Sol i sinne, brun inne

Happ, då var det bara att sjukanmäla sig idag. Ena ögat var så kladdigt i morse att jag inte ens fick upp det. Jag förstod inte riktigt hur jag skulle hitta till toaletten (Jag har inte hunnit blindsöka mig fram i lägenheten än men det är väl lika bra att börja göra det). Nu väntar jag på att den stackars kvinnliga doktorn, som råkade ut för mitt "buhu"- moment igår, ska ringa och tala om för mig hur fan vi gör med behandling. Antibiotika eller vänta ut skiten? Egentligen bör man ta prover innan man skriver ut antibiotika då viruskonjuktivit oftast läker ut av sig självt och en bakteriell konjuktivit behöver en antibiotikakur. Min största farhåga är att mina bakterier har blivit resistenta av alla former av antibiotika jag har fått det senaste.
Att "vänta" ut det här känns som en brinnande fackla hack i häl. Tid är ju det jag har väldigt ont om (För mitt inre) och jag är ju väldigt otålig. Helst ska jag bli bra NU.

Min sjukanmälan svider i plånboken men samtidigt måste en sådan som jag ta sitt ansvar och undvika människor för att inte sprida smittan vidare. Hur vore det om alla på jobbet blev sjuka i ögoninflammation pga mig? Det skulle ju bli den värsta smittohärd ever.

Solen skiner också men den lär jag inte få uppleva. Synd det. Jag ser ut som 70 liter mjölk, vit och rinnig. Mah, ibland önskar jag att jag vore ett glas oboy. Jag är trött på att vara blek. Folk stirrar.
Eller så vrider jag upp ljusinställningarna på tv:n och hoppas på att den kan ge mig lite färg.
What do ya think?

Svammel, svammel, svammel.

Kommentarer
Postat av: Anders J

Ska du ha mer färg än blåa ben, menar du? :P

2011-08-03 @ 11:22:57
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Frida

Sv; Haha, JAJJEMEN! Tackar! Skapligt nöjd, må jag säga.Är det ögoninlammationepidemi nu, eller vad är det frågan om? Vi har också haft det precis. Not ok.

2011-08-03 @ 22:29:36
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0