Mr Fritzl finns i flera upplagor

What to say? Folk tar lagen i egna händer när inte myndigheterna tänker göra det. Det kan ju bara upploppet i Pinhiero tala för.

 Angående artikeln, som handlar om en Brasiliansk "Fritzl"- typ, får ju mig att ännu en gång undra hur folk är funtade. Kan man exakt tala om vad det är för fel på dem, när man begår sådana övergrepp på sina barn?
Man har talat för kastrering, en fysisk kastrering där man hugger av mannens könsorgan som straff för att de begått denna typ av brott (Och även vid annan form av våldtäkt) men problemet sitter inte i mannens andra huvud, mr Penis. Den sitter i huvudet.
Man säger att pedofili är en form av sexuell läggning. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det å andra sidan spelar det ingen roll. Det får kallas vad fan det vill. Rubbat är det i alla fall.
 Jag förespråkar hellre en psykisk kastrering genom en lobotomi. Även om man hugger av en penis så sitter den sjuka biten kvar i hjärnan och även om mannen inte kan göra barn illa genom våldtäkt, så kan de göra barn illa ändå. Andra redskap, andra former av sexuellt ofredande kommer att finnas till hands men en lobotomi skulle ta bort, ja, all rätt att tänka sexuellt. Det kan verka omänskligt men det ser jag som en önskvärd lösning. Vad annars ska man göra? Hålla fångarna på Skogomeanstalten, där våldtäktsmän sitter borta från resten av omvärlden för att de kan råka i luven på andra arga fångar som gärna vill ta lagen i egna händer och straffa dem för deras brott? Dit dagisbarn går och håller luciatåg.
 Jag visste ett rättsystemet var rubbat men att göra dessa människor den tjänst att låta dem sitta på egen anstalt, det är fan att sympatisera med den värsta typen av människa som finns på denna planet. Ändå vill alla döda dem. Våldtäktsmännen är inte uppskattade av samhället men man kan ju tro att staten tycker annorlunda. Låt de andra göra slarvsylta av dem. Så skulle naturen göra: Slakta de svaga.

Kommentarer
Postat av: Bettan

sv: nej, jag kan inte spela på den än:) bara blinka lilla stjärna haha...men jag ska lära mig:)

2011-02-10 @ 08:43:19
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Emelie

har du använt den jag har köpt eller bara tandblekning överlag? nee jag tror inte det kommer hålla för livet, men äh, alltid kul att ha ett tag! :D

2011-02-10 @ 09:07:58
URL: http://emimys.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: haha! lätt att det har, har man en gång smakat så är man körd ^^

Fast en snubbe på mitt jobb däremot sa att han smakade Ben n Jerrys försat gången i veckan och inte gillade det. Jag frågade vilken smak, och var berädd att rekomendera cookie daugh, men så vare just den han smakade, haah, sjukt!!;S Hur kan man inte gilla den liksom

2011-02-10 @ 16:53:27
URL: http://itsdare.blogg.se/
Postat av: prinsessanadia

Det va ju inte direkt så jag föll en tår när jag läste att han blivit halshuggen. Hoppas nu bara att de som sitter i fängelset med fritzl tar efter. Jepp, inte ett dugg medkänsla har jag får dessa människor. Inte ett dugg!

2011-02-15 @ 12:45:33
URL: http://www.prinsessanadia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0