George Boleyn Hair

Jag är inne i en period av löshår i färgsprakande varianter. Håret börjar bli längre och nu är det desto lättare att sätta i löshår och variera dem med hallonrött, lila och kanske t. o. m rosa. Jag vill definitivt inte ha hela håret i dessa kulörer men en linga hit och dit. Mest för att jag har tröttnat på svart hår men ändå inte riktigt vill överge det. Därför gör man en kompromiss. När jag har bestämt mig för vilken färg jag vill använda mig av, så kommer jag att inhandla löshår. (Synd att varenda jävla brudjävel har just löshår..) Men när mitt hår har växt ut behöver jag inte det längre. Just det. Hårdrockslångt hår är det jag strävar efter. Precis som jag brukade ha.

 "George Boleyn Hair" är lätt att inspireras av. Kanske lite för "WOW" för min smak men ey - I said INSPIRATION. Jag tager det jag anser passar mig. Det hallon/blodröda är särskilt snyggt. DET hade jag kunnat tänka mig ha i hela håret.
Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Bra smak du har! :)

Psst någonsin funderat på att skaffa bloglovin? Den är asbra för då kommer jag inte missa något av vad du skriver. bra va? :)

2011-01-26 @ 22:40:19
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: P

Rött is the way to go, det får alla killar på fall - eller åtminstone såna som jag, sen är det ju jävligt snyggt också :o)

2011-01-27 @ 00:40:41
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: the CLOWNCUNT

P: Det verkar så. Jag får ofta höra talas om att rött skulle vara Gudinnans hårfärg. Men ärligt talat, hur vore det om alla killar gick runt med råstånd PÅ knä (om det nu får dem på fall)? ;P Tåls att tänka på!

2011-01-27 @ 09:36:59
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: P

Ja du, det kanske inte hade varit så bra ur ett hälso- och produktivitetsperspektiv, kanske hade Sveriges BNP sjunkit radikalt om så var fallet - vad vet jag? Men det är snyggt, men så är jag ju också partisk :o)

2011-01-27 @ 09:56:56
URL: http://analog.techmonaut.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0