Årets julafton avklarad

Jag och Andreas hade julafton idag. Flexibel jul är det bästa. Mest för att jag jobbar hela julen med mitt bästa crew!
 Julen är egentligen inget särskilt för mig. Jag har inte så mycket som en julstake hemma. Det är lite överskattat med jul och julpynt, julklappar etc. Andreas däremot älskar julen. Så för hans skull fixade jag en mysmorgon med risgrynsgröt och extra fint dukat.


 
Jag ger gärna bort presenter och sånt men då köper jag hellre något som en person vill ha och minst förväntar det än köper något bara för att när det är som mest förväntat. Nu fick ju Andreas en julklapp av mig ändå men han fick något han ville ha och som knappt går att få tag i idag.
Jag hade också varit tillräckligt snäll för att få en julklapp. HURRAY!


vegetarisk jul
Till jul hör ett julbord och på det fixade jag fram det juligaste jag kunde, med vegetariska k*ttbullar gjort på quorn med smak av jul då man blandar i några pepparkakor i bullarna. Grymt gott!

Orsa småost
Så jag stod i köket hela dagen igår. Jag gjorde småost, delikatess alá Orsa/Dalarna (Laktovego- vänligt!)


Jag är ju "bara" demivegetarian och äter fisk/skaldjur men jag är jävligt kräsen när det kommer till fisk. Jag äter det helst inte alls men just gravad lax tycker jag om och då äter jag sånt till t ex jul.knäck utan mandel med havregryn och kakao
Jag gjorde knäck utan mandel igår också. Istället för mandel har jag lite havregryn och kakao istället. Gör det lite spexigare. Var inte så skeptiska och prova det vettja!

årets godaste kaffe
Zoegas julkaffe - Årets godaste kaffe!

Trackback
RSS 2.0