Att vara nöjd


 Jag tänkte bara uppdatera angående det lilla missödet med mormor och hemtjänsten. Alla samtal jag ringde till olika personer inom den verksamheten, tycks ha lönat sig. Mormor har ringt mig, precis som hon lovat, och hon verkar vara jättenöjd nu. Det allra roligaste är att hon låter mycket gladare. Inte alls lika deprimerad som innan och det är ett riktigt glädjande besked för min del. Alltså, om de samtalen var det jag kunde stå till tjänst med för min egna mormor, så är jag nöjd med min insats.
 Jag säger bara en sak och det gäller alla i alla sammanhang; Är man inte nöjd, så har man rätt att klaga! Inte menat att man ska gå lös på svordomar och inte vara tillmötegående. Man kan gott och väl använda sin dimplomati i olika sammanhang, då man blir bäst bemött. Läs på innan. Det förvirrar motparten också samtidigt som du själv vet mer om vad du snackar om. Det kommer att löna sig.
Det är SÅ viktigt att man vet vilka rättigheter man har. Jämt. Kom ihåg det!
Är du inte nöjd, så är du inte nöjd. Enkelt va? Enkelt som fan att bli nöjd också men det är Du själv som måste fixa det.

Peace folket!clowncunt


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är klok du! ;)

2010-10-25 @ 15:56:31
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Emma - om man mognar ruttnar man

Jävligt bra jobbat! jag är imponerad. De flesta klagar mycket, men gör ingenting åt saken. oftast för att de inte vet vad de ska göra. Coolt att du är så insatt! och fan vad skönt för din mormor!

2010-10-26 @ 09:58:04
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0