Dra åt helvete med hälsosamt

Fy fabian var trött jag blir av att läsa om "hälsa och mat, tjock, bli smal, gå ner" och fan vet allt. Nu får folk ångest av att äta Ben & Jerrys. De kunde inte njuta av glassen innan de köpte den, inte heller under tiden de åt den och framförallt inte efteråt. Vad skulle möjligtvis 1500- 3000 kalorier extra göra på en dag? Det är om man missbrukar den typen av föda som man blir tjock och ohälsosam. Framförallt så handlar hälsa om att må bra. Mår man bra av att då och då äta Ben & Jerrys eller OLW lökringar or what- the- hell- ever, så ska man fan göra det. Det blir inga bilringar av det.
 Jag vet inte vem eller vad jag ska beskylla ordet "hälsosam" för. Hollywoodkändisar med smäcka figurer som faktiskt också unnar sig B&J every now and then utan att det syns eller USA:s fetaste som går på donken 3 gånger och dagen, missbrukar Big Tasty, coca cola and fried chicken. Det handlar ju om balans.
 Vatten, bananer, sallad må vara bra för kroppen men det är inte bra att dricka för mycket vatten, inte heller att trycka i sig för mycket bananer och sallad saknar också en del viktiga ämnen. Man behöver alla typer av kolhydrater, proteiner, mineraler och vitaminer - Men framförallt behöver man omväxling. Det säger ju sig självt.  Man blir vad man äter helt enkelt. Det är därför Kissie ser ut som hon gör (Här gör jag en parantes, då jag fick världens chock när jag råkade komma över en ny bild på henne som fanns på någon sida. Å andra sidan vet man ju aldrig hur den bruden ser ut egentligen tack vare alla retuscheringar men hon såg FÖRJÄVLIG ut på den här bilden. Skinn & ben, gigantiska löspattar och ta mig fan ingen röv. Hur gör människan när hon går på muggen? Hon måste ju vara rädd att trilla i tycker man ju.)
Är det här en ny eftersträvan människor har på utseendet i dagsläget? Kom igen, kolla in din mormor och morfar. Lever och mår bra, drack färsk grädde och åt kakor på yngre dar. Inte fan ser de ut att lida? Hur ser dagens människor ut? Miserabla och alla snackar om samma sak: Ät det här, ät inte det där.
Jag säger en sak: Ät vad fan du vill, rör på dig måttligt och akta dig för konstgjorda ämnen, så får du säkert också ett jävligt bra liv. På så sätt kan du gå i dina "förfäders" fotspår.


Sånt här får mig att må bra:


Och jag njöt, jävlar i min själ, och se på fan.. INGA BILRINGAR för det!

Kommentarer
Postat av: emilia

fin blogg (y)

2011-04-05 @ 20:11:24
Postat av: Junie

Haha härligt inlägg, det är precis så man ska tänka egentligen! Btw, jag ska skriva ett långt svar till dig snart, i helgen kanske. Har lite fullt upp nu bara :)

2011-04-07 @ 18:27:35
URL: http://sockeriogat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0