Happy birthday to me - A week ago

Jag har ju fyllt år också. Så nu är man bra mycket närmare 25 än 20. Phew! Den värsta hormontiden lär vara över tills jag uppnår klimakteriet, om inte en ny stjärna ska spå i te om jordens undergång innan dess.
Jag har fått fina presenter i och med detta, en DVD- spelare bl a, som jag fick av min vän Jimmie. (Paketet var ju givetvis rosa. Jimmie gilla rosa.)

present
IKEA
Av Mathias fick jag en stekpanna inslagen i aluminiumfolie (Spexigt värre!) Det var ingen dålig stekpanna heller. Lite mer robust i rostfritt stål. Inget teflon här inte!
---

Det sötaste av allt var när jag vaknade upp på självaste bemärkelsedagen och gick in till köket för ett glas vatten så infann sig två presenter i mitt kök!

make up store
make up store, MUS
Ett presentkort på Make up store på 1000:- och en chokladask från Andreas <3!
Att presenterna befann sig vid kaffemaskinen var ju ännu bättre. Dit går jag ju först av allt när jag vaknar på morgonen.
 Han skämde bort mig både på min födelsedag och två dagar efter det. Han beställde även in en redigt stor glassgrej med jordgubbar, vaniljglass, kolasås och grädde vid ett tillfälle när vi var ute och åt med min familj & vänner.
 På glasstallriken låg också ett körsbär med grenen kvar. Den var jag ju tvungen att stoppa in i munnen och se om jag lyckades göra en knut på den med bara munnen och dra på trissor! Jag lyckades!
Bilden på mitt mästerverk är ju inte myckt att hurra för. Det var ju så förbannat mörkt inne på Stage att jag inte lyckades hitta fokus med telefonkameran men som ett litet bevis då:


Kommentarer
Postat av: Sara

ÄLSKAR din blogg! :D

2011-08-26 @ 23:53:40
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Postat av: Frida

Grattis i efterskott, hurra hurra!

Jag hade dock heller varit närmre 20 än 25, känner jag

2011-08-27 @ 00:42:36
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0