Något innan valet...


 Inför valet har jag bara några få frågor som gärna blir besvarade.

Jag är förbannad, till att börja med. För det andra så hjälper det knappast att slösa energi på att bli förbannad. Som befattningen; en liten knekt längst ner i pyramiden, inser man ganska snart hur maktlös man är.
Man sliter, man kämpar och framföralllt hoppas & tror på en konstruktiv och bra lösning för låt säga en dålig arbetssituation. Det enda som händer är att man hamnat på möte, går i väntan på besked och sedan får besked om att inget kan göras. Nu har ju kommunen och andra auktoriteter bevisat för hela rättsväsendet att det är helt okej att psykiskt och till en viss del fysisk, misshandla andra människor. I sådana här fall HATAR jag det förbannade rättsystemet. Man är oskyldig tills motsatsen är bevisad. Kuk på den och lite till, i det här fallet.

Det pratas om arbete hit och dit. Det är så viktigt att ha ett jobb, från både alliansen och det rödgröna. Följdfrågan på det från mig; Arbete är A och O men hur viktigt är det att man har det bra på sitt jobb? Hur viktigt är det att man trivs, orkar med att vara engagerad och ambitiös? Hur viktigt är det arbete man utför? Ska allt vara på ett sketet papper eller ska det vara på riktigt? Eller måste man välja och se det hela som blott ett lönepapper? Isåfall är det många som har det tämligen dåligt ställt för en jävligt dålig arbetsställning, dvs att det är ovärt att ha ett jobb.

Rättvisan skulle skipas, men enbart om man gick ut via media. HURRA för TV for once!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0