Hemtjänsten i Östersund - TVI PÅ ER!


 Jag ringde biståndshandläggaren idag å min mormors vägnar. Det var precis som jag visste att det skulle gå till. Det saknades för det första en genomförandeplan, vilket alla omsorgstagare ska ha med en kontaktperson HELST inom 7 dagar då man blivit "kund".
Jag pratade med en från hemtjänsten som inte visste någonting om någonting. Konstigt, sa jag till honom, att ni har påbörjat ett uppdrag hos min mormor som ni inte har instruktioner på. (Är det du eller jag som är idiot här?)

Det hela började med att de från hemtjänsten kom och gick som de ville, fast de har haft en avtalad tid med mormor. BRIST PÅ KOMMUNIKATION eller bara dåligt ansvarstagande. - Jag vidtar åtgärder.
Andra saker som mormor inte behärskar och hemtjänsten inte kan tillgodose på ett bra sätt - Jag vidtar åtgärder.

Jag lovade mormor, innan hon blev dålig, att jag ska hjälpa henne med att få det bästa. Hon är den bästa och ska ha det bästa. Period! Om jag så ska gå ut i media för framtida uppdrag, I WILL DO THAT!
Har man ett jobb som rör människor, så ska man fan ta sitt ansvar. Annars är det foten tycker jag! Och jag är inte rädd för att kritisera någon. Inte för att berömma någon heller. Karma, folket! KARMA! Så jävla döviktigt!

Det ska bli intressant å se om de tänker fullfölja uppdraget eller om det ska bli "Uppdrag granskning" med den berömde Sverker Olofsson!

Kommentarer
Postat av: Pelham123

Tvi vale indeed :( Tyvärr hamnat det inte alltid empatiska ljus i den där branschen. En viss procentsats hamnar i vården för dom varken har eller ork eller talang för nåt annat. Man borde behöva ta ett rarbullighetstest (du får hjärtans gärna låna rarbulle!) innan man får jobba inom vården. Hoppas du får ordning på torpet. Mormamsen din ska ju endast det bästa ha för böveln

2010-10-09 @ 12:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0