Stupidi

Jag har ingen tid över till internet at the moment. Jag tittar ögonen blött på Sons of anarchy, säsong 3, varav jag & Andreas såg sista avsnittet igår. Vilken jävla rysare! Typiskt. Säsong 3 har varit lite seg rakt igenom men precis som med säsong 1 får man äta upp det och mot slutet är allting bara jävligt bra.

Jag har Dexter, säsong 4, som sidoprojekt med min vän Mathias och i den serien blir det heller inga lugna stunder. Varje avsnitt ger ett saftigt begär efter mer och Masuka blir bara roligare och roligare.
Problemet är dock att när man ser på tv- serier och fastnar, så försätts man i någon jävla tv- dimma. Man blir som helt uppslukad av vad som hända skall hela tiden att man ser klart serierna så fort. Vad fan ska man göra när man sett färdigt allt? Gå runt och pilla navelludd? Städa skåp och tvätta köksluckor? Ge mig mer, för bövelen!
 Sons of anarchy säsong 4 kommer inte ut förrän i vår heller (Det blir många rundor på köksluckorna som det verkar..) Jag kan lika gärna gå i ide. Särskilt när vädret är som det är också. Bara en sådan sak som att man är rökare.. Först röker man upp över tusenlappen i månaden och sen går man frivilligt ut i det här jävla ovädret bara för att fylla på ett annat begär. Här står det klart och tydligt om hur dum i huvudet man som människa egentligen är.
Nyårslöften är för mesar men jag tror någonstans att det är just precis vad jag behöver: Ett nyårslöfte. Sluta röka. Nu får det fan vara nog med ohälsa på eget bevåg.


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jo!! Sons of anarchy säsong 4 finns visst! den har presic sänts klart i usa och jag o sambon såg sista avsnittet igår! sök torrenter på denna sidan så hittar du dem :Doch tro mig, säsong 4 var oxåruskigt seg. hela serien tappade fart efter säsong 2 :/http://isohunt.com/

2011-12-09 @ 21:48:30
Postat av: Sandra

Tänkte precis säga det, säsong fyra finns visst! ;) Säsong fem däremot, kommer inte sändas förrän till hösten 2012. :/ Jag och Dahne har klämt första tre säsongerna på mindre än en vecka nu. :P Första säsongen var bäst, andra dög, tredje tyckte jag slackade lite.. Hoppas på att fjärde är bättre. ;)Dexter däremot! Håller samma kvalité rakt igenom! ;)

2011-12-11 @ 17:48:48
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0