Scarface with red lipsJaha då! Plutmun for all I care (Det sker per automatik när en kamera dyker upp). Sofias försök att plåta mig igår och det gick ju sådär.. Jag står hellre bakom kameran än framför. Det är dock annat när jag gör både och - Självposar med andra ord.
Checka gärna in ärret jag har på överläppen. Det har tidigare nämnts att det är ett gammalt resultat över bordet jag sprang in i när jag var barn.
Fiberpäls is the shit by the way! Enda "päls" som är okej att bära. Period!


Photo shoot!

skönhet


Världens bästa tips mot fläckar

Jag tänkte bara tipsa om en jävligt bra grej som jag har upptäckt när det gäller fläckar på vita bort eller som t ex spilld blåbärssoppa or whatever (Detta behöver nödvändigtvis gälla bord utan även golvytor)
Stryk på JIF på fläcken, gärna i "överflöd" och låt det sitta ett tag. Fyfan, hela fläcken lyfts upp i skummet och fläcken är borta!
Jag lyckades ju förstöra mitt runda, vita bord från 70- talet med kaffefläckar men så gjorde jag allt detta och nu bordet vitt igen! HURRA, fucking HURRA!

'Cause you love questions!

1. Hur gammal är du om 5 år? 2... Vänta.. 24, 25, 25, 25.. 25!

2. Vem var den sista du träffade? Som det uppslagsverk jag är, tog jag reda på busschaffuörens för- och efternamn.. Bus Sen.

3. Hur lång är du? Med eller utan strumpor? Jag har ju sjutton par strumpor på mig jämt..

4. Vilken var den senaste film du sett? Bond - Mannen med den gyllene pistolen. Heter den så? Jag minns en ful dvärg som irriterade mig mest hela tiden..

5. Vem ringde du senast? Moderkakan.

6. Ditt senaste SMS och till vem? Mathias som är välkommen hit på spelkväll klockan sju - Fattar ni eller? Spelkväll! Vad är kvar för att komma in på PRO? Korsord och bridgeblandning?

7. Vad är helgens planer? Helgen är dessvärre över.. Så.. Atte..

8. Föredrar du att ringa eller skicka SMS? Ringa. iPhones sms- tangenter kan ju dra åt helvete!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Kluvna som stjärthalvor.

11. Vilken ögonfärg har du? Melerade. Ibland gröna, ibland blåa, ibland mixed up.

12. När vaknade du idag? 05.00.

13. Har du någon gång hittat en katt? Öh.. Jag har hittat pengar och diverse prylar men hittat en katt? Jo, en katt bara låg där så jag tog den.

14. Vilken är din favoritplats? Hm.. Jag vet inte om jag ska svara toalett eller badkar...

15. Vilken plats föredrar du minst? Vårdcentralen. Om man inte var sjuk när man kom dit, så är man garanterat det när man går därifrån!

16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Om jag tror om 10 år, så lär det vara i kyrkan men neju. Förhoppningsvis befinner jag mig i New York på spaning efter underhållning.

17. Vad skrämde dig som barn? Traktorer och grävskopare. Traktorer var ännu mer skräckinjagande. Jag vågade inte gå hem till stugan vi bodde i Sälen för att det var en massa traktorer där och höll på. Jag minns inte hur jag tog mig hem?

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej? Eller?

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar dator. Stationär känns väldigt 80- tal..

21. Sover du med eller utan kläder? Jag kan fan inte sova utan. Jag fryser röven av mig annars.

22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 stycken. Använder dock bara 3. (Lång nacke!)

23. Hur många landskap har du bott i? 3.

24. Har du någon gång spytt på någon? Om inte minst på mig själv! Möjligtvis på någon "förälder på stan" också. Sura uppstötningar är trevligt!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpooooor!

26. Är du social? Social men enstörig.

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys - Cookie Dough! No fucking question about it!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hur många gånger har man fått den här frågan egentligen? Jag hade väl shoppat upp dem, helt ärligt.

29. Tycker du om kinamat? Nej.. Det vänder sig upp och ner i magen på mig. Det är nog alla konserveringsmedel.. Det anses otrevligt mot kocken att inte rapa efter maten. Jo visst, men han vill väl inte ha maten tillbaka?

30. Tycker du om kaffe? Gillar jag kaffe? Kärleksbrygd kallas det!

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe? Kaffe!

32. Sover du på någon särskild sida? Ja, höger. Eller rygg. Eller på mage.

33. Kan du spela poker? Oh yes. I've always got an ace up my sleeve. Spela kan jag men.. Vadå, försöker du lura in mig på någon pokersajt nu eller?

34. Tycker du om att mysa? Ibland kanske men man kan få en överdos av det också!

35. Är du en beroendemänniska? Nej. Vill jag så kan jag sluta med allt. Om jag vill alltså.. Men varför bli religiös? Gud har varit död i hela mitt liv och så lär det fortsätta bli.

36. Känner du någon med samma födelsedag som dig? Ja.

37. Vill du ha barn? Hell no! Skrik, snor, slem, host, bajs, orala fasen, uppfostran.. Det verkar för svårt för att klara av alltså..

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja. Lite släng av det och det.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja och det var inte så spännande faktiskt. De körde sakta och inga blåljus. Boooooring!

40. Föredrar du havet eller en pool? Simma med blötdjur eller få kallsup med klor, människopiss och hår? Eh.. Jag tror jag föredrar sjöstjärnor på pattarna faktiskt..

41. Vad spenderar du helst pengar på? God mat, kläder, nöjen, resor. Mig själv typ.

42. Äger du dyra smycken? Nej. Smycken får gärna vara billigt och se lite halvsjaskiga ut. Jag hatar guld för övrigt.

43. Har du någon gång testat narkotika? Mja, fast det var ju helt värdekasst (Sämre än värdelöst med andra ord).

44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? Kaffe.. Sump?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Mathias. Herregud om man finge spela in honom någon gång. To die for!

46. Välj ett ärr på din kropp: Ett bortopererat födelsemärke på röven. Och kommentar till den: Det var ju ändå inte cancer, så fan också. Två ögon på den röven and I'm scarface.

47. Vad har du för ringsignal? Någon iPhone- variant. Har inte orkat uppdaterat den med egen signal.

48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Tror jeg icke! Det vore ju för sorgligt om jag för det första; trodde att jag skulle komma i det och för det andra; skulle göra det!

49. Flirtar du mycket? No. Not my cup of tea..

50. Vart togs din profilbild? Vilken profilbild?

51. Kan du byta olja på bilen? Jag vet inte? Kan jag det?

52. Har du fått fortkörningsböter? Nix. Inte ens parkeringsböter men man skulle ju ha fått det. Skamliga parkeringar är jag rätt duktig på.

53. Vilken var den senast bok du läste? Någon Coelho- bok..

54. Läser du dagstidningen? På nätet ja. Afton- fucking- bladet som sprider sin dynga. Sen har vi älskade Metro vars slut alltid innefattar hatbrev från arga Stockholmare.. Lagomt mysig underhållning så där på morgonen.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

56. Dansar du i bilen? Har jag förstått frågan rätt eller? Jag brukar köra i bilen eller sjunga i bilen men dansar gör jag aldrig... Någonsin. Någonstans.

57. Vilken radiostation lyssnade du senast på? Vet inte. Jag lyssnar fan inte på radio.

58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? En Att- köpa- lista på IKEA. Jag rev ner mina persienner igår.. Fick hela skiten i ena näven.

59. När var du i kyrkan senast? I somras då det vaknades bröllop för kusin.

60. Vilka personer utmanar du? Jag utmanar Sandra, Anders, P. Andra är frivilligt inbjudna.

Min källa: http://blogg.vk.se/josefin


De små, skumma typerna..

Happ, så var det tur för nästa skumma typ att stöta på. Inte minst på en söndagmorgon klockan 05.55. Då stod en liten man vid busshållplatsen, iklädd en gammal mössa som precis täckte hjässan (Påminner om en sådan gamla tjuvar brukar äga), en brunaktig skinnjacka, svarta jeans med händerna nerstoppade i dem, ett par kängor och med en halsduk virad runt ansiktet så att bara hans ena blåslagna öga syntes. "Skuuuumt", tänkte jag direkt. Magkänslan talar för sig själv i sådana lägen. Ingen klär sig så frivilligt om man inte har något fuffens för sig. Det anser jag i alla fall. Sen är förstås hårdrockare undantag för detta.
 Hur som helst började den här mannen prata med mig TROTS att jag hade hörlurarna i (Vilket brukar symbolisera: "Låt mig vara ifred!") Han babblade något om att bussen inte hade kommit och att han väntat i över en halvtimme. Det var kallt bla bla bla. Men för bövelen, karljävel, klä på dig då och stå inte där med Dagens rånar- outfit.
Han småsurrade lite och jag tyckte bara att han var.. Skum - Helt jävla enkelt. Jag var inte tillfreds med att vara ensam med honom där heller å andra sidan var jag ett huvud längre än honom (Också) så jag hade ju kunnat nöja mig med att svänga till röven i nyllet på honom och han hade sedan inte bekymrat mig mer.
När bussen sen väl kommer efter 3 minuter, så står han ändå kvar! Det var ju buss 17 han skulle med sa han. Pfft, jag inbillar mig att han gillade kylan trots allt..
Jag får väl hålla utkik efter rubriker som "Liten man gjorde stora besvär på Hisingen" eller "Rånaren slog till igen på Fyrklöversgatan".
 Jag var rätt snabb med att hoppa på bussen också. Jag orkade nästan inte ens vänta på att dörren skulle öppnas. Jag blev nästan sådär stressad som jag blir när jag ser folk bli jagade av mördare på film - Kom igen nu då dörrjävel! ÖPPNA DIG!!!

tjuv

Har ni sett en snyggare bild eller? Snacka om redigeringsproblematik...
Så bra då.. Nu vet jag att jag inte ska raka av mig håret. It looks like I'm bald!
Nu slänger jag upp den här bilden och så glömmer vi den med en gång.


I´m just sayin'


Kalle A.k.a Midget

Apropå Orsa så känner jag mig privilegierad (Eller inte) som fick se Kalle Moraeus, igen. Jag träffar honom överallt och ingenstans varje gång jag är hem. Sist träffade jag honom på Kaffestugan i Mora, då han bad mig gå för i kön. HARREGUUUU' gubbar, vad liten han är! Bredvid mig desto mindre! Jag skämtar inte om jag säger att det diffar på två kohuvuden.
Sist jag såg honom var utanför Konsum där han tog sats och hoppade in i bilen. Sin stora bil med stora hjul. Hallå eller, vad är det för fel på Bubblor (Den färgen hade dessutom passat honom!)?
 Det sägs att han ska vara sjukt otrevlig. Jag vet inte. Han ser ut som en mysfarbror på TV men å andra sidan ser han ju ut att vara längre än 1.50 också, så man ser vad TV kan göra.
Jaja, nog om skämt om de små - Sa Jätten.
(Jag hoppas att han tål skämt..)

bela

För att bilden var lite.. Lustig. Färgkombinationen stämmer liksom inte riktigt.. Ingenting stämmer.


Orsa in pictures

bela

vinterland

jack russel

jack russelFarmor

mongo

sandravardag.blogg.se

glad

bela och farmor

bela och farmor

syrranKolla in den dåliga retuscheringen jag försökte göra genom att ta bort mig själv..
Detta är mitt liv i Orsa. Detta VAR mitt liv i Orsa förra veckan. <3


I love people and they love me

Willys på Wieselgrensplatsen kan tänkas vara det konstigaste stället att handla på. Där kan man verkligen träffa alla typer av människor; The white ones, the black ones, the yellow ones, Shrek med likasinnade, lodisar, pundare, drottningen kanske? Liksom en mångkulturell metropol på Hisingen.
 Det är framförallt alla äldre kvinnor med trashiga kläder, såsom mjukisbyxor, en gammal skidjacka som 80- talet ringde om att få tillbaka, stripigt hår, nerkladdade ögonfransar med ett gäng rökrynkor samt dessa yngre killar med spinkig kroppsform, trasiga jeans, flottigt hår, moppemusch och finnar som intar stora scenen. Jag kan nästan inte slita blicken från alla dessa människors små karaktärsdrag. En går och sniffar på grönsakerna som en mögelhund, en annan ställer sig i ett hörn där "ingen" kan se dem stoppa ner grejer i fickorna, någon kommer flängandes med en sådan där kundkorg på hjul, hoppar ljudligt framför andra människor och skrämmer slag på dem.
 Sen har vi också de här allra bästa, underbara människorna med lite lägre social kompetens som pratar med en medan man packar i sina varor i påsen. De redogör för saker de köpt på andra ställen, berättar om vilken skinka (ätbar skinka alltså!) som är bäst och att de gillar apelsiner. Helt underbart! De går bara inte att ogilla. Jag gillar nya, spännande möten med människor och där kvittar det vilka det är. Huvudsaken är att de inte utgör något hot eller är otrevliga.

Lustigt nog har jag alltid dragit mig till lite annorlunda människor. Sådana där som samhället ser som "utstötta". Jag måste ha något i mig som gör att de kommer till mig. Jag har också alltid undrat vad fan det kan vara.
MÄNNISKOR, ni förgyller min vardag! Tack <3


I´m on the coverMohaha, tacka vet jag iphone och dess jävla appar. Kolla här liksom. Tunt, slaviskt, rosa hår. Det hade kunnat vara jag but no. It´s not. Jag skulle nämligen aldrig sätta på mig en sån ful jävla blus.
Roligt var i alla fall!


Skräckvälde - Pälsindustri

Just det, era hänsynslösa odågor. Pöbelväldets härskarmössa har visat sig vara av ren tyranni. FÖRVÅNADSVÄRT vad?
Jag tycker personligen att det är konstigt att personer säger sig vara djurvänner för att sedan gå och bära päls of any- fucking- kind. Det rimmar jävligt illa helt enkelt.
Man vet att pälsindustrin är fullspäckad med elakheter och ändå väljer man att stödja den istället för att ställa RIMLIGA jävla krav på att inte använda päls. Nej just ja. Det är ju så dyrt och exklusivt med päls. Nej, för fan. Det är trashigt, beklagligt och bara allmän brist på empati.
Man måste inte bära päls och särskilt snyggt är det inte heller. It´s wrong!
Hellre en Roger Pontare- toffs med hår ifrån hans kropp.

Huvudbry

Det finns tre saker jag inte bryr mig ett skit om;

Vädret (Yes, it´s freakin' cold outside, massor av snö och vad fan ska jag göra åt saken?)
- Viktrelaterade frågor (Barnmat? Jo, tjena. Ge mig något såsigt. Helst något fett. Straight to my thighs!)
- Let's dance (Vad fan, de ramlar och slår ihjäl sig, känner sig snuvade på konfekten och kan helt enkelt inte dansa. Ska jag behöva stå ut med det här varje gång jag rullar förbi 4:an under helgdagarna? Nej, tacka vet jag Fråga Olle- dokumentären!)

Skönt att jag fick det ur mig. Det har liksom gnagt inom mig länge.. Ehum, not.

Vad jag däremot bryr mig om;

- Friends of mine (Ja, vad gör livet värt att leva? Med gott sällskap kan jag fan överväga att äta spindlar, genomgå världskrig och se på medan Britney Spears gör sina misslyckade försök till en comeback.)
- Djur (De är helt underbara att krama om, de är söta och jag äter dem inte.)
- Mitt eget välmående (Om inte jag mår bra, så gör ingen annan i min närhet det heller.)En bild, för att det är det folk tittar på.


Ett ypperligt sätt att göra slut på

Det här är väl det uppbrott som borde få sina rubriker - Men återigen ger man folk dumma jävla idéer genom att publicera det hela. Jag borde inte ens posta inlägget men samtidigt så gör ju folk som de vill och råkar det infinna sig en labil fjant här på min blogg som tycker att man borde mörda sin flickvän och sedan äta henne, tja.. Då har jag bara stött på problemet och inte kunnat göra något för att förhindra det (Synd nog). Skadan är redan skedd så att säga. Vilket dåligt argument vad?
 Nåväl, det här måste ju bara läsas om. Vilken jävla snubbe det här är! Hans utseende bedrar ju ingen heller. Han ser ju ut att vara någon som skulle kunna äta både häst, vagn & ryttare. Heja mänskligheten!

Det finns också fler typer som tycker att det är en vettig idé att göra sig av med sin brud på det här sättet. Smaklig måltid!

Mr Fritzl finns i flera upplagor

What to say? Folk tar lagen i egna händer när inte myndigheterna tänker göra det. Det kan ju bara upploppet i Pinhiero tala för.

 Angående artikeln, som handlar om en Brasiliansk "Fritzl"- typ, får ju mig att ännu en gång undra hur folk är funtade. Kan man exakt tala om vad det är för fel på dem, när man begår sådana övergrepp på sina barn?
Man har talat för kastrering, en fysisk kastrering där man hugger av mannens könsorgan som straff för att de begått denna typ av brott (Och även vid annan form av våldtäkt) men problemet sitter inte i mannens andra huvud, mr Penis. Den sitter i huvudet.
Man säger att pedofili är en form av sexuell läggning. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det å andra sidan spelar det ingen roll. Det får kallas vad fan det vill. Rubbat är det i alla fall.
 Jag förespråkar hellre en psykisk kastrering genom en lobotomi. Även om man hugger av en penis så sitter den sjuka biten kvar i hjärnan och även om mannen inte kan göra barn illa genom våldtäkt, så kan de göra barn illa ändå. Andra redskap, andra former av sexuellt ofredande kommer att finnas till hands men en lobotomi skulle ta bort, ja, all rätt att tänka sexuellt. Det kan verka omänskligt men det ser jag som en önskvärd lösning. Vad annars ska man göra? Hålla fångarna på Skogomeanstalten, där våldtäktsmän sitter borta från resten av omvärlden för att de kan råka i luven på andra arga fångar som gärna vill ta lagen i egna händer och straffa dem för deras brott? Dit dagisbarn går och håller luciatåg.
 Jag visste ett rättsystemet var rubbat men att göra dessa människor den tjänst att låta dem sitta på egen anstalt, det är fan att sympatisera med den värsta typen av människa som finns på denna planet. Ändå vill alla döda dem. Våldtäktsmännen är inte uppskattade av samhället men man kan ju tro att staten tycker annorlunda. Låt de andra göra slarvsylta av dem. Så skulle naturen göra: Slakta de svaga.

Brudar in a nutshell

What I don´t get: Tjejer som pratar om mens, bloggar om mens, twittrar om mens, facebookar om mens. Alla vet att tjejer har det/lider av det/vill inte ha det så cut the crap!
 Det är ju bara en av många fixidéer som brudar har för sig. De tittar ner på sina jävla dojjor när de ska visa "dagens outfit" eller bara poserar framför kameran, plutar med munnen (Ah, där är jag med också!), pratar om smink (Där med!), pratar om hur dumma i huvudet killar är all the time. Vovve hit och vovve dit, "min bäbis hit och min bäbis dit: dag ett, dag två och dag tre", "så här ser jag ut utan smink" (Vad är dealen med den biten? Alla vet att au neutral inte är någon storslagen favorit någonstans. Man blir faktiskt snyggare med mascara. Period!)
Bäst av allt: Gå i skor man inte behärskar. Jag såg en brud på stan igår som gick framåtlutad med knäna böjda för att kunna ta sig ett par steg framåt marsch. Ännu ett misslyckande. (Någonstans får man ju inse sina begränsningar.)
Jo, och att man ska envisas gå i dem på vintern när det råder dåligt väglag. För fan, vill du ha klack så använd träskor! För tjyve!
Plumpin' yes, but no period involved.


Sebastian Bach/Skid Row

Jag kan fan inte rå för det men Bach är riktigt snygg. Det var kanske som allra bäst på 80- talet. Jag inbillar mig det i alla fall. Det finns en live- version av den här där han är om än mer snygg. Fast å andra sidan har jag ju redan en snygg kille vid min sida..Ge inte folk idéer

Människor låter sig alltid förbryllas över nya seriemördare, grovt våldsbenägna människor som styckat sin mamma eller pappa, ärade präster som besudlat en rad småttingar osv. Det är ju inte precis som att den ökade polisstyrkan kan göra något åt saken. Det sätter väl dit en och annan labil typ men våldet ökar och det har vi media att tacka för. Allt mitt förstånd försvinner längs med medias existens.
Måste man i en artikel avslöja in i minsta detalj hur en människa gått tillväga vid ett splatterdåd? "Personen använde sig av en sådan här och en sådan här för att göra ditt & datt." Varför inte bara göra en eftertext med: Please, try this at home! Klicka här för en fulländad manual.
 Man planterar massor av idéer på svaga människor som tycker att det är en jättebra idé att stycka sin granne som banne mig inte tagit bort luddet ur torktumlaren. MÅTTE HAN DÖ för det! För att inte tala om flickvänner som twittrar och facebookar med en massa manliga vänner. Ack och ve, kvinna! Tell Lucifer I said hi! PANG!

Det begås fler brott av yngre människor. Det kan bero på deras låga ålder och svaga intellekt. Att röja undan sina hormonproblem med att gräva ner sina medmänniskor under jorden kan verka som en enkel utväg men vilka konsekvenser får det? Vem eller vilka har vi att tacka alla metoder för? Kom igen, man kan i stort sätt Googla på allt. Självmordsguiden, atombomber.. You name it.
Sen sitter folk och läser tidningen där man upplyst folk om olika sajter som gör att fler och fler får vrickade, ogenomtänkta ideér. Man kanske helt enkelt ska sluta köpa negativ publicitet så att man ställer det krav att man inte ska publicera för mycket ingående information om hur ett mord går till t ex.
Sluta skriv om Kissies äckliga barnmatsdiet - Det ger henne större rubriker, fler besökare och landstinget får fler fall av psykiskt sjuka ungdomar. Queen of sickness. Det kostar samhället en sjuhelvetes massa pengar. Tryck ner en femhundring i strupen på ungjäveln och säg det: Håll käften nu! Typ så ser jag på livet. Enkelt va? Vóila!
Jag menar bara på att det folk inte vet, det lider de inte av.

Harry harmynt

En dag på jobbet behöver inte vara tråkig bara för att det heter "en dag på jobbet". Nej, igår såg jag både ut som en gris och lät som en potatis. Det är sådant som får en att antingen begå självmord, tröstäta Ben & jerrys eller också skrattar sig harmynt. Idag är jag Harry harmynt.

Nu när jag vände mig om ser jag min kollega ligga på golvet. Då har hon trillat ur soffan.. och klockan är bara 07.11. Det återstår att se hur den här dagen ska sluta.


SkinnbraxJag är sugen på skinnbrallor fast i syntet. Dessa är ifrån Shock (Jag har någon princip om att inte handla där men om jag vill ha byxorna, så köper jag dem. Period!) Dessutom måste jag beklaga mig över den ocharmiga bilden. Är det här deras optimala marknadsföring? Alltså, jag hoppas ju för fan att de sitter bättre på mig än på den där donnan..


Rapunzel hair

Jag vill bara få långt hår. Jag vaknar upp och hoppas på att ha hår Rapunzel eller Rebecka Scheja. Det känns ju tämligen löjligt på min ära men det är hoppet som får den döda vävnaden att växa på mitt huvud. Man måste hoppas på att det blir långt. That´s why I love fake hair. (Tills vidare).
Tvångsflyttfest - What to wear

Jag är ju lite småförtjust (För att undrdriva) i smink. Vi får skylla mitt kön där tror jag. Alla tjejer älskar smink va? Hur som haver, jag beställde en sminkpalette (Som alla andra tjejer). Jag gillar de här starka färgerna som rött, grönt, gult, blått, lila. Jag har en sen förut också men mycket vill ha mer helt enkelt. Därför tänkte jag spexa till det lite till helgen med någon snygg outfit, mitt nya halsband och se om jag får till någon snygg makeup. Jag ska försöka att inte snåla med bilder på detta. Photographe Alá Bela.

 Sofia menar att vi ska "fira" hennes tvångsflytt. Vet inte vad det är att fira men fest blir det och jag tänker minsann gå dit för att visa mina tårar över det hela. Festens namn borde var "Ågren De Luxe". Jag vill ju att hon ska stanna här i vårat trogna Göteborg men så överger hon oss till El Stockholmo. Inte så illa pinkat det heller egentligen - Jag älskar Stockholm men jag behöver Sofia HÄR och ingen annanstans.


halsband

"Choker" från Glitter dårå.


Filmfestivalen - Black Swan

Jag vaknade upp sent, känner efter på armar och ben. Är de kvar? Jo, minsann. Inga häftiga Kung Fu- figther under natten. Jag tycks ha sovit gott men det är något med huvudet.. Som fullt med bly, öronen stoppade med sågspån och halsen reagerar som om jag svalt ett par rakblad. JA! En förkylning var allt jag behövde nu!
Folk går ideligen och snörvlar på jobbet. Varför kan de bara inte stanna hemma om de känner sig krassliga? Look what you did! Nu får jag spendera min enda lediga här hemma till SATC och Karl Fazer "Marianne". Onderbart ja! Inte ens kaffet smakar.
Nu har gnällt färdigt om det.

Det är filmfestivalen här i Göteborg och jag har hittills inte gått på en enda film. Det gör mig lite ledsen i ögat att jag inte tagit mig tid. Det här är ju den veckan jag borde ha tagit semester och bara bosatt mig i Göteborgs alla biografer men icke! När jag gick igenom programmet för alla filmer fanns det hur många som helst jag ville se. Nu kommer jag inte på en enda.
Black Swan vill jag se men den kommer ändå på bio. Man kan lika gärna passa på att se filmer som inte kommer ut på bio.
Förutom att Natalie Portman är sjukt snygg så har jag för mig att hon är vegan. Det är inte illa pinkat!


Projekt sova

Jag har fått blodad tand för hobbyfärg. Det är som gift - It's not good for ya but somehow you just can´t live without it.
 Jag köpte ju antik guldfärg för att måla om rokokosofforna. Till sofforna jag köpte fick jag ett bord som var i ungefär samma kulör som soffornas träkanter - Sådär ful- brunt. Efter varje entré jag gjort in i vardagsrummet sen jag målade om sofforna, har jag inte kunnat undgå att störa mig på bordet och att det varit missanpassat. Därför åkte den på en guldomgång också. LIKA BRA DET!
Sen att jag är en idiot som efter målningen vänder bordet uppochner för att måla undersidan och skrapar den målade ytan, är ju en annan femma. Ibland undrar man ju hur det står till uppe på hjärnkontoret.

guld


Sen måste jag verkligen köpa en nya säng. Min säng- situation är ohållbar. Just nu stöttas den upp av små pallar köpta på barnavdelningen på IKEA. Om jag ligger i mitten av sängen så kan jag känna hur jag faller i en liten grop. Inte nog med att sängen är skev, allmänt kass att sova i; Den är för stor! Vad ska jag med en dubbelsäng av himmelsängs- variant till? Flyktingläger?
 Jag har hittat en säng, resårmadrass och bäddmadrass till priset av 12.000 riksdaler. Någon som har lust att hjälpa till att hosta upp lite stålar, måntro?
Jag hittade också en stomme jag kan tänka mig att ha med eventuellt en släng av hobbyfärg eller något annat (För att sängen inte ska bli missanpassat.) Projekt SOVA är igång!
Isåfall tänkte jag bara ha den främre delen av sängen för att sedan lappa ihop den med resårmadrassen som skall täckas med utbytbar sängklädsel. I LIKE IT BIG AND FLUFFY!

säng


Andy Carroll

Alltså, jag skiter ju fullständigt i fotboll. Men jag måste bara säga att Andy Carroll gör sig bra på fotbollsplan. Ja, alltså.. Inte för att han spelar fotboll utan för att han springer runt och är allmänt snygg. (Låt förstärka att det inte är den äggsjuka hönan inom mig som talar utan den expert jag är på snygga människor. Det är hans hår som gör det tror jag.)
 Vill för övrigt tillägga att fotboll kan vara tidernas löjligaste sysselsättning. Jaga en boll? Finns det inget annat man kan springa efter och få knäskador av? Typ Mona Sahlin. Å andra sidan tjänar man ju hysteriskt mycket pengar på det, vilket också gör det om än mer löjligt.Föll från tredje våningen

Alltså, det är inte sällan man får läsa om att någon har ramlat ut ur ett fönster, från en balkong eller dylikt. Frågan är ju bara hur fan man lyckas? Okej om man öppnar ett fönster för att det är varmt i lägenheten och vill vädra lite men måste man trycka ut hela kroppen så att man ska ramla och slå sig fördärvad? Jag förstår faktiskt inte. Alla vet ju att människor inte kan flyga. Eller? Var det här bara ett dåligt självmordsförsök? Finns det en rimlig förklaring till detta överhuvudtaget?
Jag är tacksam för alla svar och teorier.

RSS 2.0