Tack för fittiga läkare


 Jag har kommit till insikt med annan, relativt viktig sak. Jag kommer att bli en pain- in- the- ass- anhörig till mina sjuka nära & kära. Fighter kommer att tas med inkompetenta läkare, myndigheter. You name it. Jag har nog att tacka mitt yrke för det. Helt plötsligt, när det gäller ens egna anhöriga, ser man saker ur ett helt annat perspektiv. Jag anstränger mig egentligen lika mycket på alla plan, privat och på jobbet, för att alla ska ha det bästa hela tiden.
 När en kvinnlig (till råga på allt) jävla läkare ger min mormor morfin, för en outhärdlig smärta, som gör att min mormor ramlar och gör sig illa.. Då ryker det ur öronen på mig! Den läkaren ska veta hut! Det här var dessutom en vikarierande läkare för den ordinarie läkaren (en man) mormor brukar ha och han har absolut avrått ifrån morfin av alla sorter. Se vad som händer så fort man tittar bort!
 Summan av kardemumman är mormor så dålig nu, jämfört med vad hon var för ett tag sen, att hon inte klarar sig själv. Nu måste jag åka upp dit och styra upp lite. Allt för att hon ska ha det bästa. Hon är den bästa. She´s my role model!
Och den jävla läkaren ska vara glad att jag inte knyter ihop näven och stoppar den i munnen på henne. Den hade hon ju kunnat försöka svälja. Ond bråd död. Ja tack!

Mormor, Isabelle is coming!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0