har hjälpt mig att städa och jag bjöd på mat. Vi har lyssnat på musik, snackat om gårdagen. Under städningen hittade vi både det ena och det andra som folk har glömt. Det är alltid så. Folk glömmer alltid sina grejer. 3 liter läsk har jag nu (Jag som inte ens dricker läsk), ett vitt linne, paraply och en kamera som ingen vill kännas vid. Det lär dyka upp ägare på Blocket snart.. Höhö. Skämtåsido. Ni vet vart min brevlåda bor, såatte.. Ni är välkomna att hämta dem!

Mina kära väninnor försökte också fösa ihop mig med någon igår. Som om man var 13 och de puttar ut en på dansgolvet med killen de vill att man ska ragga på. "Kom igen nu Bella för faaaan. Gör det! Kött fiii faaan!"

Ont i en tand har jag också. Visdoms- fucking- tänderna.. Att de inte drog ut alla fyra medan man var under 20. Nu ska man betala pengar för att ge bort av sina tuggverktyg! Hallå där, köp blåbär. Jag kan väl få 1000 spänn istället. Make 'em two förresten.

Jag orkar inte äta mer chips nu.


El homo på party


 Jag ska bara säga att även den som är nykerist kan vara bakfull. Den här huvudvärken är inte nådig och jag vaknade för en halvtimme sen. Jag vet inte när jag sov till 11 sist.

Jag fick mig ett par goda skratt här på morgonkvisten när jag började gå runt i lägenheten, då jag för det första hittade en del av Olivers löshud fastklistrad på min köksvägg. Förmodligen är det så att han stått där och tryckt under kvällen och lämnat det där efter sig. Det där löshudet var nämligen omtalat under kvällen för att vara kladdigt.
Glad blev jag för att folk har slängt påsar lite här och där. Jag har nämligen dåligt på soppåsar. Däremot har folk glömt både det ena och det andra här. En vit rock, kamera (Vem äger den?), skor, förnuft någon?

Gårdagens bravader; Killarna delade med sig av rätt mycket pungkläm på varandra, gjorde sällskap på toaletten medan den ena sket, slagsmål (Där min kjol hamnade i kläm och var på väg att följa med dem ni nävarna plus att killen med BLÅ mantel slog till mig i ansiktet med den. Det är lugnt, jag är oskadd!)
 Hungriga blev de efter ett par timmar också. Vi hade ordnat fram 1.5 kg godis plus chips, dipp, morötter, jordnötsringar, lökringar, jordnötter osv. De första timmarna är folk för fina för att äta men alkohol gör människan hungrig och det syntes sen. Smulor har visat mig vägen.. Det vi hade ställt fram var slut MEN så öppnade jag skafferiet när jag skulle koka kaffe nu på morgonen och ut trillar pååååsar av chips och annat över mig. Nu måste jag hitta någon som kan hjälpa mig att äta upp det där. Frivillig någon?
 Någon spillde rödvin på golvet och hade sönder ett glas men det är ju inte hela världen. Killen blev nog lite upprörd tror jag. But hey, gråt icke över spill ruevinn! De ääär icke så fali! Det hade Ole Bramserud sagt iallafall.
Dagens pant i burkar som gästerna lämnat mig kan nog ge mig dagens lunch. Thanks folks!

 Slutligen hamnade vi allra flesta på Gretas (Ganska standard. Det stället är jävligt opretto, vilket passar de flesta). Jag hatar ju att dansa. Vanligtvis brukar jag bygga mina egna broar men på Gretas finns inte plats för några broar, så det var bara att gladeligen vicka på röven lite och köra en dans alá 90- talet-på-den-tiden-man-gick-i-ettan-och-tog-ett-steg-åt-höger-och-ett-åt-vänster-hela-kvällen-lång. Det är ingen idé att stå helt still heller, får då ge man folk en chans att upptäcka att man står på dansgolvet. Rör man sig lite så försvinner man i mängden lite. Oh, dansgolv.. Oh, kryptonit..
Tack som fan för allt, allihopa! Jag hade jävligt kul ändå!


Här kommer vimmelbilderna! (Jag fick inte med alla som kom på slutet.) Vi blev allt och som allt 22 personer här.
Min outfit: MEDUSA!


belaAlla dessa människor kunde få plats på mina 38 kvm. GRYMT!
Jag kunde nog inte få tag i bättre gäster!


Nabila Abdula Fattah - Odiplomatisk personifierad


  Jag fick nyss bryt på Nabila Abdula Fattah - En "superblatte" som göra sina små samhällsinsatser genom att ofta gnälla på hur vi svenskar behandlar invandrare. Och som krönikör i tidningen Metro så bör man kanske glosa igenom sina resonemang och historier innan man för dem vidare till allmänheten.
 Vilket är hennes syfte med att skriva om människor med just muslimsk bakgrund? Göra dem till martyrer så gott det går. Skulle det rädda dem? Ja visst. Fortsätt generalisera! Det har nog aldrig varit så att våld föder våld. Det är nog bara någon dåre som myntat det uttrycket i ren rädsla. (Observera min sarkasm i förgående mening).

Då har den här klantbananen, TVÅ gånger under samma artikel, formulerat sig jävligt klantigt.
Det är inte det att den här mannen behandlats illa. Om så är, så är det fel! Man behandlar alla med respekt. Man behandlar inte någon illa - Muslim eller kristen.
Min irritation sitter i att hon generaliserar och gör svensken till rasist, rent öppet i sin jävla blatte- blaska.
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen: MAN ÄR MÄNNISKA FÖRST OCH SEN BLATTE, SVENNE OSV. WHY NOT GATHER TOGETHER? De fattar ju inte.. De vill samhällskämpa för den mänskliga rättigheten att vara från annan härkomst med annan religion MEN vi då? Vi som bor och är födda i den här husmanskosten, med kristna värderingar. Är vi alla ett hakkors i en tunnbrödrulle? Tänker alla vi svenskar likadant? Tänker vi verkligen att alla invandrare ska begå terrordåd? Hallå där, köp blåbär! Följer allt hår med en kam?

Vad gäller hennes kommentar där kontrar jag; Vad fan spelar det för roll om de har högskoleutbildning, har bott här i 20 år? En svensk gammal dam, pesnionerad med barnbarn kan fan också begå brott! Det händer också men terrordåd har inte hänt än. "Bara en vådlig mordbrand hit och dit.." Typ samma sak. Ett terrordåd fast på det svenska lilla viset. Vi har nämligen inga resurser till terrordåd.
Måste man ha fått fortkörningsböter för att få hjärnsläpp och gå lös på CS- fasoner? Så om man har fått fortkörningsböter någon gång i sitt liv så löper man större risk att planera multimord? Rimmar illa.

Nej, jag kräks på Nabila och hennes förbannade generalisering. Hon sabbar allt jag tror på; MÄNNISKAN! - Det som ska kvitta vilken härkomst man har.

Hela artikeln kan man läsa här: http://www.metro.se/2010/11/03/79599/hotad-av-polisen-i-sitt-hem/

Jag vet att jag säkert har formulerat mig minst lika dåligt som hon har gjort och jag är beredd att redogöra för en förklaring, om det skulle behövas.

Rokoko - I guld eller träfärg?

rokoko, guld


soffa, guld

Det är en smaksak. Vilket är snyggast?


Female serial- killer


 Jag är på väg hem från El Stockholmo. Jag har hälsat på fru Ana - Det var ta mig fan precis det jag behövde. Någonstans fylldes jag på av god energi och nostalgi.
Hon bor i England nuförtiden och var i Stockholm på besök. Jag åkte igår morse och hem ikväll. Så ett & ett halvt dygn spenderade jag med henne. Det var ju helt klart värt det!

Under resans gång här har jag suttit och kollat in kvinnliga serie- mördare på Youtube. Jag hade glömt hur fascinerad jag är av serie- mördare överlag men framförallt kvinnliga lockar mitt intresse.
Det slog mig då att Aileen Wuornos nog har trollbundit mig med sitt snack. När jag tittar på henne så lyser hennes ögon med rent hat but but there's a light glowing somewhere och jag tror inte att hon var helt igenom ond. Jag tror fan på människan angående poliserna. Why fucking not? Någon måste ju det.

Någon sådan där härlig träsmak i röven har jag också.


RSS 2.0