Jul på Liseberg for VIPsMor och syster min är på besök här i Göteborg, så då måste man ge dem en guide i stora, fina staden. Därför hamnade vi på Jul på Liseberg. Tack vare att Andreas jobbar där fick vi lite VIP- treatment på Gasten. Först hamnde vi i ett led med andra människor där inne, vilket inte var meningen, så ett spöke fångade upp oss för att vi skulle komma ifrån ledet. Det här spöket tryckte syrran upp mot en vägg och slickade henne i örat. Syrran såg ut som en korv stoppad i bröd, helt förlamad av... Förvåning. "Får de verkligen gå så där nära?" tänkte hon.
 Det var alltså bara vi tre som gick där tillsammans och under hela resan kom det upp läskiga grejer och spöken som nöp oss i benen och gjorde en massa andra grejer. Flera gånger viskade jag i mammas öra att jag skulle kissa ner mig.
Roligast var när jag gick på mammas fötter hela tiden och flyttade mig lite om hennes sida så att jag råkade slå i min hårtoffs i aniktet på henne och hon skriker av skräck. Enligt henne måste JAG ha varit läskigast där inne.
Vi skrattade så jävla mycket där inne att vi lever på det än idag.


Resultatet från spöket som slickade syrran i örat.

Sen var vi in i Spelhuset och fick spela lite nya bilspel och grejer. Jag är inte mycket för sånt faktiskt men syrran var. Hon körde ett spel där man får sitta på en konstgjord motorcykel (Man ska tippa cykeln lite för spelets skull) och hon blev så inne i spelet att hon nästan åkte av cykeln. Även där skrattade vi så vi grät.
Återigen får vi tacka Andreas! <3Vi åkte Sagoslottet också. Jävligt ocharmiga dockor det var där!

Trackback
RSS 2.0