Ingen riktig hejarkonsert

seminfinal
Andreas fick två biljetter till Idol semifinal av jobbet, så jag tog med mig hans kusin Carro på detta. Andreas själv skulle nog inte ens gå på Idol om han så fick betalt.. 
Saker och ting ser lite annorlunda ut på riktigt än vad det gör på tv.. Men jag tyckte faktiskt att det var rätt bra. Idol är kanske inte mycket att hurra för men på nåt sätt hänger man ändå med det programmet mer eller mindre. Jag hade aldrig betalat pengar för att gå på det här men gratis är gott. Enjoy it.

För den som bryr sig: Rent sångamässigt var Robin bäst live. Moa var en riktig mellanmjölksvariant. Inga applåder fick hon av mig heller. Det var faktiskt riktigt tråkigt att se henne. Amanda har jag en förkärlek till för att hon påminner lite om Paloma Faith och hon var den som levererade artisteri bäst.
Jag tror att Amanda tar hem den taskiga titeln som "Idol 2011".
 Idol är ett kasst upplägg egentligen. Som Andreas säger: De här stackars människorna förväntar sig något stort men de är bara billiga produkter för producenter.. Egentligen borde man bojkotta skiten men som jag sa, på nåt sätt lyckas man hänga med programmet. Det räcker med att ha en TV liksom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0