I made it to Östersund


 Jag hade hoppats på en riktigt "djur & natur"- resa men allt jag såg var en räv och en mus (Som höll på att lämna sitt öde åt mig).
Det var grymt skönt och befriande att åka bil så långt själv, pumpandes med en massa bra musik. Där får man ju chansen att koppla av lite.
 Nu är det som om jag är på jobbet fast på hemmaplan. Mormor, den stackaren, kan inte göra något här hemma. Jag vill inte belasta henne heller. Hon ska inte behöva få mer ont än hon redan har. Synd på en sådan snäll människa att behöva lida på det här viset. Smärtor gör en invalido, vilket retar en för övrigt fullt frisk människa.

Jag ska vara här i två dagar och göra mitt bästa för henne. En kortsiktig insats men ack så behövlig. Inte ens hemtjänsten kan göra sitt jobb här verkar det som.


mormor


Kommentarer
Postat av: Angelica Wassdahl

Sötmormor. =) Ser ut som en tomtegumma ;)

2010-10-05 @ 21:31:30
Postat av: bela

sv: JAG VET! det gör ont i mig, så mycket tycker jag om henne. she´s the worlds greatest! :D

2010-10-06 @ 10:00:58
Postat av: Pelham123

Ni är lite lika är ni inte?! Både till utseende och personlighet. Rarbullar båda två :) Mitt hjärta ömmar för du ömmar för henne (och alla som är i behov att nån ömmar och står upp för dom)

2010-10-07 @ 09:35:39
Postat av: bela

pelham! jag och min mormor är egentligen ganska lika. jag har fått hennes hamsterkinder och EN DEL goda egenskaper, tyvärr inte alla.

ja, min andra bättre hälft är mer än 60 år äldre än mig men hon står för visdomen iaf.

rarbullar var ett nytt, uppskattat uttryck att använda för framtida komplimanger. tackar!

2010-10-07 @ 19:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0