Den fula, populära mössjäveln

Vad ska jag säga mer än att jag hatar mössan och alla som bär den!
Päls, flicksnärtor, är FEL. Det är inte mindre rätt utan det är FEL!


Grannsämja

Kan någon vänlig själ förklara för mig varför det alltid finns en master i varje hyresrätt? Ni vet, den där pretantiösa människan som alltid håller koll på när man har tvättstugan och att man städar efter sig, den som springer i källaren och flyttar cyklarna på sitt sätt, samma typ man alltid möter i trappuppgången oavsett vilken tid man beger sig ut (Den som alltid möter mig i morgonrock t ex. Han måste för allt i världen tro att jag inte har några riktiga kläder..) Den där som är så där lagom vardagsbitter och knappt säger hej.
Jag har en sådan i mina trakter. Förra året försökte vi pratas vid lite men jag uppfattade knappt vad han sa p g a hans extremt breda skånska. Man säger aldrig "va" mer än två gånger. Man nickar bara åt resten.
 Jag menar, är det inte hyresvärdens uppgift att hålla lite koll? En hyresgäst ska väl minda his own business eller?
Man vet ju hur grannsämja blir till. När det brister i respekt- utbytet.

Jag kan egentligen bara komma ihåg ett tillfälle där jag rykt ihop med en annan hyresgäst och det var en tant på mellan 80 och döden, som envisades med att jag skulle flytta på min tvätt 10 minuter innan min tid var slut för att det "minsann var hennes tur nu". När jag följde med kärringen ner för att flytta på min tvätt blev hon hysterisk över att jag inte tog bort luddet ur torktumlaren (!) Gud nåde mig! Det sa jag till henne. "Du får tio minuter av min tvättid här, så du gör mitt jobb att ta bort det. Have a nice day!" She hated my guts.
Tyvärr, men jag krusar inte någon, no matter what!

Spin Doctors


Instinct igus crede

Jag skulle sälja en urgammal mobiltelefon igår. Jag och en kille som kallar sig för "Johan Berglund" från notblack@live.se hade kommit överrens om att ses klockan halv två vid Johannastatyn i Göteborg. Av någon underlig anledning fick jag en olustig känsla över detta. Det gick för lätt liksom. En affär ska ju gå lätt men inte lätt.
 När jag väl började närma mig Johannastatyn så fick jag bara en riktigt dålig magkänsla och sa till mig själv: Gå härifrån. Det här är fel.
När jag var framme tittade jag mig snabbt runt och det enda jag kunde skymta var två snubbar som såg jävligt skumma ut. Jag gick därifrån. Jag sket faktiskt i om jag hade en avtalad tid. Detta kändes inte bra och för första gången kan jag ha gjort ett riktigt bra val.
 När jag kollade upp hans mail, så går man till mötes: En lögnare. Jo visst. Han har fuffens för sig på nätet. Ljuger om affärer och ålder osv.

Mitt tips till folket är bara: Instinct igus crede.

Chokers

Jag tycker det är sjukt snyggt & sexigt med chokers. Speciellt om de är av victorian style.


Jag har nämligen lyckats hitta två chokers på Glitter. Jag har inte hunnit prova dem än men jag är jävligt sugen. Jag har dessvärre ingen möjlighet att visa hur de ser ut men om jag blir ägare av dem så ska jag slänga upp bilder på det.
Sen finns det riktigt snygga chokers att köpa på Göteborgs Grothica.


Billy Idol

Han får bli dagens räddning. Han och min vän Jimmie som kommer hit för att kolla film med mig.

Häxan

Det var länge sen jag kände mig så här.. Tom. Jag ser att skalet sitter på men insidan är liksom ba' inte där. Som om jag vore död. Och om jag nu är död så förstår jag inte varför jag inte är himlen. Jag trodde att man skulle komma till himlen när man dör. Det här kanske det här som kallas limbo. Det som är mellan himmel och helvete. Det som också kallas jorden. Just ja. På den ökända planeten Tellus vars invånare inte bara saboterar dess miljö utan också saboterar varandra. Är det inte prästen Kerstin som frusit fast i en bil, så är det Papa Dee som åker dit för att ha misshandlat som flickvän, barnen kallar varandra för "hora" och "fitta" i skolan, föräldrarna har ingen pli, man misshandlar demenssjuka (Varning för känsliga personer!) och man förråder sina vänner. Behöver jag fortsätta?

Ordet "Elak" har, för övrigt, det senaste dygnet fått en helt ny innebörd.
Här finns en sida för den som vill bli elak.

Så, det var allt från Häxan.. Som de har börjat kalla mig.
En vodou- docka som tar borta de onda krafterna. Man skulle ha haft en sådan. Undrar hur många människor den hade lyckats sålla bort? Åtminstone ett par..


Michelin on Vodka

Jag stod på min balkong i natt och tittade runt. Tittade på en kille som gick med stora hörlurar, handen rätt ut i vädret och i handen höll han en freestyle. En freestyle! (God, do they even make those things today?)
Samtidigt som han gick in i sin trappuppgång kommer en rund man i gul jacka och en påse vinglandes. Han såg ut som en Michelingubbe som druckit lite för mycket Vodka. Druttar åt höger, druttar åt vänster.. Barum barum barum, barum barum barum!
 
Jag såg en lampa tändan i lägenheten mitt emot mig. Där hade killen med freestyle gjort entré och nu var han naken! Spritt språngande gick han runt där inne i mörkret. Endast halllampan var tänd. Den gjorde att jag kunde skymta denna beniga rumpa. Han vände sig aldrig om. Tur var väl det. Jag hade kanske fått avsmak för allt som dinglar för all framtid.
 Michelingubben fortsatte att vandra. Jag bad till Gud att han inte skulle ramla och slå sig fördärvad på den isgata han vandrade på. Alla vet hur Vodka och isgata gör sig tillsammans. Det hade kunnat sluta med Sahlgrenska och jag hade varit tvungen att bli hans räddning i endast morgonrock. Jag ville inte bjuda Gud på det scenariot. 


 +=


Guds dag (?)

Gårdagen slutade med nästan 7 timmar övertid, vilket ger extra klirr i kassan. Gött mos änna! Lättförtjänta pengar på dagen som jag trodde skulle ägas av Djävulen i slutändan. Så blev inte fallet. Nej, faktum är att jag hade en jävligt bra dag igår. Även om min kollega kom sent så var hon på sitt allra bästa humör och vi hade roligt. Eller jag hade det i alla fall. Sådant väger ju upp. Att vara sen fast komma med gott humör eller komma i tid och vara en surpitt. Fyfan för surpittar!
Jag valde med andra ord den goda vägen igår..


How sick is this?

Av allt man får läsa i nyhetsväg, så tror jag nog att sådana här grejer toppar mina listor.
En hund som har frusit in i ett isblock på någon annans gård. Skumt eller.. Skumt?


Djävulens dag

Det här är en sådan där dag man inte riktigt vet hur den kommer att sluta. Lite som slå-i-tån-principen: Man vaknar upp, är lite småseg, slår i stortån. Där någonstans börjar helvetet. Dagens helvete som ska bjuda mig på middag. En middag uppdukad med negationer, svordomar och rent djävulskap.
 Det slutar sällan vid stortån. Det går utför (Som Ingemar Stenmark sa). Under dagens förlopp stöter man troligtvis på människor som är otrevliga, tränger sig före i matkön eller bara är allmänt otacksamma när man står och håller upp dörren för dem. (Kanske kastar någon ungjävel lego på mig när jag passerar Mc Donald´s i Nordstan).

Den här dagen började med att jag och Andreas bråkade. "Sen", tänker man. Efter en kopp kaffe kan jag rädda världen. But no.. Inte idag.
 Väl på jobbet, en kvart för tidigt, så inser jag att min kära kollega har försovit sig. Well, sådant om händer. Jag ska inte säga att det inte irriterar mig men det är en grej som är helt omöjlig att påverka - Alltså ingen idé att haka upp sig.
 Det är fredag och det kommer automatiskt vara mycket att göra på jobbet. Kommer det att göra mig stressad och ge mig ett utslag av dåligt humör? Här kan jag göra ett aktivt val och välja den goda vägen istället för den onda. Att bara bestämma mig för att: NEJ, DRA ÅT HELVETE MED DEN MIDDAGEN JAG TIDIGARE TALADE OM. Det började kanske dåligt men det ska fan sluta bra. Nu har jag bestämt mig för det. Och måtte fan inte någon sätta käppar i hjulet för mig. Då blir jag ilsk som en flodhäst med nageltrång.

Antingen är det slå-i-tån-principen eller också den världskände "Murphys law".

Zakk Wylde

En ung, snygg Zakk Wylde. Sjunga kan han också! Men det är inte i första klippet han charmar musten ur mig utan i klipp nummer två. Kan han spela piano också? Hello you! Natta mig?Pianobiten är av dålig kvalitet, förvisso, men en asbra version av Lick my lovepump (Gotta love the name!)

Klädfascister

Det går helt enkelt inte att läsa tidningen längre utan att förundras över pöbelväldets nya idioti- grejer. Det senaste nytt är nu nyhetsankarets kläder som anses som en klädkupp och där man starkt kritiserar honom för det han hade på sig. Well well well, stilfascister. En lite annorlunda slips och skjorta är det man har reagerat starkt på. Okej, jag var visst sen med att nämna McQueen.

"Retar du upp dig på ting som är små, är du väl inte större än så". Det säger jag till alla som hade något att säga om det där.

Alexander Mcqueen

Tyvärr folket, jag kan bara inte låta bli att gilla det han gör. Det är visserligen helt utflippat och snurresprätt men det är precis det som gör det så intressant. Det är ju min dröm att kunna gå runt i sådana där kläder (Utan att scientologerna kidnappar mig). En outfit att ha under ett party eller annan festlig tillställning; I´M IN! Lätt att jag skulle kunna bära hans kläder. Come on me, han är bedårande!
När man ser sig omkring i hans collectioner, I couldn´t help but wonder: Har killen mardrömmar? Vilken är hans livs traumatiska upplevelse som gett honom denna fenomenala idé att göra kläder på dette vis?

Sen har vi ju alltid Jared Gold men jag tycker att hans kollektioner är så pråliga och osammanhängande. Det är egentligen bara hans modeller som är snygga (Och hur han väljer att styla dem) men kläderna? Nej. Som att röra ihop smutstvätten i en gryta och voilá!


George Boleyn Hair

Jag är inne i en period av löshår i färgsprakande varianter. Håret börjar bli längre och nu är det desto lättare att sätta i löshår och variera dem med hallonrött, lila och kanske t. o. m rosa. Jag vill definitivt inte ha hela håret i dessa kulörer men en linga hit och dit. Mest för att jag har tröttnat på svart hår men ändå inte riktigt vill överge det. Därför gör man en kompromiss. När jag har bestämt mig för vilken färg jag vill använda mig av, så kommer jag att inhandla löshår. (Synd att varenda jävla brudjävel har just löshår..) Men när mitt hår har växt ut behöver jag inte det längre. Just det. Hårdrockslångt hår är det jag strävar efter. Precis som jag brukade ha.

 "George Boleyn Hair" är lätt att inspireras av. Kanske lite för "WOW" för min smak men ey - I said INSPIRATION. Jag tager det jag anser passar mig. Det hallon/blodröda är särskilt snyggt. DET hade jag kunnat tänka mig ha i hela håret.
Love ain´t no stranger, huh?

Man får ju säga vad man vill om Whitesnake och sliskiga David Coverdale men han kan sjunga och de har gjort en del bra musik. De kommer för övrigt till årets SRF med en liten surprise!


God is evil!

"Hunden Diamond åt på hennes bibel. Då brände amerikanskan Miriam Fowler Smith pitbullen till döds. Och skyllde på Gud." Läs mer på Aftonbladet.
Gud är ond, kvinnor är onda - Hell is right here!


Labyrint- vägar i akutläge - Ingen bra idé

Mathias fick följa med mig till vårdcentralen sent igår kväll. Med outhärdliga smärtor i urinblåsan, magen och njurarna trodde jag att jag hade åkt på njurbäckeninflammation eller dylikt. Jag kunde inte sitta still, kunde definitivt inte stå upp eller för den delen gå någonstans, så jag satt i två timmar och kalkylerade; Hur ska jag ta mig från Hisingen till Landala utan att (seriöst) dö på vägen? Många tankar for igenom huvudet.
Bilresan till Landala gick hyfsat. Mot Landala vårdcentral får jag ta hjälp av en karta för att hitta. Genom den gränden mot den gränden till den gränden (Labyrint i akutläge är ingen hit!).
Väl där inne sprang jag rätt in utan att betala, kolliderade med husets gynekolog och nästan skrek: "TOOOAAALEET!" Där borta, pekar han´och ser något förbryllad ut. "Ja, men jag ska ju ta ett prov!" säger jag i 150 i tron om att det skulle gå fortare. Medan han förklarade hur jag skulle göra, var jag redan halvvägs till toaletten.
Hela historien påminde mig om Gust & Gryvels - Andlig vägledning. (Måste upplevas!)Idag mår jag betydligt bättre. All thanks to a pill! Inget jävla joll - Ge mig medicin! I´m about to die here! <- Kan bli en nödlösning om det skuller tjaffsas om tranbärsjuice eller något.

Pedofiler tar andras semesterbilder

Jag har länge funderat på mammor som lägger ut bilder på sina barn nakna. Semesterbilder där barnen springer och leker i bara mässingen, när barnen leker i badkaret hemma eller också bara står med kläder på överkroppen med nederkroppen spritt språngande naken. Visst är det helt rubbat att man måste tänka sig för innan man lägger upp bilder men däremot BÖR man göra det. Jag hittade en gammal artikel i Expressen där man beskriver just det jag vill säga.
 Sen fattar jag å andra sidan inte varför man måste knäppa kort på barnen just när de ÄR nakna. Det finns ju en uppsjö av bilder i en mammas hårddisk på barn dag ett, två och tre osv. Man kanske ska ta lite mer anständiga bilder på sina barn. Det är bara vad jag tycker.
Det finns en jävla massa sjuka människor där ute med goda redigeringsprogram - Och jo, det kan hända någon som Lady Dahmer också. I´m just saying.

Mamma- maffia (Alla mammor) måste börja tänka två, tre och fyra gånger innan hon slänger upp bilder på sina barn. PERI- fucking- OD.
Ge inte pedofilerna fler sjuka idéer och fantasier. Motarbeta dem för fan!

Regina Lunds fula outfit

På röda mattan på Guldbaggen 2011 får man se Regina Lund med sällskap iklädd en skinnoutfit i rött och svart. Hon ser ut som en uppstoppad falukorv som börjat ruttnat på olika ställen. Det finns ju body- slimmer att ha under för att inte späcket ska vandra ut i kläderna. Späck får man gärna ha, no problem, men inte under en catsuit.
Synd, kvinnan är ju jävligt snygg för övrigt men att hon hade en sådan taskig klädsmak kunde jag aldrig ana.

guldbaggen 2011

Regina Lund i "Kärlekens språk".. Snygg!


Mordbrännar- Bela drar hemåtvampyr-inspiration

Ungefär ett år sedan. Självposer- bilder.. What to say? Det är ju bara att säga det återigen: Fan! Vad tiden går fort.
Jag berättade för mina kollegor att när jag var yngre, en sådär 12-13 år så var jag med och tände eld på en gräsmatta som tyvärr spred sig fortare än jag tänkt mig. Efter att ha sprungit och hällt vatten med koner över elden utan någon framgång, sa jag till mina medhjälpare: Nej, jag drar hem nu. Om brandkåren kommer så skyll på mig! Det hände inte mycket mer med det men idag växer det riktigt grönt gräs där!


Mamma maffia #2

Jag läste Aftonbladets artikel om Miranda Kerr som hade slängt upp en bild på sig när hon ammar sitt barn och det här ska tydligen ha skapat debatt.
Alltså, det är en sak om man själv väljer att amma och sen visa bilder på det (Varför man nu skulle vilja det?) Däremot förundras jag mer över mammor som envisas med att slänga upp patten mitt på ett café och upp i min cappuccino som toppas av härlig komjölk, som faktiskt också kommer från ett sorts bröst. Den tanken hinner ju sällan slå mig annars men med små förnimmelser blir snabbt påmind om vad det är man stoppar i sig. Tack där, mamma- maffia, som inte bara nöjer sig med att köra på mig med barnvagnen utan att be om ursäkt utan som sen också måste blotta denna barm med 30 cm vårtgård på var sida och ett barn som ser ut som en liten farbror.
Sen blir de förbannade när man regagerar på att deras äldre barn kastar mat omkring sig, lever om runt borden och skriker. Vet hut, unge!
Ska det va så?


What´s wrong with this picture?Jag bad Andreas hjälpa mig att fylla i vad som behövde inhandlas inför morgondagens storhandel av mat och vad gör han? Han driver med mig! Jag måste erkänna att jag brast ut i asgarv här. Lite oväntat så att säga..
Sen måste jag inflika med att ingen behöver bemöda sig att göra en hanstilsanalys på mig här. Jag är medveten om att den är skriven som om jag vore skitnödig och haft bråttom men en inköpslista behöver inga extravaganser. Så vare med det.


Let the rockoff begin!


Andreas in a nutshell gav mig en svart hoodie idag med brodyr fram och bak. Han har en likadan. På baksidan står det "Beauty" på min och "Beast" på hans. Inget vi någonsin kommer att ha tillsammans. Vet inte riktigt vad han tänkte där.. I get the point om själva namnvalet men hur fan tänkte han med att trycka upp det på tröjor? Men det var ändå sött av honom. Spanks!
"Hells Bells" har han kallat mig från första dag vi började umgås och därav brodyren framtill. Hells Bells är också en gammal låt av AC/DC, för den som inte visste det.

hoodie


"Huvud, axlar, knä och tå. Knä och tå!"


Pinks nya musikvideo

"Fucking perfect" heter låten och enligt Aftonbladet skulle videon chocka människor världen över. Jag tyckte att den var bra och skildrar definitivt världen som den är. Det är bara att kolla in Stureplans- monstret Kissie (Vars blogg man ska undvika om man inte vill få virus på sin dator!) som förstör förebildspoängen att vara sunt inställd till livet och dess godheter.
 För den sakens skull vill jag ju bara klå henne med en järnhandske och se till att all konserveringsmedel åker ut med en smäll. Vad trött jag blir på all uppståndelse som blir runt henne - Varför ger man henne uppmärksamhet i media överhuvudtaget? Det ger henne ännu större chans att fördärva livet på tusentals unga brudar som inte vet bättre än att: "Äta bör man, annars dör man". Hur lätt kan det vara att inte låta sig påverkas av någon som har fått ett sådant stort forum som Kissie- jäveln?
Nej, det är inte Kissie som är idioten - Utan media!

JonBenét Ramsey

Jag kommer så väl ihåg löpsedlarna och den uppståndelse som blev var runt föräldrarna som blev huvudmisstänkta för mordet.
 Det här var 1996, då JonBenét Ramsey - Den lilla skönhetsdrottningen, endast 6 år gammal hittades mördad i sina föräldrars källare, bunden, strypt och sexuellt utnyttjad.
Det var dagarna innan jul då man 05.52 på morgonen hade hittat ett brev som skulle innefatta en kidnappning av flickan. Föräldrarna ringde polisen som gjorde en slarvig husundersökning. Vid 14- tiden hade polisen ringt igen och bett mamma Patsy göra en riktig husundersökning. Då hittar man flickan i källaren.
Därefter börjar en utredning på föräldrarna som inte tycks tala hela sanningen. Flickan hade legat död i 8 timmar innan de hittade henne. Inga spår på att någon utomstående hade varit vare sig runtom huset eller i huset kan bara tyda på att någon som redan var i huset hade begått mordet.
Brevet som föräldrarna hittade i trappan är enligt handstilsexperter skrivet av modern Patsy.

John Karr, JonBenéts lärare blev också misstänk då han erkänt att han haft sex med flickan och sovit hos henne hela den natten. Han hävdar att han skulle ha gått ner i familjens källare runt 17- tiden på eftermiddagen den 25:e december och sedan stannat där.
John Karrs familj menar att han ljuger om det då han firade jul med dem.

Efter många om och men har man börjat misstänka bordern Burke, 11 år, som vid flera tillfällen hade gjort sexuella närmanden på JonBenét. Han ska också ha slagit henne hårt med en leksaksgolfklubba så pass hårt att hon fick lov att göra en skönhetsoperation.
På morgonen den 26 december hade föräldrarna John & Patsy skickat över brodern Burke till grannarna, av någon anledning. (Kom ihåg att de inte hittar flickan förrän vid 14- tiden.)

Mordet, än i dag, är olöst och det finns många teorier om vem som mördade flickan.
Mycket tyder på att det är Burke, brodern, och att föräldrarna har hjälp till att skyla över det med "alibin".

Det finns också ett par böcker om mordet; "A little girl's dream", ”Perfect murder, perfect town” (Som blivit filmatiserat), "JonBenet Knows Evil Love" som man blir sugen på att läsa. Sådana här typer av historier blir ju som deckare, fast direkt ur verkligheten. Ibland önskar man att man kunde bli polis och ägna sig åt sådana här fall. Lite naivt dock att tro sig kunna lösa sådana här saker på rena teorier. Polisen gjorde ju fel från första början genom att inte förhöra brodern samt kolla hans blod efter lugnande medel, som föräldrarna skulle ha gett honom.

Det finns en riktigt bra artikel att läsa på engelska om den här historien, en konspirationsteori.Allmän hälsokontroll

Jag ringde vårdcentralen häromdagen för att få en tid till en Allmän hälsoundersökning, då hon på andra sidan luren svarade: "Du är medveten om att det kostar mellan 800 till 2000 kronor?" Min spontana reaktion på den blev att jag skrattade henne rakt i örat. Vad fan? Jag kan ju liksom utgå ifrån att jag är frisk men det vore ju bra om man kunde försäkra sig om det men för 800 riksdaler får jag en "liten hälsobedömning" och den "stora" för 2000 riksdaler. Jag vet inte men jag inbillar mig att jag känner min kropp så pass väl att om jag anar oråd, så kontaktar jag vårdcentral för specifika problem än att hosta upp de där pengarna för att få ett: Frisk som en nötkärna! <- Hoppas jag. Ja, det får jag inte veta nu. Jag tänker nämligen inte betala.
 På andra sidan luren hörde jag: "Eeehh..." Jaha, men vad kostar det då att göra ett gluten- samt laktosallergitest? Det där förbannade fruntimmret var så trälig att hon liksom segar sig fram till ett: "Ja, jag får kolla upp det först..." *Lång tystnad* "Okej?" svarade jag. "Ja, du får ringa upp när jag har kollat det då" svarar kärringen irriterat. "Nej, hörru du. DU ska ringa upp MIG när DU har kollat upp det", svarade jag bara. "Jaha, okej. Vad har du för nummer?"

Tror ni att hon ringde...? Nej. Vilken jävla @!/)#¤!!! Jag som brukar vara duktig på att ta namn av dem jag pratar med, glömde ju förstås bort det. Det hade varit befogat den här gången så att jag vet vem jag ska fråga efter nästa gång jag ringer ilsk som en flodhäst med nageltrång.(Gammal bild)


Flugben till ögonfransar

Det här måste jag säga att jag är väldigt skeptisk till. Aldrig att jag skulle tänka tanken att sätta fast flugben som ögonfransar. Jag menar, att få vanliga ögonfransar i ögonen är nog så irriterande och lite halvt skrämmande men att leta efter ett borttappat flugben i ögat känns så där mardrömsaktigt. Hjälp?!

ögonfransar
ögonfransar


Om jag ska ha klänning..

Så kan jag tänka mig någon av dessa...
Checka in den fantastiska redigering jag har gjort. Ehum.. Jag ber om ursäkt för att den är så amatörmässig men jag bryr mig helt enkelt inte om att göra något åt det.

nelly.com, melba.se


Nej till barn!

Jag behöver ju bara höra "9 månader" för att fatta att graviditet inte är/eller kommer att bli en del av min grej eller mitt liv. När jag sen läser saker som t ex att spy på sin chef, så står det desto tydligare för mig; Det blir fan inga barn gjorda här! Skönt! Jag slipper spy, få hängpattar, håravfall, bristningar, humörsvängningar, sömnbrist, prestationsångest inför uppfostringen (Det lär ju vara svårare än vad man tror. Att göra en annan människa till en BRA människa måste ju vara 2000- talets svåraste uppgift.) Jag menar, att inte bli påverkade av idiot- idéer som stureplansfjortisarna har kommit på; Bröstförstoring, lösögonfransar, misslyckad brun-utan-sol, lösnaglar, smink i överdrift, botox (Och liknande preparat), Gucci.. Ja. Det fattar ju vem som helst att man kommer att bli ruinerad på. Dessutom skulle barnen få för sig att äta barnmat för resten av livet, för att det har man läst på internet att man ska göra för att kunna hålla sig till barnavdelningens kläder. Sen ska man helst posera lite halvnaken för att kunna få bekräftelse av andra, sen minnas den hemska tonårstiden 15 år senare. 

 Musiken är katastrof. Jag skulle ha önskat att mina barn isåfall skulle bli musikaliska. Jag behöver ju bara höra Britney Spears nya låt "Hold it against me" för att inse det faktum att den musikaliska biten är över, finito, kaputt!
Det finns alltså ingenting jag skulle kunna göra för att undvika att mina barn blir idioter, såvida jag inte håller mig till trädgårdsarbete i Skattungbyn utan vare sig TV, internet eller vad framtidens teknik nu har erbjuda oss. Allt för att utesluta alla ointelligenta intryck, reklam och elände.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Jag gör nog Sverige en tjänst där..
Ett litet peacetecken på det!

Det här tyckte vi var bra när vi var i tidiga tonåren. Ungefär 2001. Då var det rap/hip hop som gällde.
/>

Fru Gårman är politiskt inkorrekt!

Detta förrädiska väder alltså! Ena dagen är man beredd att hoppa i bikinin på 3 plusgrader och enorma vattenpölar för att sedan överraskas med 20 minusgrader och minkpäls (Over my dead body!).
Så jag letade i min möss/vant- låda efter ett par schyssta vantar att ha för att inte vakna upp med svarta, döda fingrar då jag fick syn på mina vita och fluffiga vintervantar. Så tänkte jag direkt: Varför har jag inte använt dem tidigare?
När jag satte på mig dem så fräschades mitt krassliga minne upp. Av någon jävla anledning hade jag två vantar som var helt identiska - Dvs att jag inte kunde ha dem på varsin hand utan att det kändes konstigt på ena. De var liksom båda gjorda för vänsterhanden och ändå köpte jag dessa i par med en sådan där plastgrej som sitter mellan vantarna. Jävligt irriterande! Synd på ett par så fina vantar också.

Sen vill jag bara kasta ur mig följande: Politiskt korrekta människor är tråkiga och förpestar min vardag med sitt vanliga trams i Metro. Alexandra P.. Blabla- nånting gjorde ditt uttalande om hur synd det är om kvinnor.. Igen. Ja, för kvinnor är ju en ädel släkt av efterblivna avskum som inte klarar sig utan moralkakor. Som om kvinnor inte klarar sig utan varandra för att kunna göra revolution (Som i Aristofanes komedi Lysistrate). 
Jag förstår inte varför man måste ta in kvinnor i ett yrke bara för att jämställa en arbetsplats. Om en kvinna gör ett lika gott arbete (Eller bättre) som en man i ett yrke, så är det klart att hon ska få en chans att visa framfötterna men om hon ska anställas enbart utifrån hennes kön, för att undvika en politisk konflikt, då är det ju bara hyckleri. Man ska ju anställa folk efter det de gör bäst ifrån sig och inte utifrån kön. Brandman eller brandkvinna - Den som släcker elden först vinner!
Något som irriterar mig nå' för djävulskt är "Herr gårman" som man måste göra feminim - "Fru gårman". DEN om någon är väl en politiskt inkorrekt symbol som tyder på att alla kvinnor måste ha kjol - Annars är man ingen kvinna. Alltså får jag bara gå där symbolen visar "Herr gårman", för att han har ju byxor - Vilket jag alltid har! Usch svenska folket, Bella är en smutsig pojkflicka som inte har kjol. Fy! Hur ska det gå för henne? Stackars hennes föräldrar..

Hennes kolumn handlade egentligen om sexköp och fotbollsstjärnor, vilket min inte gjorde men det spelar ingen roll. Jag är ändå trött på hennes jävla snicksnack om kvinnor. Om hon känner sig så jävla utsatt så får hon väl göra något åt det - Hon har väl en hjärna (?) och två händer som hon kan använda till försvar eller är det bara käften som kan handla?

KUUUUK på er politiker!


Hopp, sa grodan!

 Igår kväll satt jag hos min kollega Björn, tillsammans med två av mina andra bästa arbetskamrater. Björn hade varit duktig och styrt upp hembakat bröd och fisk/skaldjurssoppa som han med stor möda hade fixat. Vi tjötade, tyvärr om jobb och sådant man inte kan snacka om jobbet, trots att vi hade lovat varandra att försöka hålla oss borta ifrån jobbsnack. Varför snacka jobb när man inte ens får betalt för det? Nja, vi får nog allt ta och öva på den där biten! Det var i alla fall trevligt och att komma hemifrån var precis vad jag behövde.

Sen kan jag vid nästa rapport tala om att jag har råkat ut för en Telia- situation igen. Föga förvånande va?
Hur som helst satt jag runt 20:00 i tisdagskväll och ringde ang. virusskydd som tycktes ha ballat ur. Jag möttes av någon tant där som skulle kolla med någon som skulle kolla med någon - Var god dröj, "Du har nu plats ett i turordning" och 14 minuter senare var den en flicksnärta som svarade. Jag förklarade om situationen igen och hon ber mig dröja, för att sedan komma tillbaka och säga att kontoret jag skulle till är stängt sedan två timamr tillbaka. Vad fint av er att spotta på min tid! Hur svårt var det att säga det innan jag satt och pillade navelludd i 15 minuter? 15 minuter är inte lång tid men väntar man på något så kan 15 minuter snabbt förvandlas till en evighet.
Typiskt Telia.
När jag sen kom hem för att undersöka saken själv så insåg jag att det inte var något fel. Det var säkert störningar i Telias säkersurf- uppdatering just när jag fipplade med skiten.Ben & Jerrys


 Jag har inte berättat om mitt misstag jag gjorde när jag var på bio med kära Andreas förra söndagen.. För det första hade vi varit hos några vänner till honom på lördagen, där jag fick blodad tand för Ben & Jerrys "Cookie Dough". Glass så gott att det knullar i munnen!
 Väl på bio under söndagskvällen fick mig att vilja köpa en halv liter Ben & Jerrys till mig själv, med en eventuell provsmakare bredvid mig (I`m just very ego..) och en kvart in i filmen hade jag lyckats smälla i mig hela glassen själv där jag mot slutet nästan bad Andreas om att äta upp resten (Han sa ju givetvis nej..). Hade jag lutat mig framåt efteråt hade det blivit kaskadspya över hela PRO (I tanke på att filmen "Svinalängorna" drog åt sig 80 % pensionärer). Ingen hit vill jag påstå!
Mitt sätt att lyckas motstå Ben & Jerrys vid nästa sockerbehov är att hetsäta i mig en halv liter på en biosalong.
Har jag sagt att jag är laktoskänslig också? Bra! Då vet ni hur jag mådde resten av kvällen.

Däremot MÅSTE ni smaka på denna läckerhet!
Kom ihåg, att med alla strandade fiskar och fågelregn bör ni kanske göra det snart innan det börjar regna stora jetplan och meteoriter. Då är det nog rätt ute med oss.
Tjillevippen!

cookie dough
Bilden tagen av: http://cnarki.blogg.se.


Självinsikt De Luxe


 Jag har varit hos Sofia och kollat på en handbollsmatch (Sverige var något överlägsna om man säger så. Är jag patriot nu?)
 Efter det körde vi stenhårt på Alias. Dagens medlemmar var Maria, Sara, Emma, jag och Sofia.

Det lustiga med att spela spel är just när man får ta del av andra människors både bra och dåliga egenskaper. Ja, det blir också svårt att inte blotta sina egna.
Jag är egentligen ingen dålig förlorare. Helt ärligt ska det alltid vara "Må bäste man vinna". Vad är det annars för vits med att spela om man fuskar eller försöker ta åt sig äran av någon annans insats?
 Däremot märkte jag under kvällens omgång att mina FBO (Förbättringsområden) är att inte få panik, höja rösten och bli irriterad när vi kör spel där man måste förklara saker & ting. Jag ballar ju uppenbarligen ur direkt - Och det är en egenskap som jag inte vill äga. (Kan man ge bort det till någon? BRIS?)
Det gör jag ju för att jag vet att jag är dålig på att förklara saker och ting. I alla fall ibland. Och dessutom tenderar jag att bli osammanhängade också. Så fruktansvärt medveten om det är jag också, vilket irriterar mig ännu mer. VA?! Har jag dåliga egenskaper? NEJ NU !?¤"#%!!!

Att förklara en väg för någon är ju som att bokstavera på persiska. Helt jävla obegripligt. Sen hetsar jag upp mig i onödan och gastar på den som inte fattar, fast det hela hänger på mig. Det är ju mig jag borde slita och dra i håret på och ingen annan.
Stackars medmänniskor, fattar ni vem ni har att göra med eller? Bara gör alla en tjänst.. Fråga inte mig om vägen.

Joe Dallesandro

 


HOT HOT HOTHOT HOT HOT OLD SHIT

Ett klart och tydligt tecken på att vi alla ska åldras. Kolla in den makalöst snygga Joe Dallesandro.
När jag kollade upp vad han var känd för så kom det bara upp bilder när han visste upp sitt massiva andra jag. En stor balle and that´s it? Han ska tydligen vara någon skådespelare och jag vet inte.. Många filmer har jag sett men honom hade jag kommit ihåg but I don´t. Så vem fan är han?


Action!

Namn: Vad fan, vet inte folk det vid det här laget?

Piercingar: Har jag lite här och där, ja. Och nej, inte på fitti.

Tatueringar: Har jag en i nacken, som jag ska försöka göra mig av med det här halvåret (Har jag sagt det här förut eller? Ehum..) Sen har jag en på skuldran.

Längd: På min tatuering? Bröstvårta, stjärthalva? Ey, can you be more specific please!

Skostorlek: 38. Mer standard än så här blir det nog fan inte.

Hårfärg: Med eller utan färg? Tänkte visa på bild hur blond jag är egentligen men det är ju min hemlighet. Och nu har hela världen tillgång till den informationen.

Fräknar: Öh.. Jag vet inte om det är pormaskar eller fräknar. Faktiskt.

Citat: "Just fucking do it"

Kär? I mina vänner, ja.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, vart fan skulle det vara? I USA där risken att få en fågel i huvudet är ganska stor? Simma ute på storgatorna i Australien kanske..? Nej, jag ska halka och slå ihjäl mig här i Sverige istället.

Dricker du? Ja, annars dör jag ju av dehydrering.

Vilket schampo använder du? Biolage..?

Vilken parfym använder du? D&G "Light blue" eller Ed Hardy " Love and Luck".

Vad är du rädd för? Kommer inte på något. Jag är ju garanterat rädd för något men vad vet jag inte.

Gillar du att tvätta? Tvätta händerna är bra skit! Du vet.. Varje handtag är fulla av onanirester, bajsbakterier och Gud vete fan. Så tänk dig för innan du funderar på att bita på naglarna eller pilla dig i ansiktet.


Senaste...

Filmen du köpte? "Alive". Fattar ni? Man åt människor för att klara sig vid en flygkrasch. Jag hade nog nöjt mig med snön, fan..

Låten du hörde: Tenacious D - Wonderboy.

Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner.. Jag laddar upp!


Favorit...

Låt: Nej, jag vill inte göra någon besviken. Kan inte säga något faktiskt. Det skulle vara Michael Jacksons "Beat it" isåfall. En odödlig låt helt enkelt.

Sak att göra: Lyssna på musik. Det klår fan allting. Vad vore jag utan öron? DÖV!

Dryck: Kaffe!

Kläder: Jeans. Även om det är snyggt med kjol, så känner jag mig som en förklädd karl.

Film: Saw 1 är en riktigt bra film. Ett nytt koncept, med nya förväntningar. The butterfly effect, Seven, Clockwork orange. Sen gillar ju filmer som Sökarna också.

Serie: Dexter, Twin Peaks eller SATC.


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? En pojke? Eh.. Ja, eller en grabb kan vi väl säga. Kände mig just som ett peddo.

Varit i slagsmål? Mja, inte riktigt sådär blodigt och buligt. Bara lite klös, slit och bit.

Blivit arresterad? Nope.
Träffat någon från internet IRL? Ja.


Antal...

Gånger du varit kär? En eller två kanske.

Gånger ditt hjärta brustit? Det verkar ju helt och jag tror att man bara får en chans med hjärtat. Do the math.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Grundskolan? Ja, jo. Beethoven och Vivaldi.


Senaste...

Boken du läste? Paulo Coelho - Elva minuter.

Personen du fick e-mail av? Mamma.

Personen du fick brev av? Mormor. Handskrivet brev. Fattar ni eller? Hon är ju lika gammal som Beethoven för tjyve.

Personen du fick sms av? Björn.

Saken du köpte? Hårfärg. Måste ju dölja mitt riktiga jag.

Vad har du gjort idag? Skulle jag lista upp det här, så hade jag fått vilken barnkull som helst att somna på 0.3 sekunder.

Var det kul? Jag hade en jävligt trevlig dag på jobbet med min kära kollega "M".

Brukar du svära mycket? Dessvärre, ja. Men å andra sidan har jag ju bredare ordförråd än andra som inte svär. Inte sant?

När stiger du upp på morgonen? När klockan ringer är det bara att hoppa upp ur sängen. Annars somnar jag om.

Vad har du på dig? Utanför min själ sitter ett stycke hud lagrad med fettceller och annat gött.

Vad ska du göra ikväll? Titta på handboll med Sofia.

Vad är du allergisk mot? Pälsdjur tror jag. Sen är jag ju allergisk mot dåliga argument.

Var har du ont? Ja just ja. Frågan att få må bra är ju bara helt utesluten. Så är det att leva på 2000- talet. Allt är bara piss, skit och Greta i ladugården va?

Använder du hårspray? Ibland.

Håkan Hellström eller The Ark? Förlåt mig Sverige... H.H. Om jag måste välja mellan pest eller kolera.

Stockholm är... ? Underbart!

Göteborg är... ? Best ever!

Kan du sjunga? Nej, men jag kan ta ton!

Spaghetti eller makaroner? Spagetti.

Land du vill besöka? Jorden runt!

 

 


Blogg- tips

För den som känner att de vill glutta igenom ett par bloggar de kanske inte kände till...

http://fridae.blogg.se

http://mitsukai.blogg.se

http://www.pimpxprincess.se/


http://sheriilyn.blogg.se/

http://sickbitch.se/

http://sexdrumsanddeathmetal.com/

http://michaelarockar.blogspot.com/

http://yesterdaysvomit.blogg.se/

http://todaysvomit.blogg.se/

http://prettypinkflesh.blogg.se/

Tänderna trillar ut på mig


 Jag fick lov att beställa tågbiljetter till Orsa. Som om hälften av mitt liv består av Orsa. Jag har både min frisör och min tandläkare där. Varför sluta med något som fungerar? I really don´t get it. Frisören besöker man högst 4 gånger per år och tandläkaren absolut högst en gång per år.
 Jo, då är det så här att glupska lilla flicka åt upp sina tänder i dag. Eller vänta här, den trillade ut av sig självt. Efter 6:e negerbollen (Just ja, hets-mot-folk-gruppen-lagen sa något om det ja..) "Pärlsockerbollen" så tyckte jag mig ha fått något mellan tänderna. Eller? Tungan hade varit och pillat på tanden i över 10 minuter när jag började inse att 1/4 av tanden faktiskt var borta. Det var ingen boll som satt fast där inte. Fan också! Tänder som är så vansinnigt dyra också. Men va' fan kan de vara värda om de går sönder efter 23 år? Dålig kvalitet där, far min! Ni byggde inte tillräckligt bra..
Nu är det liksom en vass jävla kant där som tungan inte riktigt kan låta bli, vilket gör att jag låter som ett mongo när jag pratar. Så där "lätt & lagom" mongo. Ska det va' så?
Det är åldern..

Orsa, 7-13 februari..

clowncunt

En gammal mongobild från -07.


Jag borde bli lite mer kravmärkt..

Saker jag bör göra:

* Sy in t- shirts jag har införskaffat mig (Jag vet inte vad det är med dagens skräddare men antingen så utgår de från att alla är pojkar eller också att folk har lite bredare midja än förr.)
* Städa (Jag ba' orkar inte. När ska dammsugaren få ett liv by its own? Någon som vet något om teknikmagasinets framgångar?)
* Försöka plöja igenom boken "Energitjuvar" och därefter putta ut några ut från ett stup.
* Göra en allmän- hälsoundersökning + allergikoll
(Jag ger mig fan på att jag är glutenkänslig och laktosintollerant.)
* Ge blod och få en t- shirt!
* Sluta stressa
(Well, om man känner att det bränner i halsgropen så har jag nog jagat upp mig lite väl mycket, helt onödan också.)
* Sova mer (Jag vet inte men jag är så trött. Jämt, hela tiden. Ändå har jag ställt klockan på 9.00, även när jag är ledig. Idiot?)
* Resa mer.
* Spontan- åka hem till någon kompis.
* Spara mer pengar.
(Speciellt om vi nu ska åka mot Centralamerika eller Sydamerika i höst och USA till sommaren 2012.)


Sweden rock festival

 
 I've made my mind; Jag ska definitivt på Sweden Rock i år. 20 års jubileum råder det också!
Det ska fan bli kul att få dra iväg på lite ungdoms- latjolajban. Jag är trött på att känna mig som en klimakteriekossa. Faktiskt.


När ska Reinfeldt tänka som en låginkomsttagare?


 Våra allra käraste Åbergs pappa Fredrik "Åsnan" Reinfeldt vill sänka skatten ytterligare. HURRAY! Och vart ska du få alla pengar ifrån då? Alla pengar som ska gynna oss medborgare, oss låginkomsttagare?
Det här med att åka buss skulle förstås kosta oss var och en lite mer. (Han måste ju helt enkelt ha en stor trästubbe från öra till öra.)
 Jag förstår inte.. Jättebra med mer pengar i plånboken men det blir ju för fan dyrare för mig om jag måste betala enskilt för allting som anses vara statligt, för att staten inte har pengar att försörja dem. Det är ju låginkomsttagarna som utnyttjar kollektiva färdmedel och den kommunala sjukvården etc. Allt det som ägs av staten i princip.
Om alla la in en gemensam slant till den statliga budgeten hade man ju inte behövt fundera på hur den fortfarande skulle kunna ägas statligt och alla ska kunna ta del av det för en billig peng. 
Sen drar man in på arbetare, för att man inte har råd att ha kvar dem. 
 
 Samtidigt som befolkningen ökar, drar man in på vägarbeten som t ex skottning, snöröj osv, SAMTIDIGT som alla böter höjs. Okej, det är alltså inte okej att dö i bilen men det är okej att dö utanför bilen? Jag menar, du måste ha bälte (!) men att ramla och slå ihjäl sig gör ingenting. Att bryta ett eller två ben gör ingenting. Det kostar ju staten multum förstås men det gör ju ingenting. Fortfarande indragningar, trots att allt av allt elände förhöjs och ingen hjälp finns. Den allmänna sjukvården blir skit, de billiga och kassa spårvagnarna från Italien är inte gjorda för vårat klimat och kan därefter inte anpassas efter vårat klimat. Vi blir utan färdmedel. Vi kommer försent till jobbet. Till jobbet där våra medarbetare är. Där våra medarbetare får slita häcken av oss medan vi är försenade. Våra medarbetare som blir tröttare för att de får jobba hårdare, våra medarbetare som i längden får lida lite mer.. Som i sin tur inte orkar mer. Så ser världen ut. Du klarar dig inte utan mig och jag klarar mig inte utan dig. PERI- fucking- OD. Gör nåt det och bidra till den allmänna kassan. (Akta er för djupa, giriga fickor bara!)

Tips på lekar till festen?


 Hittills har vi lyckats lista upp ett par lekar, men fortfarande saknas några. Har ni några grymma tips får ni gärna dela med er av dem. Släpp lös barnasinnet och plocka fram de gamla lek- arkiven från förr.
Jag kanske kan fräscha upp minnet med:

* Äta kex och vara först med att vissla. (Inte fullt så enkelt som det låter faktiskt.)
* Äpplet i vattnet. (Med förbundna händer bakom ryggen, ska man försöka få tag i ett äpple som simmar i en skål med vatten, med tänderna.)
* Efter ovanstående ska man med förbundna händer ner i en skål med mjöl och leta efter en sockerbit. (Kan bli intressant att se hur fan man ser ut efter det..)
* Mums- mums- tävling. (Vem äter flest?)
* Äta vaniljmunkar med socker på UTAN att slicka sig runt munnen.
* Marshmallows i munnen (Vem får in flest?)

Sen behövs något mer. Jag funderar på om man ska göra en Fångarna- på- fortet liknande med burkar innehållande ÄCKLIGA, obeskrivliga saker. Kan bli en hit! En burk med bajs.. En burk med Bellas uppkastning från en kväll på Gretas (Om det hade varit så att jag druckit alkohol och sen besökt Gretas, så hade jag lovat er en kaskadspya. Där råder det alltid en salig blandning av olika shots, öl och drinkar. Been there, done that!)


Bjussar på en bild på mig och Nick på min Halloween- fest, där jag för övrigt ser ut som något som kanske har tagit betalt på Andra långgatan..


nick och bella


Svinalängorna
 Alltså, den här filmen har för det första fått fyra solar av min kära Ronny Svensson, vilket gjorde mig mer säker på att filmen faktiskt skulle vara bra.

 "Svinalängorna" hette det kvarter som Leena och hennes familj bodde i.
Kort och gott handlar filmen om en kvinna Leena som bor tillsammans med sin man och två barn, där hon får ett samtal av sin döende mor som ligger inför döden. Där tar filmens handling vid och man får följa Leenas barndom som var full av tragik, finsk fylla och elände.
 Det kan låta jävligt pretto men karaktärerna föder en helt annan känsla. Om det inte vore för att jag satt i en biosalong med pensionärer i majoritet, så hade jag förmodligen gråtit ner hela min röda biostol. Det var den värd. Den var värd varenda tår som rann längs min insida.
 Det var inte Noomi Rapace och i synnerhet inte Ola Rapace som gjorde den stora insatsen till min känsla för filmen utan snarare Tehilla Blad och hennes Lillebror.
Ni vet, när man helt plötsligt har en familjs verklighet mitt framför ögonen som är full av hopp och förtvivlan, så inser man ganska snart att det inte är bara på film. Kan man som skådespelare förmedla det till mig, speciellt mig som är lite svårflörtad.. Tja, då ska man ha sig en jävla eloge!

Så för den som tivlat att se den, ska ju bara sätta sig ner och njuta av en film. Om man gillar drama - För här är det dramatik!

Trailern har ni här!

Misstag med mat


 Det finns en sak, av ett par till, som jag inte gillar. Urusla förpackningar. Ni vet, förpackningar med ris från exempelvis Eldorado eller Willys (Vill bara flika in med att jag inte köper något från Eldorado av en ren principsak) som innehåller t ex ris. Man köper en 2 kg rispåse som man klipper av toppen på. Sen räcker det med att man måste slita lite i den för att kunna hälla ut något. Vad händer? Påsen får en öppning från topp till botten, 1/4 av allt ris åker ut och där står man sen med strumpor som på ett risfält med svärord man själv troligtvis har skapat. (!"#¤%&!)
 Det är egentligen inte det värsta. Det värsta är när man gör misstaget att lägga in påsen försiktigt längst upp i skåpet för att låta den ligga där till nästa gång. 3 månader senare tar man ner påsen och 2/4 av innehållet åker ut på golvet. Tack vare att man ett: Inte har lagt på minnet att påsen har en enorm jätteöppning, två: Inte har lärt sig från de trehundrafemtioelva andra gånger man gjort just det misstaget.
Summan av kardemumman blir det tämligen dyrt att ha ris och en jävligt risig hjärna.

Kära Moder jord


 Ja, det är ju själva fan.
Inte nog med att man sliter häcken av sig som en trogen undersåte och inte ens får vare sig plogade vägar eller vägar som är sandade nog mycket för att man inte ska ramla och slå ihjäl sig (Kom ihåg nu, Reinfeldt, att ju färre medborgare du har desto färre skatt, din fjant! Hur ska du nu ha råd att vara dum, när inte ens Maud kommer att finnas där till undsättning?)
 Nej, utan nu ska vi dö också! Alla tillsammans, hand i hand. I alla fall om man får tro den här jäveln, som pratar om att Jesus nu kommer tillbaka efter att 8000 fåglar trillat ner på marken. Dvs att man ska ge fan i att tro på Jesus i det här fallet då, om man nu vill behålla sin livsglädje. Eller.. Eftersom att alla kristna människor lever i det bekymmerslösa livet (Du vet, i det här tråkiga livet där man varken får supa, knulla eller svära) så antar jag att de inte har något att oroa sig för. De ska ju till himlen vetja. Själv får jag nöja mig med att ta hissen till källarvåningen och basta mig svettig for the rest of my life.
Apokalypsen.. Jo, pytsan!

It ain´t gonna be a beaver on the cover


 Något jag gör alldeles för ofta, utan att bli särskilt mycket bättre på att låta bli, är att vidbränna mat etc. Jag är  antingen tidsoptimist när det gäller spisens funktioner eller också är jag bara så jävla självupptagen att jag inte ens bryr mig om maten. Att den på något vis skulle göra sig självt medan man är borta. Well, det var ju önsketänkande..
Hur som helst har jag precis vidbränt potatis. POTATIS! I en kastrull full med vatten! När jag känner doften (Odören) av bränd potatis så slog det mig att jag höll på att laga mat. Helt uppslukad av mitt personliga brev till den här PA- behövande, försvann liksom mitt liv för en sekund. Det var å andra sidan ganska skönt att drömma sig bort lite. Jag är så trött, nedstämd av det här skitvädret och samma gamla vanliga dagsrutiner som äta, bajsa, sova.
 Det vankas ju förstås fest här i veckorna. Det kan nog bli roligt att styra upp lite lekar och grejer med mums- mums och gudarna vette fan vad mer vi ska ha. Vi har en del på listan. Må bäste man vinna!
Sen blir det Bye- bye- fest för Fia som drar till El Stockholmo (SVIKARE!) och sen Emmas inflyttningsfest.

Jag har blivit dålig på att slänga upp poser- bilder. Jag vet inte.. På något sätt tycker jag att det är rätt trist att se andra lägga upp en jävla massa bilder på sig själva i olika jävla outfits eller frisyrer. Helt oinspirerande och tråkiga. Eller jag som slänger upp något bara för sakens skull. Det är ändå ingen som läser det man skriver. Det är bara bilder som lockar. Hur vore det om man slängde upp bävern mitt i allt? Vad skulle folket säga då? Bill och bull.
Nej, jag lämnar nakenbilds- uppdraget till småfjortisarna på Stureplan. I´ve got dignity to think about. (Vad den nu är värd om hundra år?)


clowncunt

En tripp från Orsa..


 Vi kom hem från Orsa igår. Jag körde fram till Filipstad och sen pallade jag inte mer. Det var dåligt väder, dåligt väglag och allting var bara jobbigt. Omkörningar var totalt uteslutna. Jag stötte dessutom i en osynlig kant som gav oss sladd och det var ju en djävulsk tur att det inte var någon på andra sidan vägen or else I hade varit en mosad köttklump vid här laget. Och inte bara jag utan min kära vän Mathias också! Fatta att vakna upp utan ben. Hoppa på stumpar för föresten av livet? No thanks.

Jag minns våran tripp från Orsa i somras, där den girige Bella tryckte ner gasen i botten på den lille Hondan, i hopp om att komma förbi alla husvagnar. Helvete vad segt det gick. Vi fick gunga fram bilen för att överhuvudtaget komma någon vart. Jag sa till Mathias: "Fan Flinta, öppna luckan i golvet och spring!"
Stundtals hade jag panik för att vi liksom låg på fel vägbana mellan tusen olika husvagnar. Ska det vara så?


I need a dollar


I´m single- boxing again. Lika bra det. Inte det att jag inte är förhållande- typen. Nog är jag det alltid men ibland så är det bara meningen att två människor inte ska vara med varandra. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man tycker om varandra. Man har olika ambitioner här i livet osv. Det som är viktigast för mig är att jag får ha mina vänner. Går man inte ihop med mina vänner.. Then who the hell are you?

Nu har jag sökt extraknäck som PA - Personlig assistent. Jag vill göra något mer för mina 20 resterande % jag har att bruka. Dessutom kan en radbrytning i det här kapitlet vara det utlimata.
Det värsta är att jag måste skicka en bild på mig själv. Öh? Med rosa ögonbryn kanske? Gud hjälpe mig med detta. Kan jag inte få rita en fantombild i paint istället?


Zoega julkaffe


 För den som älskar kaffe, kan jag rekommendera ett riktigt gott kaffe från Zoega "Jul". En röd förpackning med smak av nejlika och nått mer. Pfft. Köp det!

zoega julkaffe

Nyår i Hede


 Hemkommen efter att ha spenderat 4 dagar i Hede. Nyårsdagen var dagen man skulle ha åkt tillbaka till Orsa, om det inte vore för att man var tvungen att stanna ännu en dag, för att grabbarna vill leka av sig på skotrarna först. En annan tyckte att skoterturen i torsdags var nog mycket. Det var inte alls någon höjdare. Jag frös mest och det var guppigt. Det är ett under att man inte slog av skidorna där ute på alla jävla grenar, kvistar och stubbar. 
Jag satt bakom Mathias som inte var alltför bra på att köra, jag flög av två gånger. Båda gångerna dykandes med huvudet rätt ner i snön. Det å andra sidan var jävligt roligt. Ungefär som en struts. Vilken förvandling; Från Bella till struts. Det är ju lika bra att stoppa huvudet i marken ibland.

Nyår var.. Trevligt men stundstals obehagligt. Fyllekärringar som inte behärskar vin, gott sällskap och stark integritet bör kanske hålla sig hemma på annan ort. 
Det är ju själva fan att man ALDRIG kan fira en högtid eller andra festliga tillfälligheter utan att någon imbecill fjant ska komma och sabotera stämningen med sin blotta närvaro. Gör om det och skjorta' blir tom, sa jag te dig!
Dessutom fyllde syrran 22 bast. Jag hoppas att hon hade det någorlunda bra.
Jag är inne på sista versen, Orsa. Imorgon är det dags att åka hem till Göteborg igen. Det ska bli skönt att få komma hem och spendera en dag hemma och sortera ut lite skit efter 2010.


folk

syrran fyller år


gruppbild


RSS 2.0