En sväng till Kalvsund..

"Wtf", som någon sa, vad fan sysslar jag med? Följde jag med strömmen i översvämningarna som tog nyhetsrubrikerna med storm för två veckor sedan? No way. I go my own way. Däremot har jag haft mycket att göra och datorn är inte min största prioritering, banne mig! (Det finns visst ett liv utanför den vilda webben..).
Så, vad har damen gjort det senaste?

Först var jag med min vän Mathias till hans hemort Kalvsund, där hans föräldrar bor och hade en helt supertrevlig lördagskväll med dem, god mat och musik. Barbro, Mathias mamma, kan banne mig laga mat! Hon bjussar inte på halvfabrikat utan här görs allt från grunden (Och jag fick lära mig att äta både rökt makrill, som hans pappa Nisse hade gjort, och.. Stekt makrill?)


Röka makrill.. Hemmagjord variant. Coolt som fan!


Kalvsunds fina natur då va'..


Mathias hade vunnit en sådan jättestor chokladlåda på Liseberg dagarna innan, så den gav han bort till sin pappa, som i sin tur bjöd på några till mig.. Bra val där!


Någon läcker pastarätt med champinjoner. Hallå eller! Ner i det stora gapet här!


Barbro och Mathias.


Nisse - Världens coolaste pensionär. Helt allvarligt, han är en riktig mysgubbe som gillar att ha folk på besök och är väldigt gästvänlig av sig. Likadant gäller Barbro. Det här är människor jag verkligen gillar!


Made by mistake hette det här bandet tror jag (?). Skitsamma. Damen där kunde i alla fall sjunga och hela stämningen var schysst - Alla go'a å glada!


Första gången jag ser en vårtbitare. Äckliga nå så gröndjävulskt in i helvete! Och den där hoppade & for på verandan där vi satt. Mmm, jag var lugn som en filbunke.. Eller inte. Inte törs man mörda dem heller för att det låter så illa i skalet. Som att kliva på en snigel.. Riktigt äckligt! Måste sluta fokusera på det nu innan jag hostar upp nåt stort och hårigt.


När vi skulle ta färjan hem till fastlandet så satt några pojkar och fiskade krabbor. Krabbor är också förbannat vidriga. Ser ut som stora, skaliga spindlar. Sen nyps de ju också! Satans otyg..

Så, det var naturlivet i stort. Jag gillar naturlivet. Det är så skönt att komma ifrån stan ibland och bara vara ifred från allt vad umgås innebär.


Kommentarer
Postat av: Anders J

Mycket djuriskt där på slutet, det gillar vi. Gott o se att du lever igen :)

2011-08-25 @ 20:10:04
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0