De små, skumma typerna..

Happ, så var det tur för nästa skumma typ att stöta på. Inte minst på en söndagmorgon klockan 05.55. Då stod en liten man vid busshållplatsen, iklädd en gammal mössa som precis täckte hjässan (Påminner om en sådan gamla tjuvar brukar äga), en brunaktig skinnjacka, svarta jeans med händerna nerstoppade i dem, ett par kängor och med en halsduk virad runt ansiktet så att bara hans ena blåslagna öga syntes. "Skuuuumt", tänkte jag direkt. Magkänslan talar för sig själv i sådana lägen. Ingen klär sig så frivilligt om man inte har något fuffens för sig. Det anser jag i alla fall. Sen är förstås hårdrockare undantag för detta.
 Hur som helst började den här mannen prata med mig TROTS att jag hade hörlurarna i (Vilket brukar symbolisera: "Låt mig vara ifred!") Han babblade något om att bussen inte hade kommit och att han väntat i över en halvtimme. Det var kallt bla bla bla. Men för bövelen, karljävel, klä på dig då och stå inte där med Dagens rånar- outfit.
Han småsurrade lite och jag tyckte bara att han var.. Skum - Helt jävla enkelt. Jag var inte tillfreds med att vara ensam med honom där heller å andra sidan var jag ett huvud längre än honom (Också) så jag hade ju kunnat nöja mig med att svänga till röven i nyllet på honom och han hade sedan inte bekymrat mig mer.
När bussen sen väl kommer efter 3 minuter, så står han ändå kvar! Det var ju buss 17 han skulle med sa han. Pfft, jag inbillar mig att han gillade kylan trots allt..
Jag får väl hålla utkik efter rubriker som "Liten man gjorde stora besvär på Hisingen" eller "Rånaren slog till igen på Fyrklöversgatan".
 Jag var rätt snabb med att hoppa på bussen också. Jag orkade nästan inte ens vänta på att dörren skulle öppnas. Jag blev nästan sådär stressad som jag blir när jag ser folk bli jagade av mördare på film - Kom igen nu då dörrjävel! ÖPPNA DIG!!!

tjuv

Har ni sett en snyggare bild eller? Snacka om redigeringsproblematik...
Så bra då.. Nu vet jag att jag inte ska raka av mig håret. It looks like I'm bald!
Nu slänger jag upp den här bilden och så glömmer vi den med en gång.


Kommentarer
Postat av: The vrång beer

Naturlig övergång från blek till mer solbränd hud, är det sån där foundation?

2011-02-20 @ 16:22:32
URL: http://www.google.se
Postat av: Anders Jolle

Okej, bättre lycka denna gång.

Jag ville bara säga att du är en otroligt fashinerande människa (?) som tycks ha både stil och elegans - en bristvara i dessa tider - och jag undrar hur jag kan få veta mer om dig. Du är den enda jag svarar på idag så du kan känna dig hedrad hehe.

Men tillbaka till min ursprungliga fråga, hur får man veta mer om dig? Klart man blir nyfiken! Jag har tänkt fråga dig under ett antal dagar.

2011-03-08 @ 23:39:17
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders Jolle

Svar: Ja det är väl inte varje dag man får sådana frågor, det är sant, och väldigt svårt att sammanfatta en hel personlighet på ett kortfattat sätt, men jag vill ändå veta mer.

Allt från Snuten, Orsa, ditt val av klädsmak, ditt möblemang, om ett framtida new york... :)

Om jag fått dig på hjärnan? jo det verkar inte bättre haha. Sedan vill jag, när jag ändå har

chansen, tacka för de goda orden jag fått. De är en del av orsaken att jag varit eftertänksam och inte velat blogga alls idag. Du sätter spår i människors vardag, bara så du vet :)

Vore Facebook uteslutet? Det skadar inte att fråga :)

2011-03-09 @ 00:17:22
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders Jolle

Jättetråkigt att läsa vad som hänt din mormor, hoppas hon blir okej snabbt :)

Svar: Tja, jag blev fylld av tankar och till viss del beundran, av ditt sätt att skriva, din attityd och sköna humor. Över lag förstår jag hur du resonerar, det där om Facebook alltså, och det kan man ju förstå. Jag får väl bara hoppas att vi råkar hamna på samma fest någon dag, även om chansen är mikroskopiskt liten. Men det var värt ett försök. Fortsätt skriv med den glöd och sköna ironi som du innehar, den är guld värd :)

Min blogg sätter snart igång igen förresten. Jag tappade sugen ett tag men jag funderar på en grej: Om man har ungefär 250 läsare om dagen och man har varit tyst i tre dagar men ingen undrar varför...hmm... :P

2011-03-10 @ 23:00:10
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0