Bela aka Blockhead


 Jag tror inte på att man förändras. Möjligtvis att man blir visare med åren men det betyder inte att man drar nytta av visheten för det. SOM I ATT VARA FÖRSIKTIG.

Jag stod i duschen, tvättade håret och skulle precis balsamera (Balsamera? Verkligen?) håret och drar igenom fingrarna genom de tre hårstrån jag nu har kvar.. Stora hårbollar hamnar i händerna på mig, varpå jag lugnt och sakta säger för mig själv; "NU.. Nu måste det finnas kala fläckar."
Det kan ju vara så att man ska tappa runt 100 hårstrån om dagen och jag själv inte riktigt vant mig vid att hårets längder tagit fart, vilket gör att det ser mer ut än vad det är. Förhoppningsvis håller den teorin. Annars får jag väl nöja mig med att se ut som Donald Trump om ett tag. Ska bli spännande att göra en uppföljning på det här..

Jag satte mig ner och skulle äta frukost med det nytvättade, utsläppta håret och lägger väl förstås en decimeter av eländet i kaffemuggen. Rätt ner bara! Jag lutar mig efter papper som står på bordet och välter ut ett glas med vatten. Klockan är ju dessutom inte ens halv sju och jag har fram till 00.00 på mig att fortsätta dagen på det här viset. Det ska bli intressant och se hur den artar sig.

Och varför har jag inte slutat spilla mat på mig själv? Speciellt gröt där mjölken liksom rinner nerför hakan. JÄMT! Hur ska jag råda bot på problemet? Haklapp är utan tvekan sista utvägen. Dessutom är det ju meningen att gröten ska hamna i munnen och inte längs ansiktets nedre delar.
Jag får helt enkelt börja töja ut mun och läppar för att sedan kunna lägga ner hela tallriken där och tömma all gröt på en gång och sen hoppas på att det går bra att svälja.

To be continued...Kommentarer
Postat av: P

Haha, jag kan tänka mig att detta är ett dilemma för dig, men det är ganska underhållande att läsa om dina missöden, måste väl vara därför jag återkommer när du väl skrivit något nytt :o)Hoppas dagen fortsätter i bättre andra!

2010-09-29 @ 10:19:54
Postat av: Sandra

Haha! Du är så jävla rolig! :D

2010-09-30 @ 07:49:20
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0