Inredningsprojektet.

img_7324 (MMS)

Inredningsprojektet. Hur diggar vi kvaliteten på bilden? Här kan man se hur bordet är i sitt renoveringsmoment. Ska bli skönt att få klart det och vilken skillnad det gjorde på rummet! Sen kan jag hoppa av glädje för två goda besked idag. Min kollega är frisk! Ingen cancer! Helt underbart! Unna dig champange nu men skippa ciggen! Mamma flyttar nu till Orsa efter många om och men. Nu kan det bara bli bättre! Heja livet!


Kommentarer
Postat av: Ema

sv: snygg kan jag inte hålla med om, rösten är det inget fel på och hon lär ju helt klart tjäna en hel del på det hon gör. men det förutsätter inte att jag gillar hennes musik eller hur hon "uppträder" som person. jag tål henne inte, den där wannabe-känslan får mig att sucka. ska man va "rock star" så kan man för det första sluta göra popmusik. det var bara min åsikt, för jag hatar verkligen hennes musik, tyvärr x)

2011-08-05 @ 22:24:11
URL: http://movingforthesakeofmotion.blogg.se/
Postat av: Anders J

Fetbra :)

2011-08-11 @ 00:59:14
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Frida

Sv; Haha, bra! Jag gillar't också. Fina tider nu.Lite kulturkalas kan det allt bli till helgen. Hoppas jag! Får passa på när det är åtminstone liite kvar av den där så kallade sommaren.

2011-08-16 @ 18:58:13
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: frida

Sv; Tackar! nu är det dock ännu mer rakat och ser mycket bättre ut. Djävulskt många brudar som har det nu för tiden, bloggtjejer osv. Jag sparade dock tussen vid örat, för att inte misstas för en sådan, höhw.

2011-08-21 @ 16:52:23
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0