Projekt sova

Jag har fått blodad tand för hobbyfärg. Det är som gift - It's not good for ya but somehow you just can´t live without it.
 Jag köpte ju antik guldfärg för att måla om rokokosofforna. Till sofforna jag köpte fick jag ett bord som var i ungefär samma kulör som soffornas träkanter - Sådär ful- brunt. Efter varje entré jag gjort in i vardagsrummet sen jag målade om sofforna, har jag inte kunnat undgå att störa mig på bordet och att det varit missanpassat. Därför åkte den på en guldomgång också. LIKA BRA DET!
Sen att jag är en idiot som efter målningen vänder bordet uppochner för att måla undersidan och skrapar den målade ytan, är ju en annan femma. Ibland undrar man ju hur det står till uppe på hjärnkontoret.

guld


Sen måste jag verkligen köpa en nya säng. Min säng- situation är ohållbar. Just nu stöttas den upp av små pallar köpta på barnavdelningen på IKEA. Om jag ligger i mitten av sängen så kan jag känna hur jag faller i en liten grop. Inte nog med att sängen är skev, allmänt kass att sova i; Den är för stor! Vad ska jag med en dubbelsäng av himmelsängs- variant till? Flyktingläger?
 Jag har hittat en säng, resårmadrass och bäddmadrass till priset av 12.000 riksdaler. Någon som har lust att hjälpa till att hosta upp lite stålar, måntro?
Jag hittade också en stomme jag kan tänka mig att ha med eventuellt en släng av hobbyfärg eller något annat (För att sängen inte ska bli missanpassat.) Projekt SOVA är igång!
Isåfall tänkte jag bara ha den främre delen av sängen för att sedan lappa ihop den med resårmadrassen som skall täckas med utbytbar sängklädsel. I LIKE IT BIG AND FLUFFY!

säng


Kommentarer
Postat av: ANGELICA

Äter faktist sånna här superdunder bra mackor till furkost som är massa bra grejjs i. hårda tilochmed :D annars gillar jag inte långsamma kolhydrater. om man tänker typ i ris och pasta väg osv :/ Är dock inte uttorkad. dricker mer vatten än någonsin nu när jag gått över till saft :D uh jag va uttorkad en gång, jag unde inte änns dricka en tesked vatten, då spydde jag, DET var jobbigt :P

2011-02-01 @ 19:09:14
URL: http://yesterdaysvomit.blogg.se/
Postat av: Sandra Ernst

sjukt snygg fåtölj :D

2011-02-01 @ 19:36:09
URL: http://hardrockslashsleaze.blogg.se/
Postat av: Anders Jolle

Väldigt snygga möbler, man blir ju lite nyfisen på hur resten av möblemanget ser ut.

Det du berättar om sängen påminner mig om när min jyckejävel sprang under dubbelsängen och flyttade på ribborna. Om man säger såhär att Anders, en fredagskväll, på lyset brakar rakt igenom sängbotten, ömkar sig lite och skiter i allt och somnar i ett hål i läge framstupa sidoläge...då har du fått en bild! haha.Svar: Tack CC, dina ord gör mig glad och just ikväll betyder det oerhört mycket :)Jag gillar ditt skrivande också, jättemycket, men jag törs nog inte säga varför haha.

2011-02-01 @ 20:50:02
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Jessi Fox

säg mig snyggis... vart kan man få tag på den där färgen? har npgra ramar jag vill kladda ner.

2011-02-02 @ 10:23:16
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: thaitrÄsh

åh vad snyggt bordet blev i guld! nu vill jag oxå gulda till något här hemma :)

2011-02-03 @ 16:37:58
URL: http://thaitrash.se
Postat av: Ella

Hej! Jag är också jätteinne på att måla karmar och rygg på rokokomöbler - men jag kan för mitt liv inte förstå hur man gör det utan att det droppar på tyget! Jag är en total novis alltså. Skulle vara jättetacksam om du hade några tips!

mvh

2012-02-12 @ 17:54:01
Postat av: bela

ella: jag har skickat ett mejl till dig för lite tips :)

2012-02-12 @ 22:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0