Brudar in a nutshell

What I don´t get: Tjejer som pratar om mens, bloggar om mens, twittrar om mens, facebookar om mens. Alla vet att tjejer har det/lider av det/vill inte ha det så cut the crap!
 Det är ju bara en av många fixidéer som brudar har för sig. De tittar ner på sina jävla dojjor när de ska visa "dagens outfit" eller bara poserar framför kameran, plutar med munnen (Ah, där är jag med också!), pratar om smink (Där med!), pratar om hur dumma i huvudet killar är all the time. Vovve hit och vovve dit, "min bäbis hit och min bäbis dit: dag ett, dag två och dag tre", "så här ser jag ut utan smink" (Vad är dealen med den biten? Alla vet att au neutral inte är någon storslagen favorit någonstans. Man blir faktiskt snyggare med mascara. Period!)
Bäst av allt: Gå i skor man inte behärskar. Jag såg en brud på stan igår som gick framåtlutad med knäna böjda för att kunna ta sig ett par steg framåt marsch. Ännu ett misslyckande. (Någonstans får man ju inse sina begränsningar.)
Jo, och att man ska envisas gå i dem på vintern när det råder dåligt väglag. För fan, vill du ha klack så använd träskor! För tjyve!
Plumpin' yes, but no period involved.


Kommentarer
Postat av: Sandra Ernst

sv: hehe okey tack :D ja fyfan, nästa gång blir det nog till att köpa silicon tunnlar :P

2011-02-06 @ 03:50:55
URL: http://hardrockslashsleaze.blogg.se/
Postat av: Bettan

vilken cool bild!

2011-02-06 @ 20:18:56
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: anemia

Du ger mig inspiration. GRYMT snygg!

2011-02-09 @ 08:51:24
URL: http://anemia.blogg.se/
Postat av: Emelie

haha någon som har vaknat på fel sida idag? ;)skitsnygg bild!

2011-02-09 @ 10:58:13
URL: http://emimys.blogg.se/
Postat av: thaitrash

haha :D punkt!!!!!jag hoppas jag inte ger dig den synen av mig på bloggen dock. . . "."visserligen har jag ännu inte gått i klackar som ännu ej tål väglaget. fastan jag varit nådigt nära. .. jag är rädd om livet. men snart, snart får det fan vara nog med dåligt väglag. så himla tråkigt att bara gå i fula kängor ju.2011-02-16 @ 20:28:49
URL: http://thaitrash.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0