Hur modern får man bli?


 Jag har som omtalat bytt abonnemang från Halebop till Telia. Det kändes befogat att skaffa abonnemang när man inte har någon hemtelefon. Något 90-tal över kontantkort måste jag säga och under det här bytet får jag erhålla ett Telia kontantkort där samtalskostnaden per minut till andra operatörer än Telia, går på 1.99 öre! Vad fan, är det inte olagligt med rån här i Sverige? Här blir man ju ruinerad om man ska ringa till någon.
I den här staden, som kallas Göteborg, har de flesta 3 eller Telenor. Jag är ju från landsbygden och kräver därför Telia. Man vill ju ha mottagning om man skulle råka möta en björn i skogen och behöver förstärkning. 
Med 1.99 öre per minut måste man förkorta alla ord och bara tala om hälften för att hinna säga allt innan en jävla kärring dyker upp i luren och säger: Ditt kort är tomt. Just ja. Nya generationens tummar pallar ju SMS men på gamle dagar känns det som att ett redigt samtal kan göra livet enklare. Eller också är jag bara jävligt gammelmodig. Det som saknas är ju en gammal Ericsson- telefon med antenn! Det var tider det.. Nej, nu blir jag ju nästan sentimental.

Apropå gamla telefoner, satte jag igång min gamla Motorola igår och där fanns sms från Tommy som skickades till mig 5 dagar innan han dog. Där stod bl a: "Vad gör du bellis? Dödat någon tant idag?" Och lite andra grejer som fick mig att skratta harmynt här, i min ensamhet.
Ett gammalt klipp på honom fanns också men jag såg inte klart hela.
Så är det. Alla ska vi till himlen. Frågan är ju bara när.Kommentarer
Postat av: Emma - om man mognar ruttnar man

Åh gud, Tommy :( Fan vad jag saknar honom ibland. Vilken kille alltså..Sv: Ja sådan är du ja haha ;) skönt att du tänker sådär att du vill inspirera. Skulle nog vilja påstå att jag också tänker mer i de banorna nu. förut var jag mycket mer provokativ :/NICE :D det låter ju som en bra utklädnad :D

2010-10-27 @ 00:36:05
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: P

Men varför bytade du från Halebop till Telia?Halebop är väl billigare och använder ju samma nät?Bytte själv till Halebop från...ja, något i våras.

2010-10-27 @ 09:10:00
Postat av: Telia kundservice

Hej.Jag heter Thomas och arbetar på Telias kundservice.Våra Telia Refillkort är uppbyggda med en prissättning som gör att du regelbundet måste göra en laddning - minst var 30e dag - för att hålla ner minutpriset. Gör du inte en laddning efter 30 dagar så stiger priset till 1,99 kr/minut.I ditt fall då du skriver att många du ringer till har Telenor eller 3 så är prislistan Telia Refill Prata på ett bra alternativ. Om du gör en laddning på minst 200 kr med prislistan Prata på så blir taxan 0,29 kr/minut kommande 30 dagar. På www.telia.se/refill kan du hitta mer information.Du får gärna ta kontakt med oss på kundservice om du vill att vi hjälper till att hitta den billigaste lösningen för dig.Med vänliga hälsningar

Thomas Lindmark

Telia Kundservice

2010-10-27 @ 15:27:18
URL: http://www.telia.se
Postat av: N.A

Det ar ju faktiskt stort skrammande att han hittat detta.. Vart ar varlden pa vag. Spioner pa internet.. For ovrigt tycker jag Felia AR ganska kass faktiskt... (observera, med ordet "Felia" kan spionen inte hitta mig)

2010-10-28 @ 22:50:13
Postat av: Maol

Nämen åh! Min första mobil till vänster. :P

2012-07-21 @ 21:24:45
URL: http://monstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0