Offentlig kameraövervakning - Ja eller nej?


 Jag har ingenting att dölja, så mitt svar på den frågan är; JA! Filma oss allihopa och fånga dem som petar i näsan på film att lägga upp på Youtube. Kungarna av Tylösand är ju ändå kungarna av "göra bort sig", där det mesta har visats. Nemo - old in and out, tjej ut och tjej in. Klia på pungen, kraffsa i röven. You name it. Apropå det programmet.. Finns det något så hjärndött? Jag har sett det av en ren slump två gånger så lägligt till läggdags. Det var ju riktigt pinsamt att se. Tänk att få leva med den titeln för resten av livet.
 När det gäller den här offentliga övervakningen blir många irriterade. Kolla mordet på Elin. Utan den videon som fångats på en av spårvagnarna, hade man kanske aldrig kunnat få tag i några misstänka. Jag menar, den här övervakningen har i syfte att sätta fast bovar och banditer, inte blotta hederligt folk på Youtube.
Så, för den som har ett "rent" samvete (Palla äpplen räknas inte in som samvetskval) borde inte den här typen av övervakning vara något problem.
Jag hoppas ju på ett modernt Sverige med kameror överallt.
STRIKE A POSE maddafakkas!


elins mördare


Kommentarer
Postat av: Angelica Wassdahl

Kunde inte sagt det bättre själv. Om man har rent mjöl i påsen så gör inte en extra kamera här eller där någonting.

2010-10-04 @ 16:25:59
Postat av: M i c k a

håller med dig, nästan så man vill ha mycket mer kameror. överallt!

2010-10-06 @ 12:37:31
URL: http://niintendo.blogg.se/
Postat av: Kameraövervakning

Tycker det är viktigt att man åtminstone tar integritetsdiskussionen. Sen kan man alltid tycka att de som har rent mjöl i påsen inte borde oroa sig speciellt mkt.

2011-10-07 @ 11:45:14
URL: http://www.nortech-overvakning.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0