Kulturkalaset 2011

Det har ju varit kulturkalaset här i Göteborg och det fanns, tyvärr, inte mycket att tillgå där. Det var faktiskt en riktig besvikelse. Jag gjorde dock en observation under själva kalaset och summan av kardemumman: Pretto! Allting handlade om att rata SD, homosexuella är också människor (No shit, Sherlock! Kom ni på det nu?) och låt Sverige vara mångkulturellt. Jo, visst. Det där är en självklar ideologi för mig men det känns lite naivt och pretantiöst att under 6 dagar stå och babbla hejdlöst om ovanstående normer i omgångar och sen tro att folk ska tycka att det är "hey ho, let´s go". Som att kulturkalaset skulle bli en nyare Jesus där man sammanfogar människor i kärlekens tecken.

 Det var dessutom dåligt med folk, dåliga uppträdanden (Såg iofs inte så mycket men det lilla jag såg var katastrof!)
 På onsdagen tittade jag och Jimmie på komikerna Magnus Betnér (Jävla negativa fjant. Han borde ju bli politiker som inte har något att babbla om än samhällets baksidor. Sluta jiddra, börja trolla!), Måns Möller (Han var riktigt kass!), någon Niklas från Göteborg (Slätstruket men ändå lite Göteborgsroligt), Marika Karlsson, någon annan fjant från Luleå som också var helt värdelös, Özz Nûjen (Den här gången var han riktigt bra faktiskt!), och Robin Paulsson (Han var nog kvällens bästa tror jag!)


Efter det kom Sahara hotnights!
Sahara hotnight har släppt en ny skiva och man kunde tydligt tala för att de här brudarna är ringrostiga efter 3 års tystnad. Framträdandet var torrt, ganska tråkigt och ganska dåligt..
Jag vill minnas att deras skiva från 2007 (?) "What If Leaving Is a Loving Thing" är bra nästan rakt igenom. Deras nya skiva är.. Sådär. Jag gillar ändå deras musikstil, synd bara att de inte kunde leverera live.

kulturfestivalen göteborg 2011

---

Lördagen innefattade Mustasch och måste ha varit kalasets höjdpunkt. Mustasch blir aldrig dåliga. Däremot var det skitdåligt ljud och jag fattar inte varför man sabbar en hel konsert med en massa rök på scenen. Man ser ju för fan inte artisterna! "Simsalabim!" Poff, borta! Idioter...


publik
Inte helt oväntat drog de jävligt mycket folk och som sista band på kulturkalasets fiasko.


Kommentarer
Postat av: gay

Huvva! Tycker Sahara Hotnight tappade DET när de gav upp tonårsilskan och blev mediakåta..Sv; Hahahahha menart! Har aldrig gjort rent en köksfläkt förrän nu och det var inte mysigt kan jag lova! iiiish

2011-08-27 @ 22:00:10
URL: http://diaryofalways.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0