I was born to late..


 Kan inte valet bara över nu? Jag kan knappast sova om nätterna och jag resonerar med mig själv om varför de rödgröna ska vinna. Reinfeldt har ju satt sin sista potatis när det gäller sitt försök att manipulera mig. Han har ju mer bajs i munnen än någon annanstans i kroppen. Shit, moderater skrämmer mig verkligen.
Obama träder in i världen för att förändra den till det bättre och i ett litet skitland som Sverige träder en gubbe som ser ut som Alfons Åbergs pappa med respektive och försöker göra Sverige till ett "USA". Var och en får sköta sig själv. Så tänker ju bara den som förnekar sitt beroende av sina medmänniskor. Vi är ju beroende av arbetare som jobbar för H&M, Mc Donald's, Västtrafik/Dalatrafiken/Swebus, Volvo, inom sjukvården osv. Allt vi konsumerar har skapats av en knegare. En knegare som bör vara frisk för att kunna fullgöra sitt arbete. En knegare som behövs för att kunna skapa det vi andra konsumerar. En knegare som behöver pengar för att överleva.
 Arbetslösheten är en synvilla, sa Åbergs pappa. Nej, men antalet arbetstillfällen är en synvilla. Man ska ha betalt för ett arbete. Har man inte det så är man bara sysselsatt men gratis. Kan även ses som slaveri. Well, straight back to 1800- talet. Skillnaden är att nu kvittar det vilken hudfärg du har. Nu räcker det med att du är dum och röstar allians.
Småföretagare tycker att det här är jättrebra när de får folk att arbeta gratis för dem. Det tycker alliansen är jättebra! Om man får betalt för sitt arbete eller inte var ju skitsamma. Huvudsaken är att man "har ett arbete".

Det skrämmer mig att de jävlarna lyckats manipulera ett helt land.
Du kan inte vara pensionär (om du inte har pensionssparat i många herrans år, så att du gynnar enbart dig själv), studerande, arbetslös, sjuk, kommunalarbetare och rösta moderaterna. Det rimmar så jävla illa. Kommunalarbetare är ju inte vatten värd. Det är där man gör indragningar. För att den tillhör den offentliga sektorn. Det är därför man ska söka sig till privatiserade områden. Ska det vara så? Pff. Nej du. Och det är sista gången, för den här gången, som jag överhuvudtaget nämner något om valet.
Jag kan bara inte sluta tänka på hur idiotiskt det är att rösta allians.

Min teori är: Man kan inte vara vänsterpartist eller socialdemokrat OCH samtidigt vara ond. Man har ju goda grundvärderingar. (Allt är ju relativt).

Vem ska bli stadsminister? MONA SAHLIN! <- Det var inte svårt att säga det faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0