Jävla bovärd!

Bovärden har varit här och försökt fixa min dörr. Först plingar han på, varpå jag inte lyckas öppna dörren och får blackout, försöker hitta nyckeln och låsa upp inifrån men lyckas inte. Då inser jag att låset är trasigt. Så jag fick ge honom nyckeln genom brevlådan. Då öppnar han dörren och är skitirriterad och skäller ut mig: "Varför låser du inifrån?! Tänk om det börjar brinna?!" Men det gick inte att öppna! säger jag då. Den var ju stum och gick inte att vrida på. (Jag vet inte om han lyssnade ens..)
 Sen står han och filar på dörrkarmen till ytterdörren, för att hans efterblivna hjärna inte tänker längre än att det kanske är fel på låset och inte på dörrkarmen. Likadant gör han med badrumsdörren som har varit svår att stänga men där insåg han att jag behöver en ny dörr.
Han går mellan badrumsdörren och ytterdörren, svär & muttrar för sig själv: "Faaan, å faaan".
Jävla surpitt! Kom hit så ska du få dig en örfil, så du landar lite och blir snäll!

Dessutom var han här för två dagar sen och limmade ihop diskbänken som hade lossnat lite och när han hade gått sen så låg en klick "nåt" på golvet som jag tog upp med naglarna (Av någon underlig anledning fick jag för mig att jag spillt messmör, trots att jag inte ens äter det eller har det hemma) men då var det ju självklart lim han hade spillt där utan att ta upp det efter sig, så förutom att mina naglar stelnade och blev äckliga så höll jag nu nästan på att limma ihop fingrarna på mig själv.
Vaktmästare är efterblivna snickare som har mer verktyg än de kan hantera. "Jag går runt med alla mina verktyg i en plasthink för att verka händig."Jag och Mathias från resan i Orsa (Det finns en massa mongobilder på oss). Och apropå Orsa, så återkommer jag med Andreas vecka 20.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Om gud vill och grejerna håller så är jag nog kanske i Orsa då.. Ska upp och hämta prylar om mina pengar har rullat in som dom ska.. Så håll tummarna för fan! :D

2011-04-28 @ 22:12:22
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker att du har en asgrym sida! Har du ork så slå även ett öga på min :).

2011-05-07 @ 19:01:38
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0