Skräckexemplar på sju svåra år


 Till råga på allt som försiggår runt om i världen, har jag fått en smärre förkylning att bita sig fast. Det verkar som att ju äldre man blir, desto krassligare.. Förr hostade man, snorade lite grann och ändå var man ute med folk. Idag får man virus- attacker; huvudvärk, ont i gommen, ont i kroppen, yrsel and so an.. Det händer mycket med åldern som smyger sig på en. Engagemang för politik ur ett helperspektiv och inte hakar upp sig på EN grej, som dessvärre ungdomarna gör. Jag talar som om jag skulle ha grått, permanentat hår men snart så! Med allt dravel föråldras man gånger sju. Ska bli intressant att se hur den kommande generationen ser ut.

Ah, shit! Botox, mannen!
Jag såg en kvinna i morse som såg tämligen.. Besvärad och något nedstämd ut. Det hade jag också varit med den där överläppen som förmodligen fått sig en omgång av just botox eller dylikt. Det var inte nådigt!
Hon var inte helt olik Pete Burns faktiskt, fast den här var något rynkigare. Yepp, dags att göra något åt det också du!Nej, hur kommer den kommande generationen se ut när man konserverar sig så? Andra skräckexemplar får ju stå för Madonna, Jocelyn Wildenstein (Ser inte hon ut som http://AMANDAVARDET.blogg.se?), Jacqueline Stallone.
Sen har vi ju förstås skönheter som Megan Fox som ser bra ut.. Än. Hon är ju bara 23..

------Jag, Isabelle, lovar att jag ska försöka åldras med värdighet..


Kommentarer
Postat av: LINA K

Herre gud, de ser hemska ut!! Fattar inte varför de förstör sig på det där viset?!!?Måste också säga att du har en grymt cool header!! =)

2010-09-24 @ 12:36:06
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0