Scarface with red lipsJaha då! Plutmun for all I care (Det sker per automatik när en kamera dyker upp). Sofias försök att plåta mig igår och det gick ju sådär.. Jag står hellre bakom kameran än framför. Det är dock annat när jag gör både och - Självposar med andra ord.
Checka gärna in ärret jag har på överläppen. Det har tidigare nämnts att det är ett gammalt resultat över bordet jag sprang in i när jag var barn.
Fiberpäls is the shit by the way! Enda "päls" som är okej att bära. Period!


Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Inget fel på det motivet. Så bra att jag skulle vilja utbrista i ett fyrfaldigt "Da capo" faktiskt. Men jag funderar på en sak...å andra sidan, du svarar tydligen inte på frågor så fuck it haha.

Bra bild anohow :)

2011-02-23 @ 01:13:16
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: pimpXprincess

Så fin! :)Svar: Jag håller med. Det är så mycket onödigt som dom stoppar i saker. Färgämnen t ex. Helt sjukt! Men ja, hittills har det som sagt inte varit någon större ändring och eftersom jag har varit laktovegetarian så pass länge har jag ju ganska stor koll på vad jag kan och inte kan äta, samt vad olika "koder" (E-nummer osv) står för. Men ja, dom borde utesluta mjölk och mjölkprotein i mycket. Samma med ägg. Det är galet hur mycket saker det är ägg och mjölk i, med tanke på hur många allergiker det finns och hur onödigt det är.

2011-02-24 @ 21:23:52
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: steph

ha, nu har jag gjort en ny blogg.

2011-02-25 @ 10:28:32
URL: http://streetsofsteph.blogspot.com
Postat av: Joss

Snygg tjej =)

2011-03-03 @ 11:29:30
URL: http://sickbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0