BOMB!

Måste berätta en rolig grej jag hörde idag.
En bekant skulle åka flyg från Landvetter vidare till annan ort inrikes och passerade säkerhetskontrollen. Där blir personen stoppad och säkerhetspersonalen frågar vad vederbörande har i väskan. "En bomb", svarar han. Inom loppet av två sekunder dras han ner på marken och får sig själv och sakerna undersökta. I väskan fanns såklart ingen bomb. "Varför sa du så?" frågade personalen. "Ja, för att han är dum i huvudet!" svarade vederbörandets kompis som var med. Det var rätt så nära att de inte fick åka med flyget, om man säger så.
HAHA! Jag skrattar ihjäl mig inombords när jag tänker på förgående scenario. Sen tänker jag: Men hur dum får man bli? Säkerhetspersonal lär inte ha den typen av terror- skämt i sig, så varför tugga på den bullen?

Jag, mamma och syrran var på stan idag och när vi åkte en rulltrappa upp i Femman- huset och såg alla människorna springa runt där nere, sa syrran det: "Man skulle ha skrikit "BOOOOOMB!" bara för att se hur folk skulle reagera." Bara för att göra ett hål i den stora konsumtionhysterins- bubblan. Få folk att vakna upp ur sin lilla handla- koma.
 Bara för det har jag gått hela dagen med ordet "Bomb!" på läpparna. Som att ha en stor jävla tårta framför sig som man inte får trycka ett finger i men gör det ändå. Jag brukar göra det när jag går in i affärer.. Det brukar finnas kyldiskar med tårtor som ligger i plast och de gångerna jag går förbi en sådan kyldisk kan jag bara inte låta bli att trycka ner ett finger på plasten så att tårtan blir fördärvad. Därför har jag nu lust att bara skrika: "BOMB!" vart jag än går.
Det måste finnas synapser i den här hjärnan som inte riktigt fungerar som de ska..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0