Förslag till smink, ja tack!


 Självklart får man föreslå färgkombinationer i mitt så kallade sminktema! Det är ju bara till min fördel, eller hur?
Man är välkommen att lämna vilka jävla förslag man vill. Vad man vill se mer av, vad man vill se mindre av. Vad är intressant, vad är ointressant.
Idag skulle jag kunna tänka mig att måla ögonbrynen gula och resten av mig i grönt, gul/orange. För det är ungefär så jag känner mig.
Fatta hur ont jag har i snoken! Som om jag skulle ha sniffat salt (Nej då, fullt så dum har jag aldrig varit men jag vet hur det känns när salt kommer i närheten av ett öppet sår och drar därför slutsatsen att det är ungefär så det känns i näsan också).
Hur kan man bli så förkyld och hur fan kan det aldrig gå över? Ah. Det är bara för att jag inte vilar. Jag går till jobbet ändå. Väldigt osolidariskt av mig att smitta ner allihopa. Någon har ju uppenbarligen smittat mig såatte.. Tänk dig för innan du hostar nästa gång.

Ikväll ska jag testa VEGETARIAN SHOES- kängorna! Hoppas att de är bra. Annars måste jag lämnas besviken på Göteborgs gator i Guldheden.. Där här jag inte ens hemma. Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Sabrina

Jag vill se mer av "kändis" sminkningar eller typ som i headern där du är hjärter dam :) annars hade jag också velat se några snygga sminkningar till en utekväll och sådär :)Keep up the good work!

2010-09-24 @ 05:58:08
URL: http://sabrinas.webblogg.se/
Postat av: Pelham123

Ahh då kommer jag med mina första tips här: magenta och cerise bryn kanske vore nåt? Skulle kontrastera fint mot dina lovely baby blues :)Hur var skorna? Och vad är det fel på Guldheden? Vattentorn är väl finfint...?

2010-09-24 @ 22:34:28
Postat av: Pelham123

Mer förslag kommer lastat: Kanske en veckans hiss och diss? Du sågar och hyllar företeelser i din illustra vardag.

2010-09-25 @ 08:09:00
Postat av: Cissi

Hoppas du har en fin lördag! =)

2010-09-25 @ 22:07:50
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: V

tänkte tipsa om bra vegansmink: tikei.se

där är både penslar och sminkprodukter veganska

2010-10-08 @ 17:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0