Sverige as The USA


 Ja, inte helt oväntat men jag är ändå glad att jag gav det riktiga Sverige en chans. Jag röstade inte rödgrönt för att jag själv inte klarar mig ekonomiskt, är vare sig sjuk eller arbetslös MEN jag är en knegare och kommer troligtvis alltid att vara en knegare. 
 SD har varit mitt minsta bekymmer under valet. Vad fan ska de göra med sina ynka 5,7% i riksdagen? De kommer inte att kunna åstadkomma något särskilt stort i alla fall. Sen är det ju synd & skam att hela 5.7% av Sverige krigar om titeln som "Rikspucko".

Det jag är mer ledsen över att man har symptiröstat på KD, som hade haft en chans att åka ur riksdagen den här gången. Och om jag får räkna, så måste ju rödgrönt vara större genom att vara 3 partier när alliansen ligger på 4 partier. Därför skulle KD har åkt ut så att man hade kunnat räkna det här som rättvist. (Sen gjort slarvsylta av Maud Olofsson också).
Det är synd att man har valt att gå per person och inte per grundvärdering i det här valet. Kom igen, vem av oss känner egentligen Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin eller Lars Ohly? De för ju egentligen bara folkets röster men nu har Sverige uppenbarligen sagt sitt och jag vill inte höra mer.

Jag tänker ju hur som helst inte gratulera Alfons Åbergs pappa till hans fortsatta titel som stadsminister men jag kan stressa honom genom att säga att.. 4 år till har du på dig att rasera Sverige men sen ska du fan väck! Det finns ju historiska mord sen flera tusen år tillbaka. Tänk bara på Jesus..

- Det ska dock bli intressant att se hur Reinfeldt tänker lägga skulden på handläggare som försöker få in dödssjuka in i arbete igen. Som om han varit ovetandes i 4 år tidigare och lär ju inte kunna vara det i 4 år till? Who knows, du kanske bara behöver KOL eller bortamputerade armar för att jobba den här gången..

Bye, maddafakka!

Jag är ju fullt medveten om att bilden helt saknar nådegåva.
- Bela as Peter Stein


Kommentarer
Postat av: Matilda

Om du inte röstade rödgrönt men du röstade på miljöpartiet, hur går de ihop? :)

2010-09-25 @ 10:10:31
Postat av: bela

jo, alltså. jag röstade rödgrönt men jag gjorde inte det för bara för min egen skull utan också för andras skull. det var så jag menade. man röstar ju rödgrönt om man är en vanlig arbetare som jag är och om man vill hjälpa folk som har det svårt. bidrag ska inte vara något permanent utan skall ges vid behov, som någon sa.

2010-09-25 @ 14:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0