Mörkerseende+kroppsuppfattning= Obefintlig


 

 Hur lätt jag låter mig påverkas av mitt sällskap, beror helt enkelt på hur de uppför sig.
Jag och Mathias var ute på promenad nu i kvällningen, så bitvis var det mörkt och det kräver extra uppmärksamhet om man tycker sig se något skumt. Så jag ser Mathias luta sig lätt framåt, kisandes mot marken varpå jag själv känner mig ta sats och hoppar upp i luften samtidigt som jag skriker till. Allt för att jag trodde att det var något läskigt på backen eftersom att Mathias såg så suspekt ut. Det visade sig vara en blöt fläck. Mycket att hoppa till för va? Det är det som är det roliga med mörker. Man vet aldrig vad som kan komma att överaska dig. Jag kände mig så jävla dum.
 Det är inte bara mörkret. Det är gammel som har tagit mig. Jag MÅSTE skaffa glasögon snart. Jag menar.. Att cykla i mörker är ju en ren chansning varje gång. Hur många gånger till kan jag ha tur, måntro?
Stenbumblingar på gatan att snubbla över är fan inte att tala om. De finns ju uppenbarligen överallt. Speciellt i mörker.
"Flicka ramlade och slog ihjäl sig" skulle vara en rubrik för Metro. Pfft, den bjussar jag fan inte på.Eyes of a crazy person.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Flicka... nänä de skulle stå kvinna, vi är snart 24 bast så det skulle väl inte ens stått " Ung kvinna" Hahah

2010-09-22 @ 19:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0