Engelsk bulldog- valp
 Apropå hästar!
Jag gick förbi ett hus här i närheten av mig och jag fick syn på en bulldog- valp. Då fick jag mig nästan ett skrattanfall.
Jag vet fan inte vad det är med små djur men jag dör lite inombords varje gång jag ser något litet som är sådär uppenbart nytillkommet till den här världen. Allting i miniatyrer är sött (Förutom bebisar). Ska vi återgen skylla på mitt kön när det gäller den biten? Jag skiter ju i vilket.
 Hur som helst satt den här lilla valpen i ett hörn av ett hus, medan ägarn försökte få den att flytta på sig därifrån. Hunden såg så jävla vrång ut och bara satt där som ett mähä. Själv fick jag nästan ett infall att sparka ägaren i röven, plocka på mig valpen och lubba för kung och fosterland men i tanke på min kondition så hade jag väl inte hunnit en fem meter förrän han var förbi mig igen. Något såndär lönlöst va och sen åkt dit för stöld på det! Det hade vart något för den här extremt tröttsamma tisdagen i regnar- Göteborg.


Det är synd dock att de har förstört djuren genom att avla sönder dem. De föds ju med sådana missbildningar att det vore rent djurplågeri att vara ägare till en sådan hund.
Jag skulle hemsk gärna vilja ha en hund men jag har varken tid eller lust att gagna den här typen av köphandel. Sex går bra att köpa men inte djur.


Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

Vet inte vem du syftade på.. Men okej!

2010-10-20 @ 11:33:53
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Emma - om man mognar ruttnar man

Svar: Visst är hon awesome!?

2010-10-21 @ 11:41:58
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0