Hur straight är du - egentligen?


 Jaha, men då var det konstaterat då!
Testa dig här!
Det är bra att jag 23 bast och enligt Expressen inte vet om jag vill ligga med tjejer eller killar. Fast å andra sidan, det handlar ju om sex och tillfredsställelse sådär kvittar ju egentligen könet. Så länge man slipper gifta sig!


Mest för att jag är trött på att vara just En jävla fitta


 Jag blev uttråkad när Emma var tvungen att dra iväg för att vara barnvakt, så jag drog ner mot stan för att strosa runt en stund. Där möttes jag av ett gäng blåjeans-med-backslick-och-dålig-attityd-turkar som helt blockerar vägen för mig när jag ska in mot Nordstan. Det är ju bara att spetsa armbågarna från min sida och hoppas att ingen dör. Jag hade hörlurarna i men kunde ändå tydligt höra ett: "Eh, jävla fitta!" Ah, betyder det att du gillar kuk då eller? Din förbannade ärketönt! <- Den lidande för morgonens skeva start.

Jag undrar hur många gånger på ett år man är en jävla fitta, för att man försöker ta SIN plats i samhället och utnyttja rättigheten att befinna sig på gatan. Jag ligger nog ganska lågt men siffrorna kan bli skyhöga om alla hade backslick och taskig attityd.
Så tänk nu på hur ni använder hårgelén i framtiden.

Och inga schyssta pics har jag att lägga ut heller.

Bela aka Blockhead


 Jag tror inte på att man förändras. Möjligtvis att man blir visare med åren men det betyder inte att man drar nytta av visheten för det. SOM I ATT VARA FÖRSIKTIG.

Jag stod i duschen, tvättade håret och skulle precis balsamera (Balsamera? Verkligen?) håret och drar igenom fingrarna genom de tre hårstrån jag nu har kvar.. Stora hårbollar hamnar i händerna på mig, varpå jag lugnt och sakta säger för mig själv; "NU.. Nu måste det finnas kala fläckar."
Det kan ju vara så att man ska tappa runt 100 hårstrån om dagen och jag själv inte riktigt vant mig vid att hårets längder tagit fart, vilket gör att det ser mer ut än vad det är. Förhoppningsvis håller den teorin. Annars får jag väl nöja mig med att se ut som Donald Trump om ett tag. Ska bli spännande att göra en uppföljning på det här..

Jag satte mig ner och skulle äta frukost med det nytvättade, utsläppta håret och lägger väl förstås en decimeter av eländet i kaffemuggen. Rätt ner bara! Jag lutar mig efter papper som står på bordet och välter ut ett glas med vatten. Klockan är ju dessutom inte ens halv sju och jag har fram till 00.00 på mig att fortsätta dagen på det här viset. Det ska bli intressant och se hur den artar sig.

Och varför har jag inte slutat spilla mat på mig själv? Speciellt gröt där mjölken liksom rinner nerför hakan. JÄMT! Hur ska jag råda bot på problemet? Haklapp är utan tvekan sista utvägen. Dessutom är det ju meningen att gröten ska hamna i munnen och inte längs ansiktets nedre delar.
Jag får helt enkelt börja töja ut mun och läppar för att sedan kunna lägga ner hela tallriken där och tömma all gröt på en gång och sen hoppas på att det går bra att svälja.

To be continued...Ett nytt bord..


 Förbannade rethosta! Jag har nog lyckats hosta fram ett helt sexpack på magen också men hur snyggt är ett sexpack på en brud? Nätterna har varit delvis sömnlösa för min del och jag har varit så täppt i näsan att jag bara kunnat andas genom munnen, som inte tål den här torra luften. Därav allt hostande. Så är det något jag är riktigt jävla grym på nu så är det att just HOSTA. Vad sägs om det va? Någon som intresserar sig för min förkylning? Hepp.

Igår fyndade jag ett jävligt praktiskt och snyggt bord på Blocket. Ett bord från 70- talet och det är så välbevarat att det lär hålla i minst 30 år till. Det är helt sjukt vad mycket plats man får av att ha runda möbler. Istället för fyrkantiga, stora åbäken.

Förslag till smink, ja tack!


 Självklart får man föreslå färgkombinationer i mitt så kallade sminktema! Det är ju bara till min fördel, eller hur?
Man är välkommen att lämna vilka jävla förslag man vill. Vad man vill se mer av, vad man vill se mindre av. Vad är intressant, vad är ointressant.
Idag skulle jag kunna tänka mig att måla ögonbrynen gula och resten av mig i grönt, gul/orange. För det är ungefär så jag känner mig.
Fatta hur ont jag har i snoken! Som om jag skulle ha sniffat salt (Nej då, fullt så dum har jag aldrig varit men jag vet hur det känns när salt kommer i närheten av ett öppet sår och drar därför slutsatsen att det är ungefär så det känns i näsan också).
Hur kan man bli så förkyld och hur fan kan det aldrig gå över? Ah. Det är bara för att jag inte vilar. Jag går till jobbet ändå. Väldigt osolidariskt av mig att smitta ner allihopa. Någon har ju uppenbarligen smittat mig såatte.. Tänk dig för innan du hostar nästa gång.

Ikväll ska jag testa VEGETARIAN SHOES- kängorna! Hoppas att de är bra. Annars måste jag lämnas besviken på Göteborgs gator i Guldheden.. Där här jag inte ens hemma. Wish me luck!

Min nya trend eller?


Eller varför inte lila ögonbryn med en lila ögonskugga? Det var nästan snyggare. Dessutom snyggare och mäktigare i verkligheten.
Man kan ju svagt skymta den röda varianten på höger sida. Hissa eller dissa? Jag hissar annan ögonbrynsfärg som Emil hissade Ida upp i flaggstången!
 

måla ögonbrynen


Mörkerseende+kroppsuppfattning= Obefintlig


 

 Hur lätt jag låter mig påverkas av mitt sällskap, beror helt enkelt på hur de uppför sig.
Jag och Mathias var ute på promenad nu i kvällningen, så bitvis var det mörkt och det kräver extra uppmärksamhet om man tycker sig se något skumt. Så jag ser Mathias luta sig lätt framåt, kisandes mot marken varpå jag själv känner mig ta sats och hoppar upp i luften samtidigt som jag skriker till. Allt för att jag trodde att det var något läskigt på backen eftersom att Mathias såg så suspekt ut. Det visade sig vara en blöt fläck. Mycket att hoppa till för va? Det är det som är det roliga med mörker. Man vet aldrig vad som kan komma att överaska dig. Jag kände mig så jävla dum.
 Det är inte bara mörkret. Det är gammel som har tagit mig. Jag MÅSTE skaffa glasögon snart. Jag menar.. Att cykla i mörker är ju en ren chansning varje gång. Hur många gånger till kan jag ha tur, måntro?
Stenbumblingar på gatan att snubbla över är fan inte att tala om. De finns ju uppenbarligen överallt. Speciellt i mörker.
"Flicka ramlade och slog ihjäl sig" skulle vara en rubrik för Metro. Pfft, den bjussar jag fan inte på.Eyes of a crazy person.


Karma - Semifinal


 Okej, vilka är oddsen till det här egentligen?

För det första: Jävligt typiskt mig att ha sönder någonting. Jag måste ha en skev kroppsuppfattning och dålig koordination. Inte för att jag har sönder grejerna med vilje heller. Armar och ben som lever för sig själv bara.
För det andra: Jag kan gå i god för att saker och ting går sönder men varför kan de aldrig gå sönder riktigt, sådär i tusen bitar? Måste det alltid finnas hela delar kvar.. Något att spara på?
För det tredje: Dio? Is that you?Måla ögonbrynen i olika färger


 Smink i all ära! Jag vet inte vad det är med smink men det påminner mig om konst; färger, galenskap or whatever. Ju mer teater- aktigt, avvikande det är desto roligare. Det ska förstås vara någorlunda "neutralt" mitt i allt också. Eller.. Vara gjort på ett snyggt sätt heter det kanske.
Nu kom jag på idéen att börja sminka ögonbrynen i olika färger. Det kan vara en cool grej att göra. Inte varje dag kanske men lite sådär på fester eller när man känner för det helt enkelt. Rött/rosa- tonade färger är det jag fastnar mest för men likaså alla andra färger. Jag har en hel palett full med regnbågens alla färger!
Gröna ögonbryn och lila ögonskugga kan vara en idé. Vi får se..


Skräckexemplar på sju svåra år


 Till råga på allt som försiggår runt om i världen, har jag fått en smärre förkylning att bita sig fast. Det verkar som att ju äldre man blir, desto krassligare.. Förr hostade man, snorade lite grann och ändå var man ute med folk. Idag får man virus- attacker; huvudvärk, ont i gommen, ont i kroppen, yrsel and so an.. Det händer mycket med åldern som smyger sig på en. Engagemang för politik ur ett helperspektiv och inte hakar upp sig på EN grej, som dessvärre ungdomarna gör. Jag talar som om jag skulle ha grått, permanentat hår men snart så! Med allt dravel föråldras man gånger sju. Ska bli intressant att se hur den kommande generationen ser ut.

Ah, shit! Botox, mannen!
Jag såg en kvinna i morse som såg tämligen.. Besvärad och något nedstämd ut. Det hade jag också varit med den där överläppen som förmodligen fått sig en omgång av just botox eller dylikt. Det var inte nådigt!
Hon var inte helt olik Pete Burns faktiskt, fast den här var något rynkigare. Yepp, dags att göra något åt det också du!Nej, hur kommer den kommande generationen se ut när man konserverar sig så? Andra skräckexemplar får ju stå för Madonna, Jocelyn Wildenstein (Ser inte hon ut som http://AMANDAVARDET.blogg.se?), Jacqueline Stallone.
Sen har vi ju förstås skönheter som Megan Fox som ser bra ut.. Än. Hon är ju bara 23..

------Jag, Isabelle, lovar att jag ska försöka åldras med värdighet..


Sverige as The USA


 Ja, inte helt oväntat men jag är ändå glad att jag gav det riktiga Sverige en chans. Jag röstade inte rödgrönt för att jag själv inte klarar mig ekonomiskt, är vare sig sjuk eller arbetslös MEN jag är en knegare och kommer troligtvis alltid att vara en knegare. 
 SD har varit mitt minsta bekymmer under valet. Vad fan ska de göra med sina ynka 5,7% i riksdagen? De kommer inte att kunna åstadkomma något särskilt stort i alla fall. Sen är det ju synd & skam att hela 5.7% av Sverige krigar om titeln som "Rikspucko".

Det jag är mer ledsen över att man har symptiröstat på KD, som hade haft en chans att åka ur riksdagen den här gången. Och om jag får räkna, så måste ju rödgrönt vara större genom att vara 3 partier när alliansen ligger på 4 partier. Därför skulle KD har åkt ut så att man hade kunnat räkna det här som rättvist. (Sen gjort slarvsylta av Maud Olofsson också).
Det är synd att man har valt att gå per person och inte per grundvärdering i det här valet. Kom igen, vem av oss känner egentligen Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin eller Lars Ohly? De för ju egentligen bara folkets röster men nu har Sverige uppenbarligen sagt sitt och jag vill inte höra mer.

Jag tänker ju hur som helst inte gratulera Alfons Åbergs pappa till hans fortsatta titel som stadsminister men jag kan stressa honom genom att säga att.. 4 år till har du på dig att rasera Sverige men sen ska du fan väck! Det finns ju historiska mord sen flera tusen år tillbaka. Tänk bara på Jesus..

- Det ska dock bli intressant att se hur Reinfeldt tänker lägga skulden på handläggare som försöker få in dödssjuka in i arbete igen. Som om han varit ovetandes i 4 år tidigare och lär ju inte kunna vara det i 4 år till? Who knows, du kanske bara behöver KOL eller bortamputerade armar för att jobba den här gången..

Bye, maddafakka!

Jag är ju fullt medveten om att bilden helt saknar nådegåva.
- Bela as Peter Stein


Get-to-know-me- lista för uttråkade

Du heter? Isabelle Annika..
Smeknamn:
 Bela. 
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Anthony and the Johnsons - Fistful love.
Beroende av? Socker, för tillfället.
Vad tror folk om dig?
Att jag är en flata.
Vad får du oftast komplimanger för? Rumpan. 
Hur imponerar man på dig? Svar på tal eller den omtalade humoristiska kvickheten som, tyvärr, bara ett fåtal kan med. 
Brukar du skratta för dig själv?
 Ja, det händer desto oftare! "How to enjoy yourself with Bela" kommer ut någon gång innan jul.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"Det kan han ge sig fan på, grannjäveln."
Var bor du? Göteborg!
Trivs du där? Ja, för fan! Jag har ju hittat hem! Precis som Reinfeldt har hittat hem i kattlådan.
Har du haft sex idag? Är du moderat eller? Hur privat får man bli?
Hur svarar du i mobilen? "Ja, hallå?" 
Vem ringde du senast?
Mamma.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Ja, intresseklubben ska anteckna det då eller? Det är ett minne blott, om man säger.
Brukar du komma i tid? Det beror på. En avtalad tid är en avtalad tid. Jag har aldrig kommit försent till jobbet t ex.
Hur känner du dig nu? Hungrig.
Vanligaste färg på dina kläder? Once you go black, you never go back.
Vad tycker du om fötter? Håll dem där nere, for your own sake. 
Vad saknar du? Vettiga, glada människor.
Hade du en bra kväll igår? Ja, för fan.
Favoritdryck på morgonen? Kaffe. Efter en kopp kaffe kan jag rädda hela världen.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Innan 23.
Är du blyg? Nej.
Sysslar du med någon idrott? Nej, jag rör på mig genom att cykla, gå en promenad eller springa. Ska snart börja simma också. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, jag gör nog det. Inte för att jag upplevt det själv men jag kan ändå inbilla mig att även under händer ibland.
Har du spytt offentligt? Ja, jag är nog inte den enda som kommer ihåg det heller. Fyra "mammor på stan" höll i mig medan jag kastade upp fläskfile och potatisgratäng i omgångar. 
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? Vore jag kille för en dag, skulle jag ha sex med tjejer. Gotta try it, så man får en inblick i en mans liv.
Är du nöjd med ditt liv? Tja, jag har ju själv byggt det så varför klaga?
Är du bortskämd? Ja, jag är nog det. Jag har nästan alltid fått som jag vill men det har man ju inte fattat förrän nu. Däremot har man alltid få ta sina konsekvenser.
Vad gör du i morgon? Jobbar.
Vad är det värsta du vet? Man ska ju försöka undvika negationer men ibland är det tyvärr oundvikligt. Det värsta jag vet är när människor inte lyssnar eller inte ger gehör på det jag säger.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det tycker jag. Jag behandlar dem därefter också.
Vad är det finaste du fått? Jag vet faktiskt inte. Jag har fått mycket fint i mina dagar. Min keyboard jag fick när jag fyllde 10 har ju verkligen fyllt sin funktion genom åren och gör det än, så det lär vara en av många prylar jag är evigt tacksam för.
En speciell dag du minns? På gott och ont, så glömmer jag aldrig dagen om besked om Tommys död. It´s haunting me sometimes, fan.
Du samlar på? Film.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mathias eller mamma, kanske..
När grät du senast? Minns fan inte.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Investera i mycket nya kläder, för den här garderoben är tämligen tom. Nya skor också. Nya, fina skinnfria möbler. Sen lägga undan resten till "kriser". 
Vill du gifta dig? Nej.
Vill du ha barn?
Nej, inga egna men jag kan tänka mig att bli fosterförälder till unwanted kids.
Är du musikalisk?
Allt är ju relativt.
Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten.
Bor dina föräldrar tillsammans?
Nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Det har jag nog.
Biter du på naglarna? Ja, fast inte så febrilt och jag sväljer det inte (Så du kan inte kalla mig kannibal heller).

Listan hittade vi hos: http://bboogeyman.blogg.sebelababy


I was born to late..


 Kan inte valet bara över nu? Jag kan knappast sova om nätterna och jag resonerar med mig själv om varför de rödgröna ska vinna. Reinfeldt har ju satt sin sista potatis när det gäller sitt försök att manipulera mig. Han har ju mer bajs i munnen än någon annanstans i kroppen. Shit, moderater skrämmer mig verkligen.
Obama träder in i världen för att förändra den till det bättre och i ett litet skitland som Sverige träder en gubbe som ser ut som Alfons Åbergs pappa med respektive och försöker göra Sverige till ett "USA". Var och en får sköta sig själv. Så tänker ju bara den som förnekar sitt beroende av sina medmänniskor. Vi är ju beroende av arbetare som jobbar för H&M, Mc Donald's, Västtrafik/Dalatrafiken/Swebus, Volvo, inom sjukvården osv. Allt vi konsumerar har skapats av en knegare. En knegare som bör vara frisk för att kunna fullgöra sitt arbete. En knegare som behövs för att kunna skapa det vi andra konsumerar. En knegare som behöver pengar för att överleva.
 Arbetslösheten är en synvilla, sa Åbergs pappa. Nej, men antalet arbetstillfällen är en synvilla. Man ska ha betalt för ett arbete. Har man inte det så är man bara sysselsatt men gratis. Kan även ses som slaveri. Well, straight back to 1800- talet. Skillnaden är att nu kvittar det vilken hudfärg du har. Nu räcker det med att du är dum och röstar allians.
Småföretagare tycker att det här är jättrebra när de får folk att arbeta gratis för dem. Det tycker alliansen är jättebra! Om man får betalt för sitt arbete eller inte var ju skitsamma. Huvudsaken är att man "har ett arbete".

Det skrämmer mig att de jävlarna lyckats manipulera ett helt land.
Du kan inte vara pensionär (om du inte har pensionssparat i många herrans år, så att du gynnar enbart dig själv), studerande, arbetslös, sjuk, kommunalarbetare och rösta moderaterna. Det rimmar så jävla illa. Kommunalarbetare är ju inte vatten värd. Det är där man gör indragningar. För att den tillhör den offentliga sektorn. Det är därför man ska söka sig till privatiserade områden. Ska det vara så? Pff. Nej du. Och det är sista gången, för den här gången, som jag överhuvudtaget nämner något om valet.
Jag kan bara inte sluta tänka på hur idiotiskt det är att rösta allians.

Min teori är: Man kan inte vara vänsterpartist eller socialdemokrat OCH samtidigt vara ond. Man har ju goda grundvärderingar. (Allt är ju relativt).

Vem ska bli stadsminister? MONA SAHLIN! <- Det var inte svårt att säga det faktiskt.

Jag röstar..


 MILJÖPARTIET!
Rödgröna måste vinna om vi ska kunna arbeta, ha det bra på arbetet, sluta med indragningar och kunna anställa fler (Per utsträckning och inte per avdelning) så att vården kan höja den standard som fann innan förra riksdagsbytet.

Den som röstar på alliansen är inte bara egoistisk utan tänker inte på vad den gör mot människorna som har byggt upp det här samhället, din mormor & morfar tillsammans med Socialdemokraterna.
Alla måste dra sitt strå till stacken och det handlar om 1 ynka % mer i skatt och alla får det bättre på en svinblink.

Något innan valet...


 Inför valet har jag bara några få frågor som gärna blir besvarade.

Jag är förbannad, till att börja med. För det andra så hjälper det knappast att slösa energi på att bli förbannad. Som befattningen; en liten knekt längst ner i pyramiden, inser man ganska snart hur maktlös man är.
Man sliter, man kämpar och framföralllt hoppas & tror på en konstruktiv och bra lösning för låt säga en dålig arbetssituation. Det enda som händer är att man hamnat på möte, går i väntan på besked och sedan får besked om att inget kan göras. Nu har ju kommunen och andra auktoriteter bevisat för hela rättsväsendet att det är helt okej att psykiskt och till en viss del fysisk, misshandla andra människor. I sådana här fall HATAR jag det förbannade rättsystemet. Man är oskyldig tills motsatsen är bevisad. Kuk på den och lite till, i det här fallet.

Det pratas om arbete hit och dit. Det är så viktigt att ha ett jobb, från både alliansen och det rödgröna. Följdfrågan på det från mig; Arbete är A och O men hur viktigt är det att man har det bra på sitt jobb? Hur viktigt är det att man trivs, orkar med att vara engagerad och ambitiös? Hur viktigt är det arbete man utför? Ska allt vara på ett sketet papper eller ska det vara på riktigt? Eller måste man välja och se det hela som blott ett lönepapper? Isåfall är det många som har det tämligen dåligt ställt för en jävligt dålig arbetsställning, dvs att det är ovärt att ha ett jobb.

Rättvisan skulle skipas, men enbart om man gick ut via media. HURRA för TV for once!

Vad vore man utan hörseln?


 07:00 på morgonen säger en tant:

- Jag har ont i den här armen.
Jag säger: Vi får stretcha lite sen då.
- Va? Ska vi ha sex?

Jag föll ihop och suckade djupt. Det var lite.. Awkward.

HÅR, HÅR, HÅR.. Mera HÅR!JA! Hårets längd börjar ta fart, ta mig fan! Fuck alla extensions och annat fjanteri. För den som har tålamod kommer att bära änglalikt hår en vacker dag. Well, I´m not there.. Yet. Men snart så!
Det är ju drygt två år sedan jag nästan fick en flipp att raka av mig alltihopa. Jag hade inte mycket att skryta med på den tiden va.


Minoskuld.nu


 FAN! Kan inte Spotify ta bort den äckliga jävla reklamen från Folkpartiet: Minoskuld.nu. Det är ett tydligt minustecken på invites till Spotify, när man måste utstå idiotreklamer som sådana där. Och vilken dålig fantasi Folkpartiet måste ha..

"Kött är manligt"

kött är manligt

Jaså, manligt säger de? Extremt manligt.. Wow, värsta alfahannen för en köttbit. Dumma rubriker alltså..


Kastar valpar i floden


 Hur i helvete är man funtad? Tänk, jag saknar helt empati för den här bruden. Skulle någon kötta upp henne likt Jigsaws metoder, så hade jag förmodligen tyckt att det var rätt åt henne. Vad fan är med människor?
http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig.

Tragus


 Dagens impuls.
Det och ett par jeans som jag köpte på ett tillgodokvitto. Lika bra det. 899:- spänn är inte något man bara hostar upp för ett par vanliga, svarta stuprörs jeans. Skor köpte jag också. Nu är jag typ.. Pank. Lika bra det. Då kan jag inte köpa mer.
Jag får skylla på att jag precis har rensat garderoben och skohyllan, som blev något tomma efteråt. Ska man fylla på med nytt skräp då.

tragus


Nancy- fallet. Just a thought..


 JA! 16 år för mordet på Nancy. Så tänkte nog folk när de såg dagens Metro- rubrik. Faktum är att många glömde en viktigt sak: 16 år i finkan, för all del men det är 16 års boende på skattebetalarnas pengar. Dessutom så inbillar jag mig att den här killen inte kommer att vara i någon psykisk balans om 16 år heller, så inte bara det att hela kalaset betalas av dig och mig utan också förgäves. Självklart ska han "sona för sina brott" men enklast vore ju att.. Pang Pang Lucky Luke!
Äh, det hjälper ju fan inte att mörda någon som har mördat någon. Det finns ju alltid andra som mördar andra sen. Det föds ju nya människor varje minut, varje sekund som lär sig göra exakt samma misstag som den killen. Tyvärr.
 Det jag vill få sagt är att den här killen, oavsett hur länge han får sitta, betalas av oss. Oss oskyldiga och vilken skillnad gör 5, 10 eller 16 år i hans fall? Rätten bestämde sig för att det skulle ta 16 år för den här killen att benådas? Det hade varit billigare om rätten bestämde sig för 5 år istället. Siffran 16 är ju bara ett glädjande besked för dem som vill slippa se åbäket och som kände flickan, för dem som vill att han ska lida men för oss eller mig (Jag kan ju egentligen bara tala för mig själv) som vill att folk ska slippa lida och få chansen att bevisa sin ånger (Även om han påvisar att han saknar ånger) ute i samhället under uppsyn av någon cool polis eller något (Gratis arbete!), så är 16 år en jävligt lång väntan på en skattebetalare. Visserligen kostar polisen då, men då är vi säker på att polis gör rätt för sig och även The Killer.

Jag funderar mest om ett förlängt fängelsestraff verkligen gör någon nytta. Det är ju inte precis som att de saknar mat, sysselsättning (Tv, musik, internet) eller andra saker som kanske anses vara över standard. I tanke på att inte alla därute i samhället ens har tv eller internet. Vad vet jag? Jag är ju bara 23, utan skuld och tom plånbok.

RSS 2.0