When I grow up..

Förutom att eventuellt börja jobba som Personlig assistent (Ska på provjobb i mitten av april) så har jag funderat på att bli väktare också och inom det yrket variera mig på så sätt att jag kan vara väktare på evenemang, kriminalvården, ta fast snattare osv. De två första alternativen fick jag idé om igår när en kompis till Andreas var här igår och berättade att hon jobbat inom det. Titeln som "väktare" är inte så svårt att bli och har man ambitionerna, så är jobbet kirrat. Jag vill ändå inte utbilda mig till en helt färdig titel där jag måste spendera resten av mitt liv med ett och samma yrke. Inte en chans, Larry! Små men betydelsefulla titlar passar mig som vill bli just mångfacetterad.
Jag hade även kunna tänka mig att komplettera några kurser och bli både tandsköterska och barnskötare. Det här måste givetvis ske innan jag uppnår pensionärsåldern. Förhoppningsvis hinner jag.

Som Malaco sa: Omväxling förnöjer!

(Jag har svårt att skriva, då jag skar mig på en glasskiva igår.) Och apropå det, så måste jag här inflika med att jag hatar att skära mig i fingertopparna. Förutom att det låter som att knäcka en kokt korv, så gör det jävligt ont och man behandlar fingret som om den hade spetälska. Man undviker den och använder den inte.

Orsa på lördag och en veckas semester därborta. Så gröndjävulskt in i helvete skönt att få komma iväg och semestra. Jag kommer även att besöka min kära mormor i två dagar. Den biten kommer nog att bli bitterljuv.. But a man's gotta do what a man's gotta do.


Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Väktare skulle passa dig perfekt tror jag.

2011-04-06 @ 16:33:32
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Junie

sv: Haha det är ingen fara, varken det där med namnet eller att skämta om depression! Ibland blir det lite tokigt helt enkelt, händer alla, och jag kan ju själv skämta om mina problem så sålänge det inte blir typ elaka personangrepp tycker jag gott att andra kan få göra det också :)

2011-04-08 @ 09:50:11
URL: http://sockeriogat.wordpress.com
Postat av: Sandra

Det är inspirerande att läsa om dina ambitioner i livet.. Man blir liksom sporrad på nåt vis.. :)Och för övrigt ska jag precis iväg och probjobba som personlig assistent. ;)

2011-04-10 @ 11:30:32
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0