Bojkotta K- salat men hylla Julsk*nka utan rumpa


Tip for today: Vegetarisk julsk*nka! Jag måste ju någonstans missa vad den här sk*nkan är gjord av men jag antar att det är soya?
Finns att köpa här bl a.


Jag har inte smakat den själv men jag ska göra det. Den verkar dock lite svår att få tag i. Mycket populär med andra ord!

---

DAGENS AGGRESSION:

Fyfan för den här jävla matvärlden och dess vidriga tillsatser. (Svär jag mycket nu så är det mest för att jag är upprörd och förvirrad!)
 Vi skulle köpa rödbetssallad igår och vad jag vet så brukar det inte innehålla gelatin och av någon underlig anledning, intuition om någon vill kalla det så, kollade jag på innehållsförteckningen på röbetsalladen från K- salat. Det fanns två varianter av rödbetssallad från deras märke: En innehöll gelatin och den andra inte? Jag köpte den som var utan då givetvis men nu när jag går in på K- salats hemsida och kollar igenom deras varor så står det på hemsidan att även den JAG har köpt hem innehåller gelatin trots att det inte står NÅGONSTANS på förpackningen! Inte ens som ett E- nummer. Rent krasst borde man ju gå på vad förpackningens innehåll säger men det här verkar ju tämligen konstigt eller?
Kan man inte lita på något jävla företag överhuvudtaget eller vad är det frågan om? Och varför dubbel information? Det här blir ju en brev att skicka till K- salat. Om det så finns en gnutta gelatin i den här rödbetssalladen.. Så är K- salat ett minne blott, säger jag eder!
OCH, vad för jävla rödbetssallad kräver gelatin?!


Kommentarer
Postat av: Maddis

Hoppas du gillar sk*nkan. Jag köpte den förra året, jättepepp, för att mötas av det värsta köttsubstitutet jag någonsin smakat. Vedervärdigt.

2011-12-23 @ 07:37:51
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Maddis

Men om den är så poppis så kanske det bara är jag som har skumma smaklökar men jag gillade inte smaken på den alls och inte Karl heller.. Den åkte i soporna men smaken stannade kvar i munnen flera dagar :P

Ska testa att göra en skinka på quornfileer någon gång istället, quorn är ju gottigt!

2011-12-23 @ 11:32:38
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Shareen

Tack för informationen angående rödbetssalad. hoppas du uppdatera om du får svar av företaget.. man undrar ju varför skall det finnas gelatin i det.Cheers och god jul.

2011-12-23 @ 23:27:19
Postat av: Fatma

Vad tycker du om säsong 6 av Dexter? :)

Postat av: sara den underbara

kan man inte stämma dem för sånt??

2012-01-02 @ 13:00:53
URL: http://lillimnia.wordpress.com
Postat av: Frida

Jag tycker du ska uppdatera lite oftare, hurru du! :)

2012-01-06 @ 00:08:33
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se/
Postat av: Melea

Super nice med ett annat alternativ till julskinka (även om det bara finns ett alternativ innan..ingen) vad är den då gjord av? står om tillagning men inget inehåll på hemsidan? inget gelatin i den?! håller med dig att det är skrämande med matindustrin man kan inte lita på något!!fyfy

2012-12-28 @ 12:36:02
URL: http://metrobloggen.se/nightstar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0