Karma - Semifinal


 Okej, vilka är oddsen till det här egentligen?

För det första: Jävligt typiskt mig att ha sönder någonting. Jag måste ha en skev kroppsuppfattning och dålig koordination. Inte för att jag har sönder grejerna med vilje heller. Armar och ben som lever för sig själv bara.
För det andra: Jag kan gå i god för att saker och ting går sönder men varför kan de aldrig gå sönder riktigt, sådär i tusen bitar? Måste det alltid finnas hela delar kvar.. Något att spara på?
För det tredje: Dio? Is that you?Kommentarer
Postat av: Pelham123

Mina två cent i debatten: Jag tror mer på att det är Baal (via Dio måhända - inte var dag jag får svänga mig med med en väldigt obskyr Dioreff så jag tar chansen här) som visar dig the evil eye. Jag tror att din drullighet är priset du får betala för att du, om uttrycket ursäktas, är så välsvarvad. Man kan inte få allt här i världen. Inte ens om man heter Bella. Riff åsido. Jag tycker du ska spara på figurinen. Kanske kan den verka som en symbol för mörkerkrafterna som tar över landet? Mörkerkrafter som är vida mer lärriga än ett mysigt spöke som spökar under inspelningen av Rainbow-skiva. Dio blev inte rädd iaf men han ville inte drista sig så långt som till att tacka mysspöket på the liner notes till Long live rock 'n roll. Istället slutade nämna notes med "No thanks to Baal". Otack är gengångares lott här i livet!

2010-09-21 @ 11:29:50
Postat av: Amanda Eklund

Hhahah så kan de gå ibland :P:D/Amanda Eklund

2010-09-21 @ 15:19:32
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0