Tvångsflyttfest - What to wear

Jag är ju lite småförtjust (För att undrdriva) i smink. Vi får skylla mitt kön där tror jag. Alla tjejer älskar smink va? Hur som haver, jag beställde en sminkpalette (Som alla andra tjejer). Jag gillar de här starka färgerna som rött, grönt, gult, blått, lila. Jag har en sen förut också men mycket vill ha mer helt enkelt. Därför tänkte jag spexa till det lite till helgen med någon snygg outfit, mitt nya halsband och se om jag får till någon snygg makeup. Jag ska försöka att inte snåla med bilder på detta. Photographe Alá Bela.

 Sofia menar att vi ska "fira" hennes tvångsflytt. Vet inte vad det är att fira men fest blir det och jag tänker minsann gå dit för att visa mina tårar över det hela. Festens namn borde var "Ågren De Luxe". Jag vill ju att hon ska stanna här i vårat trogna Göteborg men så överger hon oss till El Stockholmo. Inte så illa pinkat det heller egentligen - Jag älskar Stockholm men jag behöver Sofia HÄR och ingen annanstans.


halsband

"Choker" från Glitter dårå.


Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Njae, Stockholm har jag nog lite fördomar om, eller snarare infödingarna. Då är det bättre med jöttebårjare. Eller så har jag kanske träffat helt fel människor.

Bilder låter bravissimo :)

2011-02-03 @ 13:17:58
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0